KeződoldalEmberek10 hasznos trükk, amit rövid idő alatt meg lehet tanulni és életed...

10 hasznos trükk, amit rövid idő alatt meg lehet tanulni és életed végéig hasznát veszed

-

Természetesen vannak emberek, kiknek olyan zseniális elméje és kreativitása van, mellyel igazi szuperhősökké válnak, ha probléma elé kerülnek. De akadnak olyanok is, akik megfelelő lazasággal és aggodalom nélkül is meg tudják oldani a nehézségeket, ehhez persze több trükköt alkalmaznak. Ha azon kapod magad, hogy a torkodon akadt a falat, de nincs a közeledben senki, aki segíthetne, akkor te is segíthetsz magadon. Ha sose tudod áthúzni a cérnát a tűn, arra is van egy nagyon jó megoldás, amit a cikkben meg is találsz. Ma olyan ötleteket, tippeket hoztunk el nektek, melyek segíthetnek a hétköznapok során.

1, Ha szétjött a cipzárad.

Ahhoz, hogy újra lehessen használni a kabát, mellény vagy bármilyen ruha, táska cipzárját fontos, hogy az alja ne nyíljon szét. Ehhez nem kell mást tenni, csak egy villát használni, és a képen látható módon alkalmazni. Ezzel se perc alatt megoldod a problémát.

2, Ha szemöldökcsipeszre van szükséged, akkor néha kreatívnak kell lenni és a lehető legjobb megoldást megtalálni.

3, Ha fulladsz, de nincs körülötted senki, aki segíthetne, akkor te magad is meg tudod oldani a problémát. Le kell menned négykézláb helyzetbe és hagynod, hogy a mellkasod a padlóra essen. Ezzel fellazítod, vagy ki is lökheted az elakadt falatot.

4, Ha a hűtőből kivett vaj túl kemény ahhoz, hogy kenni tudd.

Ilyenkor nem kell mást tenni, mint egy reszelő segítségével lereszelni. Így a vaj a kezed melegétől megolvad, illetve a lereszelt változatát már kenheted is a pirítósodra.

5, Ha nem akar kijönni a tüsszentés, és meg akarod állítani az orrcsavarást, akkor nem kell mást tenned, mint az ajkad és az orrod közti területet megnyomni. Ez aktiválja azon speciális idegeket, melyek továbbítják a tüsszentés jelét az agynak, és meggátolja a további ingert.

6, Ha attól tartasz, hogy futás közben elhagyod a pénzed és a kulcsaid, akkor van egy jó megoldás a problémára. Egyszerűen csak tegyél egy befőttes vagy postásgumit a ruhádra, és készíts belőle egy kis zsákot. Így tuti nem hagyod el az értékeid.

7, Ha meg akarsz szabadulni a csuklástól, a következőt kell tenned. Végy egy nagy levegőt a szádon keresztül, majd nyelj egymás után kétszer. Ezt követően lassan engedd ki az orrodon a levegőt. Ha jól csináltad, akkor a csuklás elmúlik.

8, Ha mindig elfelejted, bezártad-e az ajtót, mondj hangosan valamilyen szöveget, amikor bezárod az ajtót, de ezt lehetőleg mindennap tedd meg, így össze tudod kötni a cselekvést a mondattal. Így jobban a fejedben marad és nem kell attól félned, hogy ne zártad be a házat.

9, Ha eldugul az orrod, de nincs otthon orrspray akkor azt kell tenned, hogy arra az oldalra fekszel, ahol nincs bedugulva az orrod. Ezután tegyél a fejed alá 2-3 párnát és néhány másodpercen belül ki fog dugulni az orrod.

10, Ha sehogy sem tudod befűzni a cérnát a tűbe, akkor használj fogkefét. Tedd a cérnát a fogkefe fejére, majd húzd rá a tűt, ezután egy másik tű segítségével emeld fel a cérnát és voilá benn is van.

Te milyen trükköt ismersz, ami segíthet a mindennapokban?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...