10 pofon egyszerű trükk aminek köszönhetően te is megtanulhatod irányítani a testedet

Ha a te tested neked is szokott kellemetlenségeket okozni akkor jobb ha megtanulod a következő praktikákat, ugyanis a testedet te is irányíthatod!

Ha álmatlanságban szenvedsz és egyszerűen nehezedre esik csukva tartani a szemedet akkor pislogj folyamatosan 1 percen keresztül, ettől elfárad a szemed és nem fog nehezére esni, hogy csukva maradjon aminek következtében hamarabb fogsz elaludni.

Nem akarod elsírni magadat egy nyilvános helyen? Ha nyilvános helyen vagy és az érzelmek felül akarnak kerekedni rajtad, tehetsz ellene. Nincs más teendőd, mint mereven nézni, pislogás nélkül. Ez megakadályozza a szemek könnyezését, közben gondoljunk valami jó dologra. Így könnyen elkerülhetjük a sírást.

Csillapíthatatlan torokviszketés gyötör? Ha valaki náthás előfordul, hogy úgy érzi csiklandik a torka,ezt egyszerűen egy fültisztító pálcika segítségével meg lehet szüntetni. Egy kis “fültisztítás” és úgy érzed mintha megvakartad volna.

Akár mennyire betakarózol nem múlik el a hidegérzeted? Ha úgy érzed hideg van, segíthet egy meleg fényű lámpa, nem kell mást tenned, mint egy kislámpát tenni az ágyad mellé és hagyni, hogy a fény segítségével átjárjon a melegség.

Nem tudsz elég mélyen aludni? Próbáld minél tovább visszatartani a lélegzeted, ettől a legtöbb embernek könnyedén megy az elalvás.

Viszkető csípésekkel is biztosan találkoztál már… A rovarok okozta csípések kellemetlen viszketése ellen segítséget nyújthatnak a dezodorok, ugyanis a dezodoroknak szárító hatása van ami megnyugtatja az irritált bőrt.

Ha fáj a fejünk, akkor tegyük a kezeinket rövid időre egy tál jeges vízbe, ez a vérkeringésünkre serkentő hatással van, ami megoldás lehet problémánkra.

Te is szédültél már amikor lefeküdtél az ágyba? Erre van egy remek megoldás, az egyik lábaddal lépj le a földre az ágy mellé, ettől a szervezetünk egyensúly érzete helyre áll és elmúlik a szédülés.

Vannak esetek amikor nem mehetünk el mosdóba akármennyire is el kellene már végezni a kisdologunkat. Ilyenkor remek megoldás lehet, ha az intimitásra gondolsz ugyanis az agyunk ettől úgy fog reagálni, hogy nem érezteti velünk a vizelési ingert.

Ne zuhanyozz este forró vízben, vagy ha mégis meleg vízben zuhanyozol akkor a végén hűtsd le magadat egy kis hideg vízzel, ugyanis a meleg víz hatására a pórusok kitágulnak és így könnyebben jutnak be a baktériumok, ha viszont a végén hideg vízzel fejezed be akkor bezáródnak a pórusaid.

Add Comment