KeződoldalKapcsolat10+ dolog, amit, ha a pasi megtesz érted, akkor megtaláltad az igaz...

10+ dolog, amit, ha a pasi megtesz érted, akkor megtaláltad az igaz szerelmet

-

A tökéletes kapcsolat nagy valószínűséggel csak elméletben létezik. Mindig van valami, ami miatt párkapcsolatunk nem mondható tökéletesnek, de talán nincs is ezzel semmi baj. Azzal viszont, már annál inkább, ha boldogtalanok vagyunk. De, mi tesz minket maradéktalanul boldoggá?

Sokan, sokféle választ tudnánk adni erre a kérdésre, hiszen mindenkinek mások az igényei. Van viszont jó néhány dolog, ami, ha jelen van a kapcsolatodban, akkor már valódi érzésekről, ezáltal pedig igaz szerelemről és boldog kapcsolatról beszélhetsz.

Most mondhatnánk, hogy minden nő mást akar, de nem így van. Cikkünkben eláruljuk, mi az a tizenhárom dolog, amit, ha párod megtesz neked, érted, akkor vele lesz a legjobb kapcsolatod. Néhány vita vagy egyet nem értés pedig, korántsem jelenti azt, hogy nem vagytok egymáshoz valók.

Beszél a közös jövőről

Amikor párod elképzeli a jövőt, akkor te is benne vagy. Maga előtt látja a közös terveket, például esküvő, közös otthon vagy egy baba. Elgondolkodik azon, mi lesz egy vagy két év múlva, ez pedig nemcsak neki jó, hanem téged is kellemes érzéssel és boldogsággal tölt el.

Feltétel nélkül szeret

Persze senki sem tökéletes, ahogy te sem, de a párod szemében mégis az vagy. Ő úgy szeret, ahogy vagy, nem szab feltételeket. A párod számára te vagy a legcsodálatosabb az egész világon.

Vigyáz rád

Választottad minden tette, cselekedete arról tanúskodik, hogy törődik veled, gondoskodik rólad és bármi történjen, melletted áll. Neki mindent elmondhatsz, szó nélkül végig hallgat és segít megtalálni a legjobb megoldást. Ő jelenti számodra a reménységet, a fényt, a megmentőt.

Látni engedi a sérülékeny oldalát.

Köztudott, hogy férfiak nehezen mutatják és még nehezebben mondják ki azt, hogy mit éreznek. Ha a párod megbízik benned, akkor engedi, hogy meglásd valódi énjét, nem rejti el előtted, hogy mit érez. Mer beszélni a problémáiról és félelmeiről. Ki meri mondani, hogy szeretlek, mert nem fél attól, hogy megbántod, a lelkébe taposol és összetöröd a szívét.

Pontosan tudja, hogyan kommunikáljon.

Párod hajlandó beszélni veled, méghozzá bármiről. Eszébe sem jut kerülni a kellemetlen és kínos témákat sem, mindig tiszta vizet önt a pohárba, nem kertel egy percig sem, abszolút őszinte veled. Akkor is, ha valami felbosszantja és akkor is, ha te magad vagy az, aki felidegesíti. Nem nyomja el érzéseit és véleményét, mindig kimondja, amit gondol, még akkor is, ha esetleg megbánthat vele téged.

Ugyanannyi erőt fektet a kapcsolatotokba, mint te.

Mindent megtesz a kapcsolatotokért, azért, hogy jól működjön. Nemcsak neked kell küzdened azért, hogy minden jó legyen, minden működjön. Nem csak te vagy az, aki takarít, aki mos és főz rá, aki programokat szervez. Kölcsönösen gondoskodtok egymásról, közösen vállaltok felelősséget és a bajban sem egymást hibáztatjátok.

Figyelmes és hűséges hozzád.

Odafigyel rád, egyáltalán nem akarja, hogy csak egy pillanatra is úgy érezd, hogy muszájból van veled. Hogy minden egyes veled töltött perc megterhelő számára. Éppen ennek ellenkezőjét akarja tudatni és éreztetni veled. Hűséges hozzád, méghozzá teljes mértékben. Igaz szerelemben nem árulod el a partnered.

Éretten kezeli a konfliktusokat.

Kerüli a gyerekes viselkedést. Amikor bármilyen probléma felmerül, nem duzzog, nem menekül el, hanem igenis eléd áll és megvitatja veled a dolgot. Nem sért meg, nem aláz a földig. Amellett, hogy melletted áll és mindenben támogat, képes arra, hogy együtt találjatok megoldást a gondokra.

Elfogad olyannak, amilyen vagy.

Nem akar megváltoztatni, nem is próbálná meg. Sőt, azt sem akarná, hogy ne önmagad legyél. Olyannak szeret, amilyen vagy. Ő csak téged akar, még akkor is, ha néha hisztizel, kiakadsz és ordít veled. Mivel pontosan tudja, hogy ez is te vagy.

Mindig kimondja, amit gondol és azt sem akadályozza meg, hogy te is ezt tedd.

Párod pontosan tudja, hogy az őszinteség rendkívül fontos része egy párkapcsolatnak. Tudja és te is tudod, hogyha szeretitek egymást, akkor a hazugságnak és alábecsülésnek nincs helye a kapcsolatotokban.

Ha beszélsz, meghallgat és melletted van, ha szükség van rá.

Nem úgy figyel rád, mint egy átlagos pasi. Vagyis, nemcsak úgy tesz, mint aki figyel. Tényleg meghallgat, nyugodtan visszakérdezhetsz, tudni fogja, mit mondtál néhány perccel vagy akár nappal ezelőtt. Sem a mondandódat, sem pedig az érzéseidet nem hagyja figyelmen kívül. Mindegy, hogy milyen nap van, hány óra van, akkor is ott lesz, hogy segítsen neked.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...