10 dolog, amit egy igazi férfi sosem csinál!

Tíz nőből kilenc azt válaszolja, ha megkérdezik, hogy milyen típusú férfival tudná elképzeli a jövőjét, hogy Ő egy Igazi Férfira vágyik…Így csupa nagybetűvel!

De vajon létezik-e pontos definíció arra, milyen is ez az Igazi Férfi???

Minden hölgynek más jön be. Vannak, akik az érzelmesebb, szőke, kék szemű pasikat szeretik, vannak, akik a magas, délies vonású, karizmatikus férfiakat!

De vannak személyiségjegyek és tulajdonságok, amelyek minden nő szerint elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy férfit az Igazi-kategóriába soroljunk…

Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, aminek egy igazi pasi sosem teszi a párját!

1. Nem kritizálja párja kinézetét!

“Ledobhatnál néhány kilót!”; “Szerintem sokkal jobban néznél ki hosszú hajjal, ez túl fiús…” ;“Töröld le azt a piros rúzst, undorító…?”…stb. stb.
Ugye milyen borzasztó ezeket hallani? Egy igazi férfi sosem vetemedik ilyenekre, ő úgy szereti és fogadja el kedvesét, amilyen és nem akarja olyanná varázsolni, ahogy a társadalom aktuális normái vagy a haverjai szerint kellene kinéznie.

2. Nem sérti meg párja személyes terét

Egy bizalmon alapuló kapcsolatban nem kell dugdosni és titkolni semmit sem az egyik félnek a másik elől. Senkinek nincs joga a másik zsebében turkálni, párja telefonját ellenőrizni.

3. Nem menekül el a gondok elől

Egy érett férfi pontosan tudja, hogy a problémákkal szembe kell nézni, a gondok azért vannak, hogy megoldják őket. Egy igazi férfi beleáll a dolgokba, nem sunnyog és legfőképp nem arra vár, hogy a másik fél majd minden problémát egyedül kezel.

4. Nem fél kimutatni az érzelmeit

Egy férfias férfi nem fél attól, hogy kinevetik, ha kimutatja fájdalmát vagy szomorúságát, netalántán elsírja magát egy fájdalmas, vagy megható pillanatban.

5. Nem csak a mára gondol!

Rengeteg férfira jellemző, hogy fiatal éveikben csak úgy szórják a pénzt! Drága ruhák, költséges bulik, luxushobbik. Egy igazi férfi készül a jövőjére és amellett, hogy élvezi az életet, próbál ésszerűen költeni és takarékoskodni.

Add Comment