KeződoldalÉrdekességek10 rajzfilm amiben sokkal több van mint gondolnád

10 rajzfilm amiben sokkal több van mint gondolnád

-

Az élet iskolájához tartoznak a rajzfilmek. Gyerekként imádjuk őket. Most felnőtt fejjel ha jobban megfigyeljük rájöhetünk arra, hogy az alkotók mély igazságokat rejtettek el bennük.

Mutatunk ebből párat

Szenilla nyomában

Egy memóriazavaros halról szól mely keresi a családját. Segítségével a gyerekek megérthetik azt, hogy úgy kell elfogadnunk másokat, ahogy vannak. Mind különbözünk és ezt tiszteletben kell tartani.

Dínó tesó

Egy kisfiú és egy dinoszaurusz közötti barátságról szól egy olyan világban, ahol a természet meghódította a civilizációt. A gyerekek egy izgalmas történetet élveznek, míg a szülő meglátja a mögöttes tartalmat. Az igaz barátsághoz semmi sem fogható és segítségével sokkal erősebbek lehetünk.

Agymanók

Egy olyan egész estés animációs film amire a pszichoterapeuták is elégedetten csettintettek. Az egész film a főhős és az érzelmeiről szól.  A film segít megtanítani arra, hogy ne féljük az érzéseinktől.

Merida a bátor

A film egy remek lecke arra, hogy vállaljuk önmagunkat és ne mások elvárásainak próbáljunk megfelelni. Légy önmagad!

Fel!

Egy megható történet az idős korról és a magányról. A film mondanivalója az, hogy soha sem késő megvalósítani az álmainkat.

Wall-e

Ez a film inkább a felelősségről szól. Egy kis robot meséjén keresztül tanulhatjuk meg azt, hogy mi vagyunk a földért és nem fordítva.

Lecsó

Remy a patkány szakács szeretne lenni. Senki nem hisz benne, de ő mégis mindent megtesz a célja érdekében. Kövessük az álmainkat még akkor is, ha mások lebeszélnének róla.

Verdák

Villám McQueen egy magabiztos győztes. Meséje arra tanít minket, hogy ne felejtsük el azokat akik mindig hittek bennünk és, hogy a csapat ereje igen is fontos.

Nemo nyomában

Mindenki hibázhat és követheti a saját útját. A gyerekeknek szükségük van támogatásra, de csak egy bizonyos mértékig.

Bónusz:

Pixar munkatársak: Hazamehetnénk végre ez után a 16 órás munkanap után?
Pixar: Nem,.. bolyhokat is akarok látni ezen a pólón.

Ti mit gondoltok erről?

 

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...