KeződoldalCeleb10 híres nővér, akik a reflektorfényben élnek

10 híres nővér, akik a reflektorfényben élnek

-

Az emberek többsége, akinek van testvére, örül neki, hogy bármi baj van,bátran fordulhat hozzá. Egy testvér felér az arannyal, főleg ha jó testvérek az illetők. Nincsenek ezzel másképp a hírességek sem, csupán annyi, hogy ők többször kerülnek a kamerák kereszttüzébe. A legtöbbjük esetében mindkét fél híres, befutott. De egy valamiben megegyeznek a hétköznapi emberekkel,szeretnek egymással beszélgetni és találkozni.

  1. Elle és Dakota Fanning

Mindketten elég korán bekerültek a showbizniszbe, és viszonylag hamar meg is hódították Hollywood-ot.

2. Zooey és Emily Deschanel

Mindketten híresek, mindketten szerepeltek már több sorozatban és filmben.

Zooey Deschanel (zooeydeschanel / 24.02.2019): Sister Emily and I on our way to the Oscars! Getting ready to root for our dad! #neverlookaway #cinematography #oscars” Supplied by Instagram.com/face to face

3. Noah és Miley Cyrus

Elsőre nem is tudjuk eldönteni, hogy ki kicsoda. Mindkét testvér énekesi pályára lépett, egyenlőre viszont még Miley a híresebb.

4. Solange és Beyoncé Knowles

Bár Beyoncé tagadhatatlanul híresebb, mint testvére, Solange is énekel. Ő is szép rajongótáborral büszkélkedhet.

INDIO, CA – APRIL 21: Solange Knowles performs with Beyonce at the 2018 Coachella Valley Music And Arts Festival at Indio Polo Grounds on April 21, 2018 in Indio, California. (Photo by Frank Micelotta/PictureGroup/Sipa USA)

5. Serena és Venus Williams

Bár néha szoktak egymás ellen is játszani a teniszben, de a legjobban csapatban szeretnek játszani a világ egyik leghíresebb teniszezői.

6. Bella és Gigi Hadid

A gyönyörű modellek édesanyjuk nyomdokaiba lépve meghódították a kifutókat. Azóta is kedvelt páros a címlapokon.

7. Ashley és Mary-Kate Olsen

A világ egyik leghíresebb ikerpárja, aki meghódította a vásznakat. Kezdetben felváltva játszottak szerepet egy filmben, de hamar gazdagokká és híressé váltak. Jelenleg is együtt dolgoznak, de mára a divatiparban rakták le voksukat.

8. Rooney és Kate Mara

A két színésznő egyenlőre leginkább a tengerentúlon ismertebb. Szerepeltek már az American Horror Storyban is.

9. Nicky és Paris Hilton

A Hilton lányokat senkinek sem kell bemutatni, kezdetben hatalmas partizásaikkal vonták magukra a figyelmet, mára már lecsillapodtak és inkább karrierjükre koncentrálnak.

10. Haylie és Hilary Duff

A Duff nővérek is szintén gyerekként kerültek a reflektorfénybe, de hamar kiderült róluk, hogy tehetségesek, így több filmben is szerepeltek.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...