KeződoldalEmberek11 Instagram celeb, aki túl messzire ment el egy kép kedvéért

11 Instagram celeb, aki túl messzire ment el egy kép kedvéért

-

Manapság az influenszerek és Instagram sztárok nem igazán tudják mi is az a tisztelet. Akadnak olyanok, akik mindent bevállalnak azért, hogy menő képek szülessenek róluk, ha kell értékes és pótolhatatlan növényeket taposnak le, ha úgy adódik tragédiával tarkított helyszíneket gyaláznak meg, például Csernobilt, vagy Auschwitzot, ezzel pedig rengeteg követő és felhasználó ellenszenvét ki tudják váltani. A mai posztunkban is olyan insta celebeket hoztunk el, akik igencsak túl lőttek azon a bizonyos határon egy kép kedvéért.

Neked mi a véleményed az ilyen emberekről?

1, Ez a lány egy üvegház különleges növényit taposta le csak azért, hogy Instagramra tökéletes kép legyen. A barátai többször kérték tőle, hogy ezt hagyja abba, ám ő nem tágított.

2, Egy Instagram modell, aki a következőket írta a képéhez: “Elgondolkodtam azon, hogy mennyire különbözik az életem azoktól az emberektől, akik reggel kijönnek a rizsföldekre dolgozni.” Ezzel a mondattal rengeteg rajongója ellenszenvét váltotta ki.

3, Ezek az Instagram személyek, elmentek az Auschwitz-i múzeumba, ahol több, mint egy millió emberrel végeztek. Ahelyett, hogy tiszteletteljesen viselkedtek volna, lehetőségeket kerestek, hogy “menő” képeket készíthessenek a közösségi oldalra.

4, Auschwitzhoz hasonlóan ezek a komor helyek emlékeztetnek bennünket a múlt szörnyűségeire. Ezen helyek meglátogatása és saját maguk fotózása nemcsak nárcisztikus, de tiszteletlen is. Sérti a tragédia által sújtott személyek elmékét. Ez a nő a jóga pózával pontosan ugyanezt tette.

5, Ők itt Kelly és Kody vagyis Instagram nevükön “positravelty”, akik idejük java részét azzal töltik, hogy képeket töltenek fel Instagramra. A lenti képet azonban nagyon sok követőjük elítélte, sőt kimondottan veszélyesnek találta.

6, Egy újabb veszélyes csók, mely kiverte a biztosítékot a felhasználók körében. Ők itt Camille és Jean, akik “backpackdiariez” néven vannak jelen Isntagramon. Veszélyes képük alá nagyon sok negatív hangvételű komment érkezett, sőt volt, aki szerint túl megy minden határon a felelőtlenségük.

7, A Nemzeti Parkokban való fotózkodás sem a legjobb ötlet, mert nagy mértékben károsítják a környezetet. Számtalan mennyiségű különleges növényt, virágot taposnak le, amelyek pótolhatatlanok a világ számára. Ők mit sem törődve ezzel csinálták képeiket a legtermészetesebb módon.

8, Ő Johanna Olsson, akinek majdnem 534 ezres rajongótábora van. A fiatal lány elkövetett egy oltári nagy hibát. Átverte rajongóit azzal, hogy ráphotohoppolta magát egy másik képre és úgy adta elő, mintha Párizsban járt volna.

9, A Csernobil című minisorozat leadása után csak úgy özönlöttek az inluenszerek Pripjatyba, hogy jobbnál-jobb képeket készíthessenek ott mit sem törődve azzal a ténnyel, hogy hány ember vesztette ott életét.

10, Sarah McDaniel úgy döntött, hogy egy kis Photoshop segítségével heterokrómiás szemet varázsol magának, amit fel is töltött az internetre. Apja volt, aki lebuktatta őt, miután feltette gyerekkori képét a közösségi oldalra.

11, Végezetül, amikor történik valamilyen tragédia az emberek hanyatt-homlok rohannak, hogy kifejezzék mély együttérzésüket és részvétüket. Akadnak azonban olyanok, akik saját, kihívó és sportos képük alá írnak efféle szövegeket. Ezzel nagyon ki lehet verni a biztosítékot a felhasználóknál, mert úgy tűnik itt a magamutogatás nem pedig a részvétnyilvánítás a fontos. Őket hívják likevadászoknak.

Na mit gondolsz?

Ezt is olvasd el