11 ember, aki lemondott a modell karrierről, hogy átlagos munkát végezhessen

Kevesen tudnák megmondani, hogy pontosan hány szakma is van a világon. Biztos van erre valami dokumentum, a hivatalosan bejegyzett munkákról. Földünk hét milliárd embere ezek között oszlik szét. Na most nyilvánvaló, hogy ezek között az emberek között többen is vannak, akik nem kicsit néznek ki jól és igazából azon csodálkozunk, hogy miért nem a modell karriert választották?! Na mindegy, azért jó látni, ha van a környéknek egy rettentő csinos vízvezeték szerelője….

Mutatunk nektek pár ilyet…

Ruo Yan egy barbecue standon dolgozik…

A bal oldali képet turisták készítették. Yan nagyon népszerű csodás megjelenésének köszönhetően.

Aimee Stanton, vízvezeték szerelő

25 éves és vízvezeték szerelőként dolgozik Ausztráliában. Tiniként ő is a szépségéből akart megélni, de apja munkásként dolgozott…ez rá is nagy hatással volt és rájött, hogy mi az igazi szenvedélye. Sokan meglepődnek rajta ebben a nem mindennapi munkában… de mihelyst meglátják, hogy milyen keményen dolgozik…

Fran Suarez, nővér

Nővérként dolgozik egy Madridi kórházban. Ez a spanyol srác imád táncolni, edzeni a teremben és van egy komoly blogja instagramon.

Blayze Williams, teherautó-vezető

Ausztrál lány. 19 évesen kezdte. Rengeteg esetben meg kell mutatnia a jogosítványát mert nem hiszi el neki a hatóság, hogy egy ilyen fiatal, szép lány teherautó sofőrként dolgozik.

Jonas, pilóta

32 éves és Münchenből származik. Szeret utazni ezért úgy döntött, hogy pilóta lesz. Szereti a sportot és személyi edzőként is tevékenykedik a repülés mellett.

Jhiawen Cheng, tanár

Hát a mi időnkben nem voltak ilyen csinos tanárnők az biztos. Egy közgazdasági kurzust tanít. Egy online előadás során vált népszerűvé szinte azonnal. Több ezer ember követte be instagram fiókját és talk show-kba hívták. Ő viszont jól megelégszik a szerény kis életével. Nem kell neki a hírnév.

Andrey Drozdov, könyvtáros

Az Anna Akhmatova könyvtárban dolgozik. Megnyerte Moszkva legjobb könyvtárosának címét.

Rino Sasaki, teherautó sofőr

Rino Sasaki Japánban él, ahol apját segítve teherautót vezet. Tánctanár volt de jelenleg partnerét lecserélte egy hatalmas Volvo kormánykerékre.

Perrin Marshall, tűzoltó

Kanadai tűzoltó. Szereti a sportot és a tetoválásokat.

Koleszar Adrienne, rendőr

Német rendőrbiztos. 34 éves. Imádja a sportot és blogol a neten.

Tantin Meneses, autószerelő

22 éves és a Fülöp-szigeteken él. Főiskolán végzett és lediplomázott. Élete a gépkocsi szerelés. Pampangában működő autószolgálati központban dolgozik. Csak az autók érdeklik.

Mit gondoltok? Van ilyen ismerősötök Nektek is? Írjátok meg kommentben.

Add Comment