KeződoldalKapcsolat12 apró jel ami megmutatja, milyen férfiakkal nem kell második randira menni

12 apró jel ami megmutatja, milyen férfiakkal nem kell második randira menni

-

A férfi és nő közötti kapcsolat rendkívül bonyolult. Sokan kételkednek abban, hogy létezhet közöttük barátság és abban is, hogy van igaz és örök szerelem. Sajnos nem mindenkinek lehet része benne, de ettől függetlenül bizony létezik. Párt nehéz találni, de megtartani még inkább.

Életünk során megszámlálhatatlan emberrel ismerkedünk meg, de első látásra sosem tudhatjuk, ki az igazi. Sokat beszélgetünk, randevúzunk és igyekszünk minél jobban megismerni egymást. De vajon honnan tudhatjuk, hogy ki az, akivel érdemes többször találkozunk és ki az, akivel nem? Mik azok a jelek, amik óva intenek az illetőtől és figyelmeztetnek arra, hogy ezt itt és most be kell fejeznünk?

Azt kell mondjuk, hogy jelek mindenütt vannak, csak nyitott szemmel kell járnunk és máris világossá válnak a dolgok. Bármilyen jól alakul is az első randi, ha észreveszed a következő jeleket, akkor eszedbe se jusson a folytatáson agyalni. Ezzel ugyanis életed legnagyobb hibáját követnéd el.

Az első randevúnak arról kellene szólnia, hogy beszélgetünk, mélyen egymás szemébe nézünk és figyelünk a másik szavaira. Soha ne akarj olyan emberrel randizni, akinek esze ágában sincs rád figyelni, akinek figyelméért harcolnod kell.

Ugyanez igaz arra a férfira is, akit jobban érdekel a telefonja, mint te. Te csak beszélsz és beszélsz hozzá, ő pedig a telefonját bámulja. Izgalmas, ugye? Nem, nem az. Nem azt érdemled, hogy várj arra, mikor méltóztatik válaszolni a kérdéseidre. Vagy arra, hogy mikor találkozhattok újra, hiszen ő sosem ér rá, ezért pedig bocsánatot sem kér soha.

Egy olyan férfi nem érdemel téged, aki csak akkor tölti veled az idejét, ha neki úgy kényelmes. Soha ne legyél második vagy sokadik. Az ilyen pasi általában elvárja azt is, hogy te mindig ugrásra készen várd őt. Ő azt hiszi, hogy téged bármikor odarángathat magához, amikor csak szüksége van rád. Fordított esetben viszont, eltűnik, mint szürke szamár a ködben.

Ne pazarold az idődet egy olyan férfira, aki a te idődet sem tartja tiszteletben. Folyamatosan elkésik, randevútok közben hirtelen más dolga akad és nem utolsó sorban biztos abban, hogy te bármikor elérhető vagy számára.

Tudod, a szó elszáll… Nos, egy olyan pasival sem érdemes foglalkoznod, aki elméletben mindig látni akar, de valamilyen okból kifolyólag egyetlen időpont sem felel meg számára. Aztán végül kiderül, hogy valahol máshol nagyon is jól érzi magát, méghozzá nélküled.

Soha ne loholj egy pasi után. Ha találkozni akar veled, akkor fog is. Ha fontos vagy neki, ha érez irántad valamit, akkor keresni fog. Azonban, ha te csak adsz és kapni nem kapsz semmit, akkor ideje felvenni a nyúlcipőt.

Ne létesíts kapcsolatot egy olyan emberrel, aki nem dolgozik rajta, mert csak magával van elfoglalva. Nem érdekli, mi történik veled, soha meg sem kérdezi, hogy milyen napod volt. Az ilyen pasinak csakis addig vagy fontos, ameddig az ő érdeke úgy kívánja.

Ha segítesz neki problémái megoldásában és ezt követően eltűnik. Nem keres, csak akkor, amikor ismét akar tőled valamit.

Soha ne légy megtűrt személy! Ne add egy olyan férfinak a szíved, aki nem szeret, csak elvisel. Aki mellett nem érzed, hogy fontos vagy, sőt, nőnek sem érzed magad. Aki mellett csak szakács, takarítónő vagy egy eszköz vagy vágyai kielégítésére.

Ne légy olyan emberrel, aki csak kihasznál téged!

Neked pontosan tudnod kell, hogy mennyit érsz. Sokat! Egy kapcsolatban egyenlő felek vannak, nem egy alá-és fölérendelt. Ilyen nincs.

Felejtsd el azt a pasit, aki meg se érdemel téged! Hidd el, sokkal jobb egyedül élni az életed, mint egy olyan ember mellett, aki nem értékel és nem is szeret téged. Az nem szerelem és nem kapcsolat, ha egyedül vagy benne és egyedül harcolsz érte. Nem érdemes egy percet sem elpazarolnod egy ilyen férfira. Te ennél sokkal jobb vagy!

Ezt is olvasd el