KeződoldalCeleb10 színész, akik meghódítottak több millió női szívet, de mára eltűntek a...

10 színész, akik meghódítottak több millió női szívet, de mára eltűntek a reflektorfényből

-

A filmvilágban akadnak olyan színészek és színésznők, akiknek kultikus szerepeik voltak. Sokan azzal a szereppel érték el a karrierjükben a csúcsok csúcsát, mások viszont onnantól fogva indították el a karrierjüket. Sajnálatos módon vannak színészek, akik az ikonikus szerepeik után eltűntek. Vagy nem vállaltak több munkát, vagy nem keresték őket többet, mert a rendezők is azzal az egyetlen egy szereppel azonosítják őket, amivel világhírnevet értek el. Ilyen például Mark Hamill, vagy Tom Welling. Mostani cikkünben hozzá hasonló színészeket hoztunk el, akik aktív éveik alatt egyetlen pillantással elrabolták a nők szívét, de mára már teljesen eltűntek a reflektorfényből.

1, Jamie Dornan

4 évvel ezelőtt szinte minden lány arról álmodozott, hogy egy nap találkozik Christian Greyel, a „Szürke ötven árnyalat” főszereplőjével. Jamie Dornan, kultikus karaktert játszik a filmben, ami nagyon meghatározta karrierjét. Annak ellenére, hogy már több filmben is szerepelt mégsem éri el azt a diadalt, amit korábban. A színész ennek ellenére boldog házas életét él 3 gyermekével együtt.

2, Freddie Prinze Jr.

Freddie 1999-ben szerepelt a “Csaj nem jár egyedül” című filmben, előtte pedig a “Tudom mit tettél tavaly nyáronban” A későbbiek folyamán több Scooby Doo filmben kapott főszerepet. Freddie már nem játszik filmekben, ugyanis séfként dolgozik. Boldog házasságban él Sarah Michelle Gellar színésznővel. A párnak két gyermeke született.

3, Mark Hamill

Luke Skywalker egyike azoknak a karaktereknek, akik kultuszként vannak számon tartva a filmiparban. Mark Hamill volt az a színész, aki annak idején megkapta az ifjú Skywalker  szerepét. Eme szerepnek köszönhette sikerét. Nehezen kapott utána szerepeket, ugyanis mindenki Luke Skywalkerrel azonosította őt, bizony még a rendezők is. Hamill most családjával él egy kis házban Malibun.

4, Channing Tatum

Channing Tatum olyan népszerű filmekben játszott, mint a “Step up”, a “Magic Mike” a “Magic Mike XXL” és még sorolhatnánk. Manapság viszint a színész nem kap olyan jelentős szerepeket, amivel kitűnhetne vagy újra reflektorfénybe kerülhetne. A színész egykori kolléganőjét vette feleségül, név szerint Jenna Dewan-t, akivel tavaly váltak el.

5, Jensen Ackles

A 2000-es évek elején Jensen Ackles minden nő szívét ellopta, mikor az “Odaát” című sorozatban szerepelt. Jelenleg még mindig ebben a sorozatban játszik, aminek a 14. évada fut, de állítások szerint aláírtak egy szerződést a 15. évadra is. A színész azt mondta ha a következő évad is lemegy, akkor szeretne egyet pihenni. Jelenleg együtt él 3 gyermekével és feleségével a modell Danneel Harrissel.

6, Julian McMahon

Amikor a 90-es években futó “Bűbájos boszorkák” című sorozatban játszott szinte minden női rajongó belé volt esve. 2003 és 2010 között a színész főszerepet kapott egy másik, népszerű televíziós sorozatba a “Kés/Alattba”. Népszerűsége ellenére a színész még nem szerepelt rendes mozifilmben.

7, Tom Welling

Ki emlékszik erre a reménytelenül romantikus kedves és rendes szívű srácra, aki a “Smallville” című sorozatban játszott? Tom Welling hibátlanul személyesítette meg azt a srácot, aki bebizonyítva, hogy a lányokat nemcsak a lázadók és huligánok hoznak lázba, hanem a jószívűek is. A televíziós sorozat bezárása után azonban a Tom körüli hype fokozatosan visszaesett, és ez a szerep továbbra is karrierje legfontosabb ikonja. 2019-ben a színész és felesége, a Saddle Club alapítója, Jessica Rose Lee először szülőkké váltak.

8, Shia LaBeouf

Shia LaBeouf a “Transformers” film főszereplőjének karrierje botrányos viselkedése és különféle függőségei miatt ért véget. 2014-ben, “A nimfomániás” film premierjére, amelyben a színész is szerepelt, zacskóval a fején érkezett. A következő szöveg volt olvasható rajta: “Többé mér nem vagyok híres.”

9,Kyle MacLachlan

Mára valószínűleg már mindenki elfelejtette Kyle MacLachlan nevét, aki az 1990-es években futó “Twin Peaks” című sorozat miatt lett népszerű. A színész ezt követően több olyan filmben szerepelt, melynek rendezője David Lynch volt. A “Szex és New Yorkban” is játszott, amiben Trey MacDougal karakterét formálta meg.

10, Ashton Kutcher

Az egykor népszerű Ashton Kutcher karrierje akkor kezdett leszállóágba kerülni, mikor 2013-ban megkapta Steve Jobs szerepét a “Jobs: Gondolkozz másképp” című filmben. Ezek után nem fogadott el több szerepet. Jelenleg Mila Kunis a felesége, és két gyermeket nevelnek.

Ezt is olvasd el