KeződoldalÉrdekességek10 nőnapi ajándék, ami több csalódást fog okozni, mint örömöt

10 nőnapi ajándék, ami több csalódást fog okozni, mint örömöt

-

Nagyon nehéz feladat megérteni és rájönni, hogy mit is akarnak a nők nőnapra, hisz még ők maguk sem mindig tudják mire van szükségük. Viszont meg lehet fordítani a dolgokat és végig lehet gondolni, hogy mik azok, amiket biztos, hogy nem szeretnének kapni március 8-án. A legtöbb férfi általában kimerül egy csokor virágban vagy bon-bonban, de akad olyan, aki ékszereket ad kedvesének. Fontos, hogy az erősebbik nem tisztában legyen azokkal a dolgokkal és ajándékokkal, ami szívük hölgyét biztos nem teszi boldoggá. Mostani posztunkban olyanokat hoztunk el, amikkel nem is érdemes próbálkozni.

1, Ékszerek

Az ékszerválasztás remek dolog, főleg akkor ha a partner ismeri szíve hölgyének ízlését illetve tudja, milyen ruhákban szokott leginkább járni. Viszont vannak nők, akik ritkán, vagy egyáltalán nem viselnek ékszereket és ennek ellenére is nőnapra vagy Valentin napra azt kapnak párjuktól.

Nagyon kiábrándító tud lenni, ha a férfi elég drága pénzeket költ egy smaragdos arany ékszer szettért úgy, hogy közben kedvese az ezüstöt preferálja. A legcélszerűbb, ha ajándékutalványt vásárolnak a férfiak így a nő azt tud venni rajta az ékszerboltban, amit csak akar.

2, Ehető csokor

Lehetőleg egy férfi se adjon szerelmének ehető csokrot, mert nem igazán fogják értékelni, főleg mert nem mondanánk praktikus ajándéknak. Ennek ellenére a gyártók készen állnak, ha valaki mégis úgy döntene, hogy ilyennel “lepi” meg a barátnőjét, feleségét.

Arra viszont felhívják a figyelmet, hogy az ilyen ajándékoknál figyelni kell az élelmiszer tárolási szabályokra, mert komoly baj lehet belőle, ha ezt nem tartják be. Ha te is úgy gondolod, hogy a kedvesed szívéhez vezető út a gyomrán keresztül történik, akkor lepd meg inkább egy bon-bonnal.

3, Ajándék utalvány extrém szórakozáshoz

Elsőre jónak tűnik, ha extrém sportokkal kapcsolatos ajándékutalványt veszel a kedvesednek, főleg akkor ha szereti az ilyesmit. De statisztikai adatok alapján a legtöbb ilyen utalvány a fiókban landol és bizony elfelejtődik. Ha viszont a párod nem szereti az extrém sportot ne vegyél neki ilyesmit mert nem fogja értékelni, arról nem beszélve, hogy lehet pont fél az ilyenektől. Ha mindenképpen élményt akarsz adni, akkor vegyél színház vagy koncert jegyeket.

4, Hatalmas csokor

Általában a virágcsokor az, ami legelőször a férfiak eszébe jut, ha tudják közeledik a nőnap. Viszont azt látni, ahogy az a gyönyörű, hatalmas csokor szép lassan elhervad és a feledés homályába vész nagyon szomorú látvány. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy ilyen csokor horror pénzekbe kerül és azt az összeget bizony hasznosabb dolgokba s lehetne fektetni, ami mondjuk hosszabb ideig megmarad.

5, Kozmetikai kezelés utalvány

Ez a kategória minden olyan dolgot magába foglal, amit leginkább kozmetikusok végeznek el. Viszont nem mindegy, hogy a kedvesednek ránctalanító, anti cellulit kezelésre van szüksége, vagy csak szimplán egy hidratáló és tápláló arckezelésre, mely felfrissíti a bőrét és természetesen a lelkét is. Hagyd, hogy a kedvesed döntse el, hogy milyen kezelésen szeretne részt venni, ezért érdemes egy olyan ajándékutalványt venni, amin nincs feltüntetve milyen kezelésre vonatkozik. Ez azért fontos, mert a nő jobban tudja mire van szüksége és ha te eldöntöd helyette az udvariatlanságnak minősül.

Ha mindenáron ilyet szeretnél venni, akkor az lehetőleg terjedjen inkább ki masszázs programokra vagy gyógyfürdős kezelésre…

6, Cserepes virág

A cserepes virágok nagyon ellentmondásos ajándékok. Ennek oka lehet az, hogy az adott hölgy lehet nem is szereti a beltéri növényeket, vagy lehet nincs olyan hely, ahová el tudná tenni, hisz sok cserepes virág elég szeszélyes. Ha mindenképp növényt akarsz adni, akkor válaszd inkább a pozsgásokat, mert azok nem igényelnek annyi gondoskodást és nem foglalnak sok helyet sem.

7, Konyhai eszközök és készülékek

Vannak alkalmak, mikor ezek az eszközök hasznosak lehetnek és jó ajándékötletnek lehet őket tartani, de nem nőnap alkalmából. Ezek a tárgyak emlékeztetik őket a háztartási munkák elvégzésére, és valószínű ez a legutolsó, amire eme becses napon gondolni szeretnének. A háztartási gépek helyett érdemes itt is inkább utalványt adni, és a hölgy eldöntheti, hogy abból a pénzből inkább hajformázót, vagy szőrtelenítőt vesz-e.

8, Rózsa üvegben

Egyre népszerűbbek az üvegben tartott úgynevezett örök rózsák. Mindenkit ki kell ábrándítanunk, ugyanis ezek a rózsák sem örök életűek, 5 év után kezdenek el amortizálódni. Így, ha az örök szerelmed szimbólumaként szeretnéd szerelmednek adni, akkor gondold át a dolgot. Ha rózsáról van szó a lányok még mindig jobban preferálják az élőket, még akkor is, ha azok napokon belül elhervadnak.

9, Edzőtermi bérlet vagy szobabicikli

Az ilyen jellegű ajándék csak akkor lesz megfelelő, ha ezt maga a hölgy szeretné és ő valóban edzőterembe akar járni. Ellenkező esetben azt fogja hinni, hogy nem vagy megelégedve az alakjával. Ha szobabiciklit veszel sem fogsz jobb színben feltűnni arról nem beszélve, hogy lehet a gép el sem fér a lakásban, így hamar porfogóvá válik vagy épp valaki ajándéka lesz.

10, Fehérnemű

Fehérneműs kérdésekben a nők és a férfiak ízlése nagymértékben eltér. Például, amit a férfiak szépnek látnak egy modellen, az nem biztos, hogy ugyanúgy fog állni kedvesükön. Ezen felül még maguk a hölgyek sem mindig biztosak a méreteiket illetően így nagyon csekély esély van arra, hogy a férfi megfelelő méretet fog választani. Újabb alternatív megoldás lehet egy ajándékutalvány az adott fehérnemű boltba, de egy selyem, vagy szatén köntössel sem lehet mellényúlni.

Hasznosnak tartottátok a cikket?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...