KeződoldalÉrdekességek10 legendás film, amiből folytatást készítenek

10 legendás film, amiből folytatást készítenek

-

Több száz régi film van, amiket imádtunk anno. Sokszor eszünkbe jutnak és örülnénk, ha nem érne véget a történet. Sajnáljuk, hogy vége lett.. Aztán évekkel később felcsillan a szemünk, ugyanis felröppen a hír, hogy a producerek és a forgatókönyvírók újra előveszik a történetet és folytatást terveznek. Vagy esetleg egy “remake”-t.

Mutatunk nektek pár olyan filmklasszikust, amiknek folytatása, vagy újragondolása van tervben.

Reszkessetek betörők

Ryan Reynolds egy újragondolást tervezne. Ez inkább egy felnőtteknek szóló változat lenne. A történet hasonló csak felnőtt főszereplőkkel, viszont ez is vígjáték köntösben. A filmnek Stoned Alone lesz a címe

Narnia krónikái

A Netflix venné a kezébe a dolgot. Mind a hét könyv jogait megvették így nincs akadálya az elkészülésének. Bemutatnánk a teljes univerzumot és a gyerekeket.

A kis hableány

A Disney mostanában ráállt arra, hogy a régi klasszikus rajzfilmjeit filmként valósítsa meg. A média szerint a főszerepet Zendaya kapná, akit a Pókember – Hazatérés című filmben láthattunk. Egyelőre a színésznő nem erősítette meg ezt a pletykát. De a Dzsungel könyve, Oroszlánkirály és az Aladdin után abszolút esélyes ez a film is.

A gyűrűk ura

Az Amazon Prime tervez egy előzményfilmet vagy spin off-ot. A jogokról tárgyalnak még, de nagy eséllyel elkészülhet a mű.

Suzie és tekergő

A főszerepet Tessa Thompson és Justin Theroux kapnák. Egy adaptáció lenne modern technológiával.

Mulan

Már megint a Disney. A projekt fejlesztés alatt áll. 2018-ban akarták a vetíteni, de a premier 18 hónapot csúszik. A főszereplő Liu Yifei lesz.

A Mátrix

A Wachowski “nővérek” újból belépnek a virtuális valóságba. Egyes pletykák szerint Keanu Reeves továbbra is főszerepben lesz látható. Nem csak folytatást terveznek, hanem komplett “univerzum építést” szeretnének, mint a Marvel filmeknél.

Tom és Jerry

A Warner Bros cég azt mondta, hogy újra szeretnék indítani a Tom és Jerry-t. A remake-t 2021-ben dobnák a mozikba. Egy film és rajzfilm keveréke lenne. A karakterek elvileg nem fognak beszélni.

Szellemirtók

Trailer már van, jövőre jön. Reméljük jobban sikerül, mint az előző újragondolás. Sajnos az nagyot bukott a kasszáknál, meg a kritikusoknál is. Annyit tudunk, hogy fiatalok fognak szerepelni benne. Finn Wolfhard lesz az egyik főszereplő, akit a Stranger Thing-ből ismerhetünk.

Ikrek

2012-ben kezdték el a rajongók mondogatni, hogy megnéznének egy újragondolást Jason Momoa-val és Peter Dinklage-el együtt. Jason egyből benne volt, mert ő szerette az eredeti filmet is és kész volt aláírni a szerződést. Ez így egyébként vélhetőleg nem fog összejönni. Egy olyan film van tervben, amiben az eredeti szereplők játszanának és még hozzácsatlakozna Eddie Murphy is. “Hármasikrek” lenne a címe.

Mit gondoltok? Melyiknek örülnétek a legjobban! Írjátok meg kommentben!

Ezt is olvasd el