KeződoldalÉrdekességek10 női tevékenység, amit minden egyes férfi alaposan felmér, mielőtt elkötelezné magát!

10 női tevékenység, amit minden egyes férfi alaposan felmér, mielőtt elkötelezné magát!

-

Bizony nem egyszer hallottuk már, hogy a férfiaknak semmi más nem fontos csak a külső megjelenés. Valójában ez nem teljesen igaz. Az igazi férfiak igenis nézik a belső értékeidet, és, ha azok passzolnak a sajátjához akkor nyert ügyed van, és számíthatsz egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra vagy házasságra. Most elhoztunk néhány dolgot, amit a férfiak minden egyes alkalommal megfigyelnek egy nő viselkedésében.

Odafigyel rád.

Akár hiszed, akár nem a férfiak is ugyanúgy igénylik az odafigyelést, ahogy a nők. Persze, ők nem olyan sűrűn kezdenek hosszas panaszkodásba, mint a nők, ám, ha belekezdenek igénylik a teljes figyelmet.

Egyszerűség.

A férfiak nem igazán szimpatizálnak olyan hölgyekkel, akik megállás nélkül csak panaszkodnak, mert nem tetszik nekik semmi. Ha, ilyen nővel találják szembe magukat, inkább nyúlcipőt vesznek.

Támogató és empatikus jellemű.

Ahogyan a nők szeretik a babusgatást, úgy a férfiak is igénylik, akkor, ha úgy érzik lelkileg éppen mélyponton vannak.

Őszinteség.

A nők nagyon szeretnék, ha a párjuk tudna olvasni a fejükbe és egy szemöldökfelhúzásból már tudnák, hogy valami baj van a háttérben. Ez a hozzáállás megint csak elriasztja a férfiakat, szóval jobban teszed, ha őszintén és nyíltan elmondod neki a problémáidat, és megpróbáljátok megoldani.

Fontos a humorérzék.

A férfiak szemében az már egy plusz pontot jelent, ha a nő érti a poént. Ha mindemellett még ő maga is humorizál, akkor nyert ügye van, ugyanis a férfiak ezt nagyon vonzónak találják.

Saját magunkra szánt idő.

Fontos, hogy mind a férfiak, mind a nők képesek legyenek elfoglalni magukat, ha párjuk máshol szeretne lenni. Nem szabad ennyire függni a másiktól. A külön töltött idő pedig jótékony hatással van a kapcsolatra.

Udvariasság.

Az erősebbik nem képviselői nem igazán szívlelik az olyan viselkedést, mikor párjuk ok nélkül, kezd el más nőket megjegyzésekkel illetni, és kárörvendeni.

Legyen önbizalma.

A magabiztosság és az önbizalom, majdhogynem olyan fontos szerepet tölt be, mint a jó külső. Ha egy férfi azt látja, hogy a szerelme, mások előtt is magabiztos, akkor ez nagy büszkeséggel tölti el.

Lojalitás.

Senki sem akar azzal a ténnyel szembesülni, hogy párja megcsalta őt. Ezért nem csak a nőnek, de a férfinek is fontos, hogy a félrelépés legapróbb jele se merüljön fel. Ha kiderül,  a hűtlenség, onnantól oda a bizalom, és búcsút mondhatsz a kapcsolatodnak.

Intelligencia.

A férfiaknak nagyon fontos az, hogy párja ne csináljon butaságot, amivel őt és saját magát is lejárathatja. Szóval tegyél meg mindent annak érdekében, hogy intelligens és okos ember legyél a párod mellett. Nincs szükség semmire ahhoz, hogy élvezzétek egymás társaságát.

Ezt is olvasd el