KeződoldalÉrdekességek12 döbbenetes találmány, amivel több millió forintnyi összeget gyűjtöttek össze a kitalálók!

12 döbbenetes találmány, amivel több millió forintnyi összeget gyűjtöttek össze a kitalálók!

-

A közösségi finanszírozásnak köszönhetően a mai világban, szinte bárki gyűjthet elegendő pénzt arra, hogy kitűzött céljait megvalósítsa, de csak és kizárólag, akkor, ha a felhasználók látnak benne fantáziát és hasznot. Hihetetlen de, egyes internet felhasználók értelmetlennek tűnő dolgokba is képesek pénzt fektetni, aminek köszönhetően létrejönnek az abszurdabbnál-abszurdabb használati tárgyak. Szóval, akinek valamilyen ötlet van a tarsolyában, ne tartsa magába, hanem ossza meg és kezdjen aktív gyűjtésbe.

Éjszakai WC fény.

Az IllumiBowl nevű éjszakai fény miatt ezentúl soha többé nem fogsz tudni melléülni a WC-n. A beépített mozgásérzékelő, amint észleli, hogy beléptél a fürdőszobába, azonnal felkapcsol. Ez a praktikus kis termék összesen 2600 forintba kerül, a feltalálójának sikerült körülbelül 60 millió forintnak meglelő összeget bezsebelnie vele.

Vízibomba szett.

Ahogy a csomagolás is mondja, 60 másodpercen belül képes leszel 100 vízibombát feltölteni. Nos ez nagyon kecsegtető információ volt, mert körülbelül, 246 millió forintnyi bevétel származott ebből a szuper termékből.

Macska formájú csontváz gyertya.

Ha ezt a macska alakú gyertyát meggyújtod, akkor a rajta lévő viasz leolvad és nem marad más csak egy fém anyagú csontváz. Ez a termék annyira elnyerte a vásárlók tetszését, hogy körülbelül 27 millió forint bevétel származott belőle.

Megállás nélkül zenélő üdvözlőkártya.

Nem, ez nem csak egy átlagos szülinapi kártya. Az a legnagyobb különbség egy hagyományos és e között a kártya között, hogy míg a hagyományosat becsukod, az leáll, ezt viszont, ha kinyitod több, mint 3 órán keresztül képes zenélni, és akkor sem hallgat el, ha becsukod. Ez a remek kis termék 24 millió forintot is megért.

A milliókat érő krumplisaláta.

Egy ember kitalálta, hogy szeretne krumplisalátát csinálni, és úgy gondolta, jó poén lesz, ha pénzt kezd rá gyűjteni. Az emberek több, mint 14 millió forinttal támogatták a krumplisaláta elkészítésében.

Egy eszköz, ami bármiből billentyűzetet varázsol.

A “Makey Makey Go” egy olyan szerkezet, amit, ha rákötsz a számítógépedre, szinte bármilyen tárgyból csinálhatsz magadnak billentyűzetet, akár egy szelet pizzából is. Ha összekötötted a két eszközt és hozzányúlsz a gépen egy beállított billentyűparancsnak fogja észlelni. A termék 7000 forintba kerül plusz a postaköltség, sőt a legjobb, hogy Magyarországra is szállítanak. A kütyü létrehozására 52 millió forintnyi összeg gyűlt össze.

Macskákból álló naptár.

A készítő szerint, ez a világ legjobb macskás naptára. Mivel ezt az emberek elhitték neki több, mint 6 millió forintot gyűjtöttek össze a megvalósítására.

Pí alakú pitesütő forma.

Garreth Heatnak egy matematika órán jutott eszébe, hogy egy Pí alakú sütit szeretne enni. Úgy gondolta, mások is szeretnének ilyen alakú süteményt fogyasztani, és pontosan emiatt fogott pénzgyűjtési akcióba, hogy Pí alakú sütiformákat kezdjen legyártatni. Összesen 4 és fél millió forintot gyűjtött össze.

Grizzly medve fazonú kabát.

A tervező a képen látható, Grizzly medve kabát elkészítését szerette volna megvalósítani (nyilvánvalóan nem eredeti bundából). Ez az ötlete hamarosan valósággá vált, hiszen 7,5 millió forint gyűlt össze a nagy álmára.

Új generációs alsónadrág.

Ez a bokszer úgy lett legyártva, hogy a férfiasság mindig a lehető legkényelmesebb pózban legyen, ezt egy különleges rostszerű és rugalmas anyag biztosította. Ez a terméke összesen 37 millió forint bevételt hozott a konyhára.

Önműködő fogkefe.

Egy nyéllel nem rendelkező fogkefe, amit ha beleteszel a szádba, saját magát képes bekapcsolni és irányítani, aminek segítségével kéz nélkül is megmoshatod a fogaidat. Egy hónap alatt sikerült, 840 millió forintot összegyűjteni rá.

Macska tisztító szájkefe.

A szánkba tehető kefével képesek leszünk úgy mosdatni a macskánkat, ahogy ők szokták egymást, illetve saját magukat. 14 millió forintnyi bevétel került a konyhára.

Ezt is olvasd el