10 divatos ruhadarab a múltból, amit ma már a hátunk közepére sem kívánnánk

A ’90-es évek rendkívül különleges és főleg divatos volt. Legalábbis az akkori gondolkodásunkkal és azzal a tudattal, hogy amit a sztárok is viselnek, az nekünk is kell, sőt, tovább megyek, jól is áll. Senki nem beszélhetett volna le minket arról, hogy megvegyük a legcsicsásabb hajcsatokat, a trapéznadrágokat, a giga napszemüvegeket, amikben úgy festettünk, mint a legyek és így tovább.

Ha pedig napjainkban visszatekintünk erre az időszakra, akkor azt kívánjuk, hogy soha az életben ne lássuk viszont ezeket a ruhadarabokat és kiegészítőket. Ha megkeresed akkori fotóidat, akkor nagy valószínűséggel rád tör a nevetés. Mégis, hogy vehettük fel ezeket? Ráadásul mindezt önszántunkból. Nos, ez az időszak már lezárult, most már csak abban reménykedhetünk, hogy soha többé nem is tér vissza.

Cikkünkben számba vesszük azokat a ruhadarabokat, amik a ’90-es évek érkezésével szerves részei lettek mindennapi életünknek.

Pillangós és egyéb állatos hajcsat (’90-es évektől a 2000-es évek elejéig)

Farmer, ami fent szűk, lent bő, az oldalán pedig lánc díszeleg.

Kendő a fejen

Túlméretezett napszemüveg

Kendő+túlméretezett napszemüveg+mobil a nyakban, már kész is a rémséges mesterhármas.

A förtelmes sapka

Alul öltözés minden alkalomra.

Összeöltözés

Nyári nadrág a csizmába tűrve.

Tréningnadrág tulajdonképpen bármihez. Sportos, elegáns vagy hétköznapi viselethez, lapos és magassarkú cipőhöz egyaránt.

Hangulatgyűrű

Gumiszandál

Add Comment