10 fontos női tulajdonság, ami minden férfit levesz a lábáról.

Nagyon sok olyan cikk van, ami arról ír, hogy a nők mit részesítenek előnyben egy férfiban, milyen külső és belső tulajdonságokat vesznek figyelembe randevúzásnál. Ezeket már kívülről-betéve, fentről-lefelé ismerjük, ám arról már kevesebb információnk van, hogy az erősebbik nem képviselői, miket figyelnek meg egy nőben. Mely belső tulajdonságaik jönnek be, és milyen külsővel kell rendelkezniük ahhoz, hogy levegyék őket a lábukról. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük azokat a női tulajdonságokat, amik teljesen megbolondítják a férfiakat.

1, Ha szép arcuk van.

Nem hiszünk a szerelem első látásban, viszont abban igen, hogy a férfiak igenis rangsorolják a nők megjelenését, arcát, tekintetét, alakját…stb. Ha vonzónak találnak egy női arcot, akkor nem tudják róla levenni a szemüket.

2, Szeretik, ha egy nőnek formás alakja van.

Természetesen itt most nem a kiizmosodott fitnesz lányokról beszélünk, akiknek sakkozni lehet a hasán, de nem is a molett testalkatú hölgyekről, hanem azokról, akiknek minden a helyén van és ott gömbölyödnek ahol kell.

3, Ha tele vannak önbizalommal.

A férfiak nem igazán szeretik a félénk, visszahúzódó lányokat. Szeretik, ha van önbizalmuk és tudják mit akarnak. Egy magabiztos nő mindig sokkal pozitívabb gondolatokat ébreszt az erősebbik nemben. A párkapcsolaton belül is azt preferálják, ha gyengébbik nem elmondja, ami a szívét nyomja.

4, Legyen jószívű.

A férfiaknak az nagyon fontos, ha egy nő jószívű és kedves, de nemcsak velük, hanem a családjával, barátaival, kollégáival és így tovább. Ilyenkor nem félnek bemutatni kedvesüket másnak, mert tudják, hogy semmi rossz nem történhet a találka alatt.

5, Kimondják amire gondolnak.

A férfiak abból értenek, ha kerek perec meg van nekik mondva a frankó. Nem szeretik a kitalálós játékokat, illetve, ha a nők rébuszokban beszélnek. Mivel nem gondolatolvasók, ezért nem tudják, hogy épp mi jár a nők fejében, még akkor sem, ha a nő nagyon szeretné.

6, Legyenek célorientáltak.

Nincs is vonzóbb, mint egy céltudatos nő, aki tudja, hogy miket szeretne elérni az életben. Ez egyfajta plusszal ruházza fel a nőket, amit az erősebbik nem képviselői nagyon is pozitívnak tartanak. Nincs is rosszabb, mint egy olyan emberrel tervezni, aki csak van és ne tesz semmit a jövőjéért.

7, Jó humorérzék.

Mivel a férfiak imádnak nevetni és viccelődni, jó ha egy nőnek is van humorérzéke és érti a viccet. Lehet együtt bolondozni és vicces programokat csinálni. Az ilyesfajta beszélgetés és kapcsolat sokkal közelebb hozza egymáshoz az embereket.

8, Szeresse önmagát.

Nincs is rosszabb, mint mikor egy nő állandóan nyavalyog, mert úgy érzi, hogy most két dekával nehezebb lett, nem tetszik neki a ruha, ami rajta van, mert kiemeli a tökéletlenségeit…stb. A férfiak nem szeretik ezt hallgatni. Ők azokat a nőket részesítik előnyben, akik el tudják magukat úgy fogadni, ahogy vannak.

9, Legyenek megértőek.

Bizony néha a férfiak is ki tudnak borulni, és ilyenkor megértésre, együttérzésre vágynak, nem pedig arra, hogy kioktassák őket. Szeretik, ha a nő türelemmel bánik velük, még akkor is, ha nem mondja el egyből mi baja van.

10, Ne féljenek kezdeményezni.

Egy idő után kezd unalmassá válni, ha csak a férfi kezdeményez. Ilyenkor úgy érzik, mintha a nőnek nem is lenne hozzá kedve. Azért mégis csak emberek ők is szeretnék érezni, hogy fontosak a nőknek és, hogy kívánják őket.

Gondoltad volna, hogy ezeket részesítik előnyben?

Add Comment