KeződoldalÉrdekességek11 ember, aki kiköpött mása egy Disney karakternek

11 ember, aki kiköpött mása egy Disney karakternek

-

A Disney karakterei ugyan kitaláltak, az életben mindenkinek van egy hasonmása. Legalábbis a tudósok ezt állítják. De! Vajon ki hasonlít a Disney rajzfilmek hőseire? A válasz egyszerűnek tűnik, hiszen ki nézne ki úgy a való életben, mint egy mesehős? Nos, a világ tele van izgalmas dolgokkal és ez is éppen egy ilyen dolog. Ha hiszed, ha nem, igenis élnek emberek a Földön, akik szinte a megszólalásig olyanok, mint kedvenc Disney karaktereink.

Posztunkban tizenkét olyan embert mutatunk nektek, akikben te is a legismertebb Disney hősökre bukkansz majd.

Jégvarázs

Ki ne tudná, hogy ki az az Elsa? A Jégvarázs című mese hercegnője egész egyszerűen gyönyörű. Szeme, haja, mosolya, tökéletes alakja mindenkit magával ragad. A képen látható fiatal lány haja ugyan sötétebb, mint Elsáé, de arca elképesztően hasonlít a rajzfilm főhősének csinos pofijára.

Zootropolis

Ez a lány bizony tagadhatatlanul hasonlít a Zootropolis Flash, azaz Villám nevű lajhárjára. Persze minden lány jobban szeretne egy hercegnőre hasonlítani, őt nem zavarja, hogy a való életben Flash-t testesíti meg, legalábbis arcát tekintve. Bár talán nem mozog olyan lassan, mint ez az aranyos állat.

Szépség és a szörnyeteg

Jean Sarkozy, Nikolas Sarkozy, volt francia elnök fia. Ugyan Jean nem színész, hanem a politikában találta meg önmagát, de kétségtelenül hasonlít a Szépség és a Szörnyeteg című mese hercegére.

L’ecsó

A 2007-es rajzfilm főhőse ugyan egy patkány, aki lenyűgöző képességgel rendelkezik, méghozzá azzal, hogy bárkit képes lefőzni, de ez nem vesz el semmit a produkcióból sőt, inkább hozzáad. Ugyanis az “Apró Séf” egy kiváló szakács. Franciául a ratatouille lecsót jelent, innen a mese címe, amelyben egy szerencsétlen mosogatófiúból lesz nagyszerű séf. Persze csak látszólag, hiszen a a patkány megbújik Linguini sapkájában és irányítja őt a főzések alatt. A történet rendkívül megnyerő, ám cikkünkben nem erről van szó. Nézd csak meg a képen szereplő srácot!

Pocahontas

A Disney az elmúlt években belefogott az élő szereplős filmek forgatásába, amikben a rajzfilmek főhősei emberi alakot öltenek. A színészek hasonlítanak is a mesék szereplőire, így, ha lehet egy javaslatunk, akkor Chris Hemsworth kiváló lenne John Smith szerepére a Pocahontas című mesében.

Gru

Gru karaktere kezdetben gonosz, hiszen el akarja lopni a Holdat, ám a három tündéri kislány meglágyítja bűnözői szívét. Gru egy összetett személyiség, akinek külseje egy gazemberére emlékeztet, amíg meg nem ismerik.

Toy Story – Játékháború

Az animációs filmben életre kelnek a játékok és csupa nagy kalandba bonyolódnak bele. Woody viszont nemcsak a mozikban, hanem a való életben is létezik.

A Toy Story-ból viszont nem ő az egyetlen, aki megelevenedett a valóságban is. Íme Will Poulter színész, aki óriási hasonlóságot mutat Sid karakterével.

Oroszlánkirály

Jason Momoa a Trónok harcában Khal Drogo alakítja, aki úgy fest, mint az Oroszlánkirály főgonosza, Zordon.

Ariel

Egy ukrán bírónő és a gonosz Ursula közötti hasonlóság elképesztő.

Fel!

A kiscserkész fiú pont olyan, mint a mesében lévő srác.

101 kiskutya

Szörnyella de Frász szerepe már elkelt egy-két film erejéig, de, ha szükség lenne még egy főgonoszra a 101 kiskutya újraforgatásához, akkor íme az erre legalkalmasabb személy, akinek még paróka sem kell.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...