KeződoldalÉrdekességek10+ androgén híresség, akik könnyedén lehetnének nők és férfiak is

10+ androgén híresség, akik könnyedén lehetnének nők és férfiak is

-

Az androgénia egy olyan jelenség, amikor egy adott illető férfi és női tulajdonságokkal is rendelkezik. Ők úgy érzik, hogy a férfi és a női határ között mozognak. Az androgének meghatározzák és fenntartják az elsődleges és másodlagos nemi jelleget. Az elsődleges jelleg a nemi szerveket jelenti, míg a másodlagos nemi jelleg a szőrzetet, hangszínt, zsírok eloszlását és az izomfejlődést. Az androgéneknek köszönhetjük a szeméremdomb és a hónalj szőrzetének megjelenését. A fiatalok serdülőkori pattanásai is emiatt alakulnak ki.

A hírességek között is vannak ilyenek? Igen! Több olyan sztár van, akik olyanok, mint egy kaméleon. Nem kell különösebben elmaszkírozni ahhoz, hogy férfiként női, vagy nőként férfi karaktert játsszon el. Érdemes megjegyezni, hogy a mai divat is sokat segít nekik. Egyre népszerűbbek ugyanis az unisex darabok.

Nézzünk pár hírességet.

Tilda Swinton
Ő egy igazi kaméleon. Az átalakulás nagymestere. Nem csoda, hogy Oscar-díjjal jutalmazták az alakítását. Ausztrál anya és skót édesapa gyermeke. Sápadt bőrét biztos, hogy édesapjától örökölte. Könnyedén eljátszhat vámpírt, de akár egy férfit is.

Bill Kaulitz
Emlékeztek még a Tokio Hotel nevű együttesre? A 2000-es évek elején szinte teljesen megőrültek értük a tinik. Bill Kaulitz volt az együttes frontembere, akiről sokan nem tudták eldönteni, hogy fiú vagy lány. Természetesen ez az imázs része volt. Nyilván a menedzserek javaslatára öltözködött úgy, ahogy. Mára levágatta a haját és egy teljesen hétköznapi emberként él. Van egy Tom nevű ikertestvére, aki nem mellesleg Heidi Klum férje.

Cillian Murphy
Bármilyen szerepet rá lehet bízni. Lehet transzszexuális és mániákus gengszter is. Rikító kék szemével bármelyik nőt képes elcsábítani. Kiemelkedő arccsontja és telt ajkai még jobban kihangsúlyozzák a karakteres arcát. A Reggeli a Plútón című filmben is megjelent nőként. Nem is akár hogyan…

Glenn Close
Játszott őrültet Michael Douglas mellett a Végzetes vonzerő című filmben. Szörnyella de Frászt alakította a 101 kiskutyában. Fantasztikus tehetség. Egyesek szerint hasonlít az egykori színészre Robin Williamsre.

David Bowie
Az 1970-es években vált új zenei trendek előfutárává. Zenei újításai együtt változtak a külsejével és a személyiségével is. Kiérdemelte a “pop kaméleonja” elnevezést is. Egy két filmben is megjelent. 2000-ben a VH1 100 legnagyobb rockzenész listáján a 7. helyezést érte el. 2013-ban egy klipjében Tilda Swinton is szerepelt.

Gwendoline Christie
A Trónok Harca című sorozatból ismerhetjük. Tarth-i Brienne-t alakította. A színésznő meglehetősen egyedi külsővel rendelkezik. Kezdjük azzal, hogy 182 centiméter magas. Emellé sápadt bőre van, világos haja és jó széles vállai. Giles Deacon divattervezővel él együtt.

Timothée Chalamet
Timothée Chamalet-et a “Szólíts a neveden” című filmből ismerhetjük. Egy tinit alakít, aki beleszeret egy férfiba. Arcán számos nőies vonás figyelhető meg. Jó színész és egyre elismertebb Hollywoodban.

Lady Gaga
Többször is kijelentette már, hogy nem nőként gondol magára. Igaz, férfiként sem. Van egy fiktív férfi alteregója is Joe Calderone néven. Gaga azt mondta, hogy David Bowie nagy hatással volt az életére, ezért magára is tetováltatta a képét.

9: Zoë Kravitz
Általában rövidre vágott hajjal lehet látni. Valamennyire hasonlít az apjára, Lenny-re, de olyan, mint egy tinisrác. A “Hatalmas kis hazugságok” című sorozatban láthattuk. A “Black Opium” parfüm arca.

Jared Leto
Oscar-díjas színész, mellette pedig egy rendkívül sikeres együttes, a 30 seconds to Mars frontembere. Ő tényleg mindenhez ért. A “Mielőtt meghaltam” című filmben kiemelték a nőies vonásait. Érdekes, hogy már 48 éves, de még mindig hihetetlenül fiatalos az arca.

Eddie Redmayne
A dán lány című filmben bebizonyította, hogy kifejezetten jól tud nőt alakítani. Férfi létére nagyon törékeny alkata és bájos arca van. Inkább a színészi tehetségén múlott a dolog, mert az adottságai megvannak, hogy nőt alakítson.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el