KeződoldalÉrdekességek10 őszinte kép, ami bemutatja milyenné válik az élet egy gyerek születése...

10 őszinte kép, ami bemutatja milyenné válik az élet egy gyerek születése után

-

Egy gyermek érkezése igazi boldogságnak számít egy család életében főleg akkor, ha már hónapokon, éveken keresztül próbálkoztak azzal, hogy megfoganjon. A terhesség időszaka csodálatos és fárasztó is egyben mind a kismamának, mind a leendő apukának, hiszen nagyon sok próbatételen kell átesniük. Ám akkor kezdődik az igazi harc, mikor a gyermek megszületik, kibújik édesanyjából és elfoglalja kis birodalmát. Annak ellenére, hogy rengeteg örömöt, boldogságot tudnak hozni a szülők és a család életébe, vannak olyan dolgok, amik szó szerint kapcsolat próbálók lesznek. Meg kell azzal barátkozni, hogy ezentúl nem csinálhatják azt, amit szeretnének, keveset fognak aludni, sokat fognak stresszelni a kicsi miatt is. A mai cikkünkben úgy határoztunk, hogy képek formájában mutatjuk be, milyenné válik az élet egy gyerek megszületése után.

1, A gyerek születése után annyira nem lesz az embernek magánélete és énideje, hogy inkább azt kamuzza hasmenése van csak azért, hogy egy kicsit mobilozhasson a WC-n.

2, Két gyerek után a szülők már annyira elfáradnak, sőt belefáradnak a nevelésbe, hogy szó szerint tüntetnek az ellen, hogy legyen még egy gyermek a családban.

3, Az édesanyáknak különböző trükköket kell alkalmazniuk ahhoz, hogy meg tudják mosni a hajukat, vagy le tudjanak zuhanyozni. Míg a gyerek alszik ők elvégzik a kis dolgaikat, vagy ha velük van a nagyi, majd ő vigyáz a picire.

4, Néha csak úgy tudnak kimozdulni a lakásból egyedül, ha azt mondják a párjuknak csak pelenkáért ugranak le a boltba. Nyilván tudják, hogy ez nem igaz…Ilyenkor mindent bevásárolnak, ami otthonra kell.

5, A pakolás és takarítás egy véget nem érő szélmalomharc, mivel a gyerekek öt perc alatt fel tudják forgatni a szépen kitakarított lakást, házat. Ilyenkor többnyire úgy érzik magukat az édesanyák, mint a rabszolgák, ám nyaralás alatt nekik is van idejük egy kicsit magukkal foglalkozni és pihenni.

6, Míg régen, a gyerek előtt csodaszép és vonzó szelfiket készítettek a medencében vagy annak partján, ma már többnyire a gyerekkel együtt készül róluk fotó.

7, A hírességek mindig olyan fotókat tesznek fel a közösségi oldalakra, ahol a gyermek édesdeden alszik mellettük. Ám ez nálad nem mondható el, mert a gyereked úgy alszik, hogy neked közben nagyon kényelmetlen feküdni.

8, Attól mert valakiből édesanya lesz még nem veszíti el saját magát, nem veszíti el a saját egyéniségét és stílusát. Persze a legtöbb ember azt hiszi, hogy itt megáll a világ pedig nem.

9, Mivel a kicsik sokkal többet alszanak a szüleiknél, ezért nekik alapból több energiájuk van. A szülők örülnek, ha három órát egybefüggően alhatnak, különben valószínű ki sem bírnák ezt az időszakot.

10, Az édesapák mindig mindent kitalálnak annak érdekében, hogy a gyerek ne csináljon semmilyen rosszaságot míg ők egy kicsit lehunyják a szemüket. Ez többnyire be szokott jönni. Általában az szakítja meg a pihenésüket mikor a feleségük, élettársuk meglátja mit művelnek a gyerekkel.

Ismerősek nektek ezek a szituációk?

Ezt is olvasd el