KeződoldalÉrdekességek10 öltözködési tipp, amit minden férfinek ismernie kell

10 öltözködési tipp, amit minden férfinek ismernie kell

-

A stílusos megjelenés mindenki számára elérhető. Bárki bármit állít, a stílusérzék nem csak velünk született tulajdonság, tanulható és formálható. Ha sikeres akarsz lenni a randizásban, akkor bizony oda kell figyelni az apró részletekre is, és ebbe beletartozik a kifogástalan megjelenés. Első benyomást sajnos csak egyszer tehetünk , gondoskodjunk hát róla az a lehető legpozitívabb legyen.

Hoztunk nektek egy kis stílus gyorstalpalót, hogy a lehető legsikeresebbek legyetek a lehengerlő első benyomás kialakításában.

Ahhoz , hogy a megjelenésetek hibátlan lehessen, ha betartjátok a leírt szabályokat, és száműzitek ezeket a ruhadarabokat akkor ezen a téren garantált a siker.

  1. Magabiztosság a ruhatáradban

A magabiztosság kulcs szerepet játszik a jó megjelenésben. Ha feszengsz az öltözékedben, az bizony kívülről is látszik és erősen rombolja az összképet. A stílusosság és a kényelem nem kell , hogy kizárják egymást.

2. Harmónia

Törekedj arra, hogy az öltözéked összhangban legyen. Hiába a méregdrága karóra vagy a legdivatosabb öltözék ha a kettő nem illik egymáshoz.

3. Kerüld a szandál – zokni párosítást

Bár a 21. század divatja már rengeteg dolgot megenged az igazán merészeknek, de azt javasoljuk ha csak nem vagy igazi fashonista, akkor ezt a párosítást messziről kerüld el. Ha meleg van akkor válassz egy vékonyabb vászon cipőt , egy jól szellőző lábbelit.

4. A nadrág hossza a bokáig ér

Bármennyire kényelmes és praktikus tud lenni egy laza capri nadrág, hatalmas oldalsó zsebekkel, nem a randira való. Amellett , hogy összességében ezek a darabok előnytelen megjelenést is adnak, nagyon kevés stílusérzéket sejtetnem a viselőjükről.

A nadrág választás során mindenképpen legyél nagyon alapos a próba során. Az öltönyök szára a sarok felső részéig, a farmerek pedig kicsit ez alá érhetnek maximum. Járás közben a zokni ne legyen látható, illetve ülő helyzetben is csak legfeljebb pár centinyi látszódjon

5. Az öltözéked nem reklám felület

Ha stílusos akarsz lenni , ne az öltözéked használd reklámfelületként. Lehetőség szerint hagyjuk el a nagy feliratok, a márka jelzések és a kényes szövegezéssel ellátott felsőket. A legegyszerűbb ha egy szépen szabott j minőségű és egyszínű pólót választasz , ezzel biztosan nem lőhetsz mellé.

6. Az edző ruha az edzőterembe való

Bármennyire hívogató , hogy a legkényelmesebb sportcipődbe és melegítő nadrágodba indulj útnak.Tartsd észben , hohy az edzőruha az edzőterembe való nem pedig a randira.

7. Kerüld a mélyen kivágott felsőket

A mély nyakkivágású pólók, vagy a hosszan kigombolt ingek már régen kimentek a divatból. Kevesek számára előnyös, illetve nem is feltétlen keltik komoly ember benyomását.

8. Felejtsd el a szűk farmereket

A teljesen lábra simuló nadrágok, amik már kínosan sokat mutatnak , szintén nem a legjobb választás. Helyette érdemesebb inkább és szűkített fazon választani , ami a maga módján követi az alakot de mégsem kellemetlen viselni és látni is.

9. Figyelj a részletekre

A stílusos férfi folyamatosan arra törekszik, hogy a megjelenése a legalaposabban részletekbe menőkig hibátlan legyen. Ahogy korábban is említettük , fontos a harmónia. Ehhez az alapossághoz hozzátartozik az is, hogy odafigyelsz arra is , hogy ne indulj el vasalatlan ruhában.Senki nem várja el tőled, hogy az inged tökéletesen levasalt legyen, de tegyük meg a tőlünk telhető legtöbbet ha randira indulunk.

10. Ápolt megjelenés

A tökéletes megjelenéshez hozzátartozik az is, hogy megfelelően ápolt legyen bőröd, és a frizurád. A legtöbb férfi nem szeret a bőrápolással és ehhez kapcsolódó dolgokkal foglalkozik , ami bizony nagy hiba. Ahhoz , hogy kellőképpen lenyűgözd a randin a szíved választottját , az is hozzátartozik , hogy kellőképpen tiszta és ápolt személy benyomását keltsd.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...