KeződoldalÉrdekességek10 ritkán hallott tény a férfi nemről, amivel ők sincsenek tisztában!

10 ritkán hallott tény a férfi nemről, amivel ők sincsenek tisztában!

-

Mivel a férfiak nem igazán szeretnek fölöslegesen beszélni, illetve mesélni magukról, ezért csak kutatások alapján jöhetünk rá arra, hogy mit miért tesznek. Miért hunynak el előbb, mint a nők és így tovább. Ezeknek a tudományos vizsgálatoknak köszönhetően tudhatjuk meg, mennyit füllentenek, vagy épp mennyi időt vesz nekik igénybe, hogy más nőket nézzenek meg. Ha érdekel, minden, ami a férfi nemhez tartozik, jó helyen jársz, hiszen egy kupacba szedtük össze ezeket a tényeket és kutatási eredményeket.

A férfiak általában természeti katasztrófával álmodnak.

Egy egyetemi tudós, tízezer álmot vizsgált meg, majd azt állapította meg, hogy nagy különbség van a nők és férfiak álmai között. A kutatás azt is kimutatta, hogy a férfiak gyakrabban álmodnak természeti katasztrófával.

Ahogyan a tárgyakat felveszik a földről.

A nők általában leguggolnak, ha valamit fel szeretnének venni a földről, a férfiak viszont lehajolnak. Ez nagyban függ attól is, mit viselnek a nők. Ha szoknyát, akkor igaz az előbb említett állítás, ám ha nadrágot, akkor elképzelhető, hogy ugyanúgy csinálják, mint a férfiak. Ez azért van így, mert, ha szoknyában vannak, nem akarják, hogy bármijük kilátszódjon a ruha alól.

A férfiak előnyben részesítik az egészséges kinézetű nőket.

Statisztikai adatok szerint, a férfi nem, olyan nőket részesít előnyben, akik egészségesen néznek ki. Ebből az szűrhető le, hogy nem igazán rajongnak a modell alkattal rendelkező lányokért.

Övbe akasztott ujjak.

Az erősebbik nem képviselői, tudat alatt, azzal próbálják felhívni a nők figyelmét, ha beleakasztják az övükbe ujjaikat. Nyilván ez egy ősi ösztön, ami kialakult bennük, mert ezzel próbálják azt mutatni, hogy bátrak és erősek.

A férfiakat, férfiak dicsérjék.

Persze jó érzés nekik, ha a szeretett nő megdicséri őket, ám azt jobban értékelik, ha ezt egy azonos neműtől hallják. Úgy gondolják, hogy a nők képesek túlzásba esni, de egy férfi mindig őszinte lesz velük.

A férfi barátságok stabilabbak, mint a női barátságok.

Kutatások támasztották alá, hogy nagy különbség van a női barátságok és a férfi barátságok között. Kiderült ugyanis, hogy a férfi barátságok azért stabilabbak, mert közös érdekeket képviselnek.

Ha nővel vannak, kétszer annyit képesek enni.

Bizony, tanulmányok szerint, a férfiak kétszer annyit esznek, ha nővel mennek ebédelni vagy vacsorázni. Az is kiderült, hogy 93%-kal több pizzát valamint 86%-kal több salátát esznek meg, ha nővel vannak.

Előnyben részesítik a laza öltözeteket.

A ruha képes tükrözni azt, hogy egy ember, milyen lelki állapotban van abban a pillanatban. Ez az oka, hogy jobban érzik magukat öltönyben az üzleti találkozók alkalmával. De, ahogy idősebbek lesznek, úgy változik meg a stílusuk és a komfortérzetük is. Ezért van az, hogy az idősebb emberek nagyobb ruhákban szeretnek lenni.

A férfiak dupla annyit füllentenek, mint a gyengébbik nem képviselői.

Ha hiszed, ha nem, az erősebbik nem képviselői hatszor annyit füllentenek az életben, mint a nők. A Hazudj ha tudsz című sorozat előtt készítettek egy kutatást, ami segített rávilágítani erre a tényre.

A férfiak majdnem egy évet töltenek más nők nézegetésével.

Egy férfinek 43 percet vesz igénybe, hogy 10 különböző nőt vegyen szemügyre. Ez egy évre lebontva 259 óra. Szóval a 18-50 közötti férfiak 11 hónap 11 napot töltenek el azzal egész életükben, hogy más nőket néznek meg. A nők esetében ez csak naponta 20 perc. Ugyanebben az intervallumban élő nők csak 6 hónapot töltenek el azzal, hogy más férfiakat néznek meg.

Ezt is olvasd el