KeződoldalCeleb10 világsztár, akinek testi hibáit valószínűleg eddig te sem szúrtad ki

10 világsztár, akinek testi hibáit valószínűleg eddig te sem szúrtad ki

-

Sokunknak szorongást okoznak testi hibáink és ezzel a világsztárok sincsenek másként. Első ránézésre fel sem tűnik, hogy kisebb-nagyobb hibákkal rendelkeznek, mint például tökéletlen bőr vagy mosoly, esetleg régi sebek megmaradt hegei. Természetesen a sminkeseknek és maszkmestereknek köszönhetően könnyen eltüntethetők ezek az apró hibák, így a mozivásznon vagy a televízió képernyőin keresztül észre sem vesszük őket. A hiányosságok persze mit sem rontanak tehetségünkön, pusztán szépségükből, tökéletességükből vesznek el egy nagyon keveset. Posztunkban bemutatjuk azokat a híres színészeket, színésznőket, akiken bizony, ha jobban megnézzük, jól látszanak testük különféle hibái.

Keira Knightley

A Karib-tenger kalózainak sztárja elbűvölő mosollyal rendelkezik, de fogai korántsem olyan tökéletesek, mint azt gondolnánk és amit a hollywoodi hírességektől általában látunk. Mosolya kifejezetten dögössé teszi a színésznőt és rajongóként is nyugodtan mondhatjuk, hogy a tökéletes fogsor nem szükséges a siker eléréséhez.

Sandra Bullock

Sandra Bullock szemén egy gyerekkorában szerzett heg díszeleg, amit talán te sem vettél még észre. Kislányként egy tónál játszott, amikor megcsúszott és egy kőre esett, amelynek következtében szemhéja felszakadt. A heget látva biztosan össze is kellett varrni, de ez nyilván nem akadályozza munkájában, amiben egyébként rendkívül sikeres és nagy népszerűségnek örvend.

Jane Seymour

A színésznő volt Roger Moore barátnője az 1973-ban bemutatott “Élni és halni hagyni” című James Bond filmben. Jane heterokrómiás szemmel született ennek köszönhetően szemei különböző színűek. A színésznőt ez azonban sosem zavarta, sőt büszkén vállalta különlegességét.

Tyra Banks

A szupermodell, Tyra Banks sikeres modellkarrierje mellett egy könyvet is írt, ami közben szorongás fogta el őt. A stressz miatt felhagyott speciális étrendjével és alopecia-s lett. Az alopecia egy olyan betegség melynek következtében a haj kihullik. Szerencsére a betegség nem akadályozta meg a népszerű modellt abban, hogy dolgozzon. Egy idő után sikerült összeszednie magát és megszabadult betegségétől.

Padma Lakshmi

A népszerű amerikai szerzőnő gyakran visel rövid ujjú ruhákat és ilyenkor lehet látni karján lévő hegét. Padma 14 évesen autóbalesetet szenvedett, amelynek következtében egy hosszú vágás maradt a karján. Tökéletes bőrét rontja ugyan a heg látványa, de állítása szerint azért nem szabadul meg tőle, mert élete meghatározó eseménye volt a baleset és a megmaradt heg mindig emlékeztetni fogja erre.

Ruby Rose

Ruby Rose egyszer beismerte, hogy a pattanások megkeserítik életét. A modell rendszeresen jár és konzultál dermatológusával, de eddig nem találták meg a tökéletes gyógymódot. Orvosa szerint pattanásait a telefonján, valamint a szállodák párnahuzatán felhalmozódó baktériumok okozzák, amelyek gyulladásokat idéznek elő bőrén.

Gaspard Ulliel

A színész arcán van egy heg, amelyet hat éves korában szedett össze. Kisfiúként megpróbált ráülni dobermannjuk hátára, ám a kutya nem számított rá, mert épp aludt. A négylábúnak fogalma sem volt róla, hogy mi történik ezért reflexből megharapta a gyerek arcát. Ennek eredménye az a heg lett, amely a mai napig az arcán húzódik.

Kate Moss

Kate Moss soha nem volt elégedett lábaival, mivel egész egyszerűen görbék. Ezért mindig igyekszik hosszabb ruhát vagy nadrágot viselni, hogy ezt a kis hiányosságot elrejtse a nagyvilág elől.

Catherine Zeta-Jones

A híres színésznő nyakán van egy lyuk, amit még gyermekkorában szerzett. A betegség miatt gégemetszést kellett alkalmazni rajta, amelynek során az orvosok egy csövet helyeztek a torkába. Catherine ezen keresztül jutott levegőhöz, de szerencsére sikerült felépülnie. Így élete egyik legrosszabb eseményére már csak ez a heg emlékezteti őt.

Jeremy Renner

Jeremy Renner rajongói nemrégiben észrevették, hogy a színésznek óriási körömlemeze van. Nem éppen nevezhetjük ezt nagy hibának, de a színész kezét megfigyelve mindenkinek feltűnik.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...