10 ikonikus híresség, akik bizonyítják, hogy negyven év fölött is bátran lehet gyermeket vállalni

Tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a legideálisabb kor egy gyermek megszülésére 30 és 34 éves kor között van. Azonban néhány ember akármennyire is szeretné még akkor sem tud teherbe esni, így a gyerekvállalás jó pár évet csúszik. Mai cikkünkben olyan hírességeket hoztunk el, akik elég későn lettek szülők, de egyáltalán nem bánják, hogy így alakult az életük.

Susan Sarandon

Susan Sarandon 72 éves színésznő három gyereket szült annak ellenére, hogy az orvosok meddőséget diagnosztizáltak nála. Emiatt abbahagyta a fogamzásgátló szedését, de egy nap mégis teherbe esett. Azóta három gyermeknek is életet adott. Az elsőt 39 a másodikat 43 a harmadikat pedig 46 évesen szülte meg.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nagyon szeretett volna gyermeket, de sajnos sokáig nem jött neki össze. Később elment mesterséges megtermékenyítésre, melynek első kísérlete nem sikerült, de később újrapróbálkozott, majd 39 évesen ikreknek adott életet.

Kelly Preston

John Travolta felesége 48 éves volt mikor sikerült másodjára teherbe esnie. Ez egy igazi csoda volt számukra, ugyanis a házaspár első szülött gyermekét elvesztette egy gyógyíthatatlan betegség miatt. Benjamin érkezése hatalmas boldogságot jelentett a párnak, majd később még egy gyermekük született, aki az Ella nevet kapta.

Celine Dion

Az énekesnő 33 évesen adott először életet René-Charles nevű kisfiának, majd 50 évesen megszülte ikreit Eddie-t és Nilson-t. Celine-nek is sokat kellett várnia, hogy másodjára is teherbe tudjon esni, végül a mesterséges megtermékenyítés mellett döntött.

Halle Berry

Halle Berry-nek 42 évesen sikerült teherbe esnie első gyermekével, majd 47 évesen újra sikerült neki, ami már nagyobb meglepetés volt számára.

“Azt hittem, hogy a menopauza határán vagyok, nem gondoltam volna, hogy még egyszer teherbe fogok esni. De nagyon örülök neki.” – mondta Halle.

Kim Basinger

Kim-nek csak egyetlen gyermeke született, akit Ireland Baldwin-nak hívnak. Ha ránézel anyára és lányára nehezen fogod elhinni, hogy 41 év korkülönbség van közöttük.

Ireland modellként dolgozik, de néha filmekben is fel szokott tűnni. A 2013-as “Kiütés” című filmben Ireland a fiatalkori Kim-et játszotta el.

Gwen Stefani

Gwen mindig is egy fiatalos, lázadó nő volt, aki 37 évesen hozta világra Kingston nevű fiát, majd két évre rá Zuma is megszületett. 45 éves volt, mikor Apollo világra jött. Gwen kinézete miatt nagyon nehéz elhinni, hogy három gyermek édesanyja.

Salma Hayek

Salma mindig is szeretett volna gyermeket, de sajnos sokáig nem volt képes teherbe esni. 41 évesen azonban sikerült neki és megszületett Valentina Paloma.

“Örülök neki, hogy 41 évesen szültem meg a lányom, mert annak idején nem tudtam volna neki annyi mindent megadni, mint most.” – mondta Salma.

Madonna

Madonna 38 évesen szülte meg első lányát Lourdes-t. 4 évvel később vagyis 42 évesen sikerült egy fiúnak, Rocco-nak is életet adnia. Rajtuk kívül van 4 örökbefogadott afrikai gyermeke.

“A gyerekek megszületése előtt nagyon önző voltam, de az anyaság teljesen megváltoztatott.” – nyilatkozta Madonna.

Mariah Carey

Mariah 41 éves volt, mikor először teherbe esett. Várandósság alatt magas vérnyomás és cukorbetegség is kialakult nála. 2016-ban Nick Cannon-nal elváltak, így felváltva nevelik a lányokat.

Add Comment