KeződoldalÉrdekességek11 híresség, akik nemet mondtak a plasztikai műtétekre, de így is gyönyörűek

11 híresség, akik nemet mondtak a plasztikai műtétekre, de így is gyönyörűek

-

A legtöbb ember azon a véleményen van, hogy a showbiznisz és a kozmetikai sebészet kéz a kézben jár. Nem lehet hibáztatni őket érte. Rengeteg híresség van, akik olyan szépséggel kapcsolatos normát követnek, melyek cseppet sem valósak. A testük a munkaeszközük és, hogy eladhassák magukat kés alá kell feküdniük. Legalábbis így gondolják. Ennek ellenére érdemes megfigyelni pár olyan celebet, akik nemet mondtak a plasztikai átalakításokra. Megvan az erejük és a tehetségük ahhoz, hogy így is érvényesülni tudjanak Hollywoodban. Ez bizonyítja, hogy a tehetség kifizetődőbb, mint a megjelenés. Ezzel arra ösztönöznek másokat, hogy el kell fogadni azt a tényt, hogy az ember megöregszik.

Mutatunk nektek pár olyan hírességet, akik köszönik szépen, de jól megvannak műtétek nélkül is.

Julia Roberts
Hollywood egyik legbájosabb mosolya az övé. Egyike azon hírességeknek, akik távol maradtak a szikéktől. “Azt szeretném, hogy a gyermekeim tudják, hogy mikor vagyok dühös, mikor vagyok boldog és mikor vagyok megzavarodva. Az arcodról leolvasható az, amit éppen gondolsz vagy érzel. Nem szabad ezt tönkre tenni.” – mesélte a színésznő egy interjúban. Ő lett a Lancome kampányának az arca is. A cég a luxus parfümjeiről híres.

Helen Mirren
A színésznő 75 éves korában nyert Oscar-díjat a Királynő című filmért. A mai napig gyönyörű pedig soha nem nyúlt az arcához plasztikai sebész. Inkább arról van szó, hogy szereti sminkelni magát és ismer pár trükköt. “Nem akartam olyan arcot magamnak, amire rá sem lehet ismerni. Már az is bőven sok, amit a filmek plakátjain művelnek velünk. Nem is tetszik az a mértéktelen retusálás. Persze, jól nézek ki, de az nem én vagyok. Az egy mű valami…” -jelentette ki a színésznő egy interjú során. Azt mondta, hogy egyedül a szemöldökét tetováltatta ki. Semmilyen más szépészeti beavatkozás nem volt az életében.

Winona Ryder
Egy másik példa arra, hogy egy nő az életkorától függetlenül is jól nézhet ki. Nem áll szándékában műtétet végeztetni magán. Nem is igazán tudja, hogy milyen lehetőségei lennének. Azonban elismeri azt a nyomást, amelyet a színészek és a színésznők éreznek ezen kérdés kapcsán. Ryder kisasszony szeret öregedni. Legalábbis ezt állítja. Azt mondta, hogy örül neki, hogy kitörhetett a bájos kislány szerepből.

Tina Fey
Tina Fey egy humorista, színésznő és forgatókönyvíró. Tetszik neki a változó megjelenés. Egy kihívásként tekint rá. Sokáig játszott a gondolattal, hogy fiatalít valamit magán, még mielőtt látható jelei lennének az életkorának. De elengedte a dolgot. Nem kell neki a botox. Egy mágikus gyógymódnak tartja, de ő inkább megpróbál csak szimplán formában maradni.

Diane Keaton
Az Annie Hall sztárja egy interjú során elmesélte, hogy remek módszere van annak kiderítésére, hogy ki esett már át műtéten. Az ember kezét kell az arcához hasonlítani. A kezét nem “javítja” senki fel. Csak az arcát. Ettől függetlenül nem hanyagolja el a megjelenését. Rengeteget mozog és különböző kozmetikumokkal kezeli az arcát. Neki elég ez. Ezen felül már minden csak “kamu”.

Brigitte Bardot
Egykoron a francia divat arcaként volt ismert. Modell és színésznő is egyben. Határozottan nemet mondott a plasztikai műtétekre, világossá téve, hogy nemzetközi személyiségnek számító napja elmúltak akkor, amikor utolsó filmét forgatta 1973-ban. Azóta inkább az állatok jogaiért harcol. Ehhez pedig nem kell modell alkat vagy arc. A határozott megjelenés vagy fellépés pedig nem érhető el műtétek által.

Rachel Hunter
Ő is modell volt. A divatipar legnépszerűbb magazinjainak a címlapján díszeleghetett. Hunter azt mondta, hogy elborzasztják a régi fotói. Jól érzi magát jelenleg is. Megítélése önmagáról nem változott. “Egy másik útra léptem és más kultúrákat ismerhettem meg. A szépség felszínes gondolata tova szállt az évek során. Eleve az ezzel kapcsolatos megítéléseink régiek, melyeket el kell engedni. Az emberek nem hajlandók önfeláldozásra. ” – fejtette ki a gondolatait egy interjú során.

Amanda Peet
Ő a lányai miatt nem akar kés alá feküdni. Mindannyiunk arca ráncosodni fog és jobb lenne az elfogadás útjára lépnünk. Nem kell, hogy elrejtsük az öregedő testünket. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne figyelne oda a megjelenésére. Jár fogfehérítésre, festeti a haját és ránctalanító krémeket használ. De ez nem olyan, mint egy botox kezelés. Szerinte ennek elégnek kell lennie.

Pink
A Twitter fiókján tett közzé egy megjegyzést. A következőket írta: “Öregszem. Ráncokat látok, különösen akkor, amikor mosolygok. Egyre nagyobb az orrom. Furcsán nézek ki és furcsán is érzem magam. Kell idő, hogy megszokjam az új valóságot.” Az énekesnő azt állítja, hogy elfogadja ezt a természetes öregedési folyamatot és esze ágában sincs plasztikai sebészhez menni.

Judi Dench
A brit író és színésznő kifejezetten védi a természetes öregedés gondolatát és ellenzi a fiatalító műtéteket. Korábban eljátszott a gondolattal, hogy kés alá fekszik, de végül letett róla. “Valahányszor Amerikába megyek, mindig megfordul a fejemben, hogy eltüntessék a ráncaimat és így időben ott lehetek bármelyik vacsorán. Nem kell órákig kenegetnem és sminkelnem magam. De elijesztett a gondolat, hogy mindez altatás alatt történik.” – mesélte a színésznő.

Jennifer Aniston
Őt mindenki ismeri és mindenki tudja róla, hogy még 50 év felett is bomba formában van. A showbiznisz emberein nagy a nyomás, hogy megállítsák az idő múlását. Állítása szerint ő sem botoxoltatta az arcát, de úgy véli, hogy más dolgokat is lehet tenni annak érdekében, hogy fiatalosak és gyönyörűek lehessenek a nők. Szerinte a hidratálás, arcmasszázsok és a krémek segítsége is bőven elegendő.
Úgy véli, hogy a divatiparnak kellene kicsit kiszélesítenie a szépséggel kapcsolatos normáit. Minden korosztályra ki kellene térnie, nemcsak a tökéletes 20 éves nőkre.

Te mit gondolsz? Ha tehetnéd, akkor kés alá feküdnél? Botoxoltatnád magad? Írd meg kommentben a véleményedet!

Ezt is olvasd el