10 magyar tulajdonság, ami nagyon sokunkra jellemző!

Mindenki szidja a magyar nemzetet, hogy mi milyen különcök vagyunk, állandóan csak a problémáinkkal vagyunk elfoglalva. Érthetetlen törvényeink és szokásaink vannak, amivel nem mindenki ért egyet. Nyilván nem lehetünk mindenben tökéletesek, de ne higgyék azt a külföldi népek, hogy ők jobbak nálunk.

Összegyűjtöttünk 10 magyar tulajdonságot, ami mindenkire jellemző. Nem csak a jókat, hanem a rosszakat is belevettük, hogy nehogy azt higgyék, még fennhéjázók is vagyunk.

Irigység.

Sajnos sokszor irigykedünk arra, ha szomszédunk vagy barátaink sikeresebbek nálunk. Ám annak érdekében, hogy mi is ugyanolyan befutott emberek legyünk a kisujjunkat sem mozdítjuk meg, csak állandóan fújunk a másikra mert neki jobb háza, kocsija és felesége van.

Panaszkodás.

Amikor két ember találkozik egymással valahogy mindig a panaszkodásra lyukadnak ki. Elmesélik mi az, ami gondot jelent nekik. A férj így-úgy viselkedik, nem jó a munkahely, a munkatársak gonoszak és a többi. A magyar ember szinte nem is tud másról beszélni csak a rossz dolgokról, amivel elszívják egymás energiáját.

Képmutatás.

Egy olyan nemzet vagyunk, akik mindennap máshogy viselkednek. Mindenki álarcot visel, hogy senki ne bánthassa meg vagy ismerhesse ki a másikat. Természetesen ennek az a negatív oldala, hogy senki nem bízik a másikban, ami alapjáraton elég nagy hátrány.

Hamar elmúló lelkesedés.

Vannak olyan napok, mikor felkelünk és érezzük magunkban az erőt, hogy a kitűzött céljainkat elérjük, ám a legelső akadálynál képesek vagyunk feladni a küzdelmet, és bemesélni magunknak, hogy úgysem sikerülhet. Sokan szeretnének sikeresek lenni, de ezzel a mentalitással soha nem fog sikerülni.

Kiváló sportolók vagyunk.

A föld legnagyobb aranyérmesei közé tartozunk, ez pedig a magyar sportolók és azok edzőinek köszönhető. A megfelelő edzéssel és csapatépítéssel bármi lehetséges. Ők tudják, hogyan kell igazi olimpikonokat varázsolni a gyerekekből.

Add Comment