12 biztos jel, hogy tetszel egy szégyenlős lánynak, csak nem meri kimutatni

A szerelem a világ egyik legcsodálatosabb érzése, viszont nagyon sokan nem merik megtenni az első lépést a boldogság felé. Ahogy a lányok, úgy a fiúk se mernek tenni semmit, hisz ők is emberből vannak így logikus, hogy félnek a csalódástól. Viszont egy visszahúzódó leányzót, elég nehéz meghódítani, hiszen sokkal zárkózottabbak, mint a magabiztosabb lányok, akiknek elég egy-két óra beszélgetés és máris kinyílnak, mint a tubarózsa. A csendesebb lányokhoz sokkal több időre és kitartásra van szükség, de ez nem probléma a fiúknak, hiszen bennük alapból bent van a védelmező ösztön, így nincs ellenükre, ha a szárnyaik alá kell venniük a lányokat. Mivel a szégyenlős lányok nem igazán a szavak emberei, így csak a gesztusaikból tudod megállapítani, hogy bejössz-e neki vagy sem. Ezekről a jelekről készítettünk egy listát, hogy megtudd, a lány mélyebb érzelmeket táplál irántad.

Állandóan rejtőzködik.

Ez amiatt van, mert egyáltalán nem mer a közeledbe menni, se megszólítani. Ennek ellenére fülig szerelmes beléd, de ezt sose vallaná be senki előtt. Ha már te vagy a férfi, akkor inkább te szólítsd meg először, és hidd el, szépen lassan megnyílik.

Ha kellemetlen helyzetbe keveredik.

Nyilván kitaláltad mi jellemzi ezeket a lányokat, igen jól gondoltad, folyamatosan kellemetlen helyzetbe sodorják saját magukat, mégpedig úgy, hogy az egész iskola látja a bénázásukat. Feszélyezve érzik magukat, ha sokan vannak körülöttük, de ha még te is ott vagy, akkor szinte semmi másra nem tud figyelni csak rád.

Elpirul, ha hozzáérsz.

Ők azok, akik tetőtől-talpig belebizseregnek, ha csak egy ujjal is megsimogatod a bőrüket. Annak ellenére, hogy olyan vörös lesz, mint a paradicsom és legszívesebben eltűnne a szemed elől, ez a pillanat örökre beleég az agyába.

Mindig figyelemmel kíséri a közösségi oldalaidat.

Azok a lányok, akik nem mernek kezdeményezni, inkább csendben a háttérből figyelik, mi történik a kis életeddel. A közösségi oldalakat bújva nézik, hogy milyen buliban voltál, kivel voltál kávézni, honnan jelentkeztél be és a többi. Lehet, hogy egy-egy képed lájkolja, de ennél többet nem mer tenni. Emiatt nem szabad úgy hozzájuk állni, mint a magabiztosabb hölgytársaikhoz.

Viccesen nevet.

Mivel egy félénkebb lány folyamatosan izgul, ezért gyakran nagyon vicces nevetésben tud kitörni. Ez annak az egyik jele, hogy kedvel, csak nem tudja normálisan a tudtodra hozni. Nagyon szégyelli magát, mikor ilyen bugyután kacag, ám egyetlen módja van annak, hogy elmúljon a feszengése mégpedig, ha vele együtt nevetsz.

Állandóan zavarban van, amikor ott vagy.

Az ilyen csajok elég nehezen tudják kifejezni az érzelmeiket, így többnyire saját magukba is mélyre eltemetik, hátha egyszer elmúlik. Amikor a közelében vagy általában nem tud értelmes dolgokat mondani, csak hebeg és habog. Nagyon sok idő kell nekik ahhoz, hogy összeszedjék minden erejüket és egyszer csak odaálljanak eléd és bevallják a valódi érzelmeiket.

Meghallgatnak, bármi is legyen a téma.

Az ilyen lányok tökéletes memóriával rendelkeznek, mivel 100%-ban odafigyelnek arra, amit mondasz ezért képesek a legapróbb részleteket is magukba szívni és elraktározni. Mondhatni a legjobb hallgatóságnak számítanak.

Nem kürtöli szét az egész világnak, hogy odavan érted.

Van egy látványos jele annak, ha egy lány szerelmes beléd, mégpedig az, ha egy baráti társaságban vagytok és egyedül veled nem hajlandó beszélgetésbe elegyedni. Nyilván nem szeretné, ha haverok megtudnák, hogy mélyebb érzelmeket érez irántad.

Szinte a legjobb barátod.

Bizony, nem kamu. Rengeteg olyan szerelmi történet van, ahol a barátok egyáltalán nem vették észre, hogy valójában egymásra van szükségük a boldogsághoz. Mindig arról panaszkodtok, hogy az aktuális emberrel nem érzitek jól magatokat. Ha egy kicsit gondolkodnátok, rájönnétek, hogy isten is egymásnak teremtett titeket.

A gesztusai árulkodóak.

Nagyon sok minden kiderül egy adott illetőről a gesztusai, hanglejtése és a mimikái alapján. Az ilyen emberek nonverbális kommunikációval próbálják elmondani neked, hogy tetszel nekik. Ha nem egyértelműek a jelek, inkább kérdezz rá az a tuti.

Csak írásban tud veled nyíltan beszélgetni.

Annak ellenére, hogy rendszeresen beszélgettek a közösségi oldalakon, még nem jelenti azt, hogy lesz annyi bátorsága, hogy a való életben is megszólítson. Ha folyamatosan próbálkozol és kitartasz mellette, szépen lassan kinyílik, mint egy virág.

Állandóan az üzeneteidet olvassa és megpróbálja megfejteni.

Ő az a kategória, aki hatszáz hússzor elolvassa az üzeneteidet, hogy megbizonyosodjon arról tényleg úgy értelmezi-e a dolgokat, ahogy a legelején elolvasta. Mivel nem akar lyukra futni ezért a tutira megy.

Add Comment