KeződoldalÉrdekességek10 nagyon rossz női szokás, amit a férfiak ki nem állhatnak!

10 nagyon rossz női szokás, amit a férfiak ki nem állhatnak!

-

A nők és a férfiak nagyon különböznek egymástól, ezért okoz nehézséget, hogy megértsük egymás szokásait. De létezik pár nagyon zavaró női szokás, ami a férfiaknak egyáltalán nem jön be. Ha nem akarsz folyton-folyvást a pároddal veszekedni, célszerűbb lenne elolvasni ezeket a pontokat. Ha úgy döntesz, hogy megfogadsz belőlük valamit, akkor mérséklődik a veszekedés kialakulásának kockázata. Próbáljatok békességben és boldogságban eléldegélni.

A bizonyos csapda kérdések.

“Édesem, szerinted kövérít ez a ruha?” – Két válaszadási lehetőség közül tudsz választani vagy igazat mondasz és megmondod, hogy igen, de ezzel egy hatalmas lavinát indítasz el, vagy azt mondod nem, de akkor meg nem hiszi el, mert ő látja. Valójában nincs jó válasz.

Órákon keresztül kell várni rá.

Általában ez akkor jellemző, ha vásárolni megy. Eben az esetben megjárja az összes létező ruhabutikot, a férj pedig nagy pakkokkal kint ácsorog a bejáratnál, és várja, mikor mehetnek végre haza.

Anyós helyzet.

Nagyon jó, ha a párod és az anyukád békességben vannak és még beszélgetni is tudnak egymással. De van olyan helyzet mikor anya és lánya hajba kapnak valamin és elvárják tőled, hogy te tegyél rendet kettejük között. Ám te kimaradnál a dologból, és szeretnéd, ha ők ketten meccseznék ezt le.

Nyaggat, ha egyedül akarsz lenni.

Mindkét nemnek szüksége van olyan tevékenységre, amit egyedül végezhet, és közben relaxálni is tud. Mint például a barkácsolás, vagy a nők esetében a sütés főzés. Ne zavarjuk ilyenkor a másikat, nincs semmi baj, csak vágyik egy kis egyedüllétre, ez normális.

Nem akarja beismerni, hogy tévedett.

Nem leszel kevesebb ember, ha őszintén beismered, nem neked volt igazad, vagy valamit elrontottál. Egyetlen ember sem fedhetetlen, de ha tényleg elszúrtál valamit, ne mást keress bűnbaknak, mert csak rontasz a helyzeten.

A füllentések.

A férfiak sem igazán rajongnak olyan hölgyért, aki füllent. Mindig legyünk őszinték a párunkkal, mert a bizalmát így nyerheted el. Ne hazugságokból akard felépíteni a kapcsolatot, hanem őszinte, szívből jövő kifejezésekkel, gesztusokkal.

Az örök probléma – féltékenység.

Ha a nő piszkálódik a férfivel, talán vonzó is lehet, hiszen a flörtölés nagyon vonzó dolog tud lenni. Ám az már nem túl vonzó, ha egy nő állandóan, ellenőrzi a párja SMS-it, telefonhívásait, emailjeit… és még sorolhatnánk. A férfi azt érzi nem bízol meg benne, ami egyre jobban rombolja szét a kapcsolatot, mígnem a bizalom elveszik és a kapcsolatnak annyi. Ha viszont úgy érzed megcsal a párod, akkor meg nincs miről beszélni.

Lehetetlen küldetés – gondolatolvasás.

Senki sem gondolatolvasó, ezért ne várd el tőle. Ha akarsz valamit mond egyenesen a szemébe, kertelés nélkül. Nincs szükség műbalhéra. Csak nyisd ki a szád és beszélj.

Indokolatlan sértettség.

Rossz női szokás, amit nem lehet megfejteni. A párod nincs tisztában vele, mi bajod van, ezért rákérdez, de azt mondod semmi baj, holott egyértelmű jeleket közvetítesz felé, hogy igenis van baj. Ettől a viselkedéstől se nőies, se bölcs, se vonzó nem leszel, az már biztos. Nem kell az ovist játszani, felnőtt ember vagy, ülj le és mond el, mi bánt.

Ne formáld a saját ízlésed szerint.

Nem kell megváltoztatni azt az embert, akit egyszer megszerettél, mert pont azért szeretted meg, amilyen ő maga. Ha megváltoztatod, már semmi nem fog arra az emberre emlékeztetni, aki mellett elkötelezted magad. Ha nem tetszik úgy, ahogy van keress mást, vagy fogadd el olyannak amilyen. Nyilván kompromisszumokat lehet kötni, mert az is a kapcsolat egyik alappillére.

Ezt is olvasd el