KeződoldalEmberek10 gyermek, aki szépségének köszönhetően vált világhírűvé. 

10 gyermek, aki szépségének köszönhetően vált világhírűvé. 

-

A szépség szubjektív dolog és gyakran vita tárgyává válik. Egyesek úgy gondolják, hogy a telt ajkú, vakító kék szemű, barna hajú lányok szépek, mások teljesen másik megjelenésű lányt tartanak gyönyörűnek. Viszont az elvárások eltörpülnek akkor, mikor a gyermeki szépség kerül előtérbe. Nem egy, nem kettő olyan kisgyerek van, akik olyan elképesztően gyönyörűek, hogy nehéz elmenni mellettük szó nélkül. Mai cikkünkben 10 gyereket gyűjtöttünk össze, akik közül többen is a világ legszebb gyermekének lettek titulálva. Ártatlanságuk és bájuk mindenkit levesz a lábáról.

1, Anastasia Knyazeva, Oroszország.

Nem is olyan régen a világ legszebb lányának a 8 esztendős Anastasiat választották, aki Oroszországban a Permi határterületen él.

Anyja elárulta, hogy mióta megszületett a kislánya, azóta az emberek folyamatosan megbámulják, mert még életükben nem láttak ilyen egyedi megjelenésű gyermeket. Szerinte gyönyörű kék szemei fogja meg a város lakóit.

A kislány hamar bekerült a modellvilágba és egy híres gyermekruházati márka arca lett. Fotói rengeteg város hirdető tábláin szerepeltek, amit az emberek addig néztek, ameddig akartak. Ezek után készítettek neki egy Instagram fiókot, amit jelenleg 1,4 millióan követnek.

2, Anna Pavaga, Oroszország.

Íme, itt egy kis angyal Szentpétervárról, akinek legnagyobb hobbija a balettezés. Anna, úgy mint a vele egykorú lányok is arról álmodnak, hogy egy nap profi balett táncosokká válnak.

Anna 3 éves kora óta jár fotózásra és képei népszerű gyermekruházati, sport és játékok reklámjaiban szerepel.

A fiatal leányzó kipróbálhatta magát színésznőként is, ugyanis egy videoklipben szerepelhetett, sőt később egy filmben is szerepet kapott.

3, Lauren Lunde, Dél-Korea.

Mind tudjuk, hogy a vegyes nemzetiségű házasságokban született gyermekeket a természet szokatlan szépséggel ruházza fel. Lauren édesanyja koreai, apja kanadai és ez látszik őrajta is.

Lauren olyan gyermekruházati márkák arca lett, mint az Aura Kids, MiniZaru és a MiniMe. A lányt jelenleg 78,5 ezren követik Instagramon, amit a szülők kezelnek.

Szabadidejében nem igazán lányos dolgokkal foglalkozik, mivel koreai harcművészetet tanul és taekwondozik. Ez pedig nem épp a leglányosabb hobbik közé tartozik.

4, Haileigh Vasquez, Egyesül Államok.

Haileigh Vasquez arról álmodik, hogy egy nap híres tervező lesz, legalább annyira, mint Karl Lagerfeld.

Annak érdekében, hogy álma valóra váljon, beiratkozott egy tervező suliba, ahol ő lett 2017 legfiatalabb hallgatója.

Az oktatás részeként Haileigh egy márkával karöltve fiú és lány ruhákat kezdett el tervezni. Hogy szélesítse látókörét divatbemutatókra jár és onnan próbál meg ötleteket meríteni.

5, William Franklyn-Miller, Ausztrália.

Az Instagram legszebb és leghelyesebb fiújának titulálták a képen látható, Williamet, aki Ausztráliában él szüleivel.

Az egész modellkarrierje azzal kezdődött, hogy a fiú fényképét valaki közzétette a Twitteren és néhány órán belül több ezer úgynevezett “retweetet” gyűjtött össze, mellyel hírnevet szerzett az egész világon.

Most William különféle reklámkampányokban vesz részt, ezenkívül pedig megpróbál valahogy bejutni a filmvilágba is, hogy ott is teret hódíthasson. A fiút jelenleg 1,4 millióan követik Instagramon.

6, Jordyn Reinle, Egyesült Államok.

A kis Jordyn mindent megtesz azért, hogy megtegye első lépéseit a divatvilágban. A lánynak sikerült olyan nagy amerikai márkákkal szerződést kötnie, mint a Simplicity Patterns, a The Children Place és a Kidpik.

Ezt a csöpp kislányt napról napra egyre többen követik Instagramon, ami önbizalommal tölti fel a korabeli gyerekeket is, hogy küzdjenek az álmaikért. Mi biztosak vagyunk benne, hogy Jordyn óriási sikereket fog elérni.

7, Laneya Grace, Egyesült Államok.

Itt van még egy csodás példa arra, hogy a különböző nemzetiségű emberek, milyen csodát hoznak létre. Laneya szülei spanyol, amerikai és filippínói származásúak. Amikor 3 éves volt, anyja már második gyermekét vagyis a kis testvérét várta, ezért elvitte őt egy modellügynökséghez, hogy ne érezze azt, hogy elhanyagolják őt a másik gyermek miatt.

A fotósokat teljesen levette a lábáról elképesztő szépségével és tehetségével. Egyáltalán nem félt a kameráktól, ezért úgy döntöttek szerződést ajánlanak neki.

Laneya jelenleg 15 éves és szerződése van a Disneyvel valamint jó néhány divatházzal.

8, Colin és Kameron Scott, Egyesült Államok.

Bizonyára te is egyből kiszúrtad, hogy Colin és Kameron ikrek. Jelenleg egy kicsi modellügynökséggel a Bensimon Modelssel dolgoznak együtt.

Ezeknek a fiúknak szokatlan megjelenése egyből felkeltette az ügynökségek figyelmét, ezért már most sokan versengenek értük.

9, Tallia Burk, Egyesült Államok.

Thylane Blondeau mellett Tallia Burk is népszerű és gyönyörű, aki szintén modellkedéssel foglalkozik. Anastasia Knyazeva előtt ő volt a világ legszebb lánya.

Annak ellenére, hogy Tallia amerikai származású, megjelenésében határozottan van valami franciás.

Fiatal kora ellenére, Tallia olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a Ralph Lauren vagy az Oscar de la Renta.

10, Anastasia Averbukh, Izrael.

Anastasia lett Izrael legszebb lánya, akinek megszámlálhatatlan mennyiségű csodálója és rajongja van mind belföldön, mind külföldön egyaránt.

Anastasia a híres sportoló, Alexander Averbukh lánya. A modellkedés mellett filmekben is szerepelt már, sőt népszerű izraeli gyermekruházati márkákkal is együttműködik.

A fent említett gyermekeket nagyon sokan a legszebbnek és leghelyesebbnek tekintik, de mind tudjuk, hogy a szüleiknek a legfontosabbak és legcsodálatosabbak az egész világon.

Ezt is olvasd el