KeződoldalÉrdekességek12 ember, akik minden képzeletet felülmúlóan változtak meg csupán egy év alatt

12 ember, akik minden képzeletet felülmúlóan változtak meg csupán egy év alatt

-

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészség, az erős immunrendszer és a jó fizikai állóképesség szempontjából az, ha valaki egészségtudatosan étkezik és rendszeresen sportol. Egy fitnesz edző szerint az jó táplálkozás 70%-ban, míg a folyamatos sportolás 30%-ban segíti az embereket hozzá egy jobb és egészségesebb megjelenéshez.

Sajnos nagyon sok olyan ember él a világon, akik ezzel mit sem törődve, vagy betegségből adódóan túlsúllyal küzdenek. Ennek az a legnagyobb hátulütője, hogy az illető egy idő után már nem lesz képes önálló tevékenységeket végezni, mert a végtagjai nem bírják el a fölösleges súlyt. Arról nem is beszélve, hogy mennyi egészségkárosító hatása van és mennyi betegséget össze lehet szedni.

A legtöbb ilyen embernek speciális segítségre van szüksége ahhoz, hogy lefogyjon. Például orvosokra, fitnesz edzőkre, akik folyamatosan figyelik az állapotukat. Ennek a problémának egyébként több oka is van, például gyerekkori bántalmazás, stresszből fakadó evés, vagy genetika. Akármi is idézze elő a problémát, fontos, hogy mihamarabb orvosolva legyen.

Mostani posztunkban olyan embereket hoztunk el, akik bebizonyították maguknak és az életnek, hogy képesek a változásra.

1, Cillas Givens, 35 éves.

2, Brandon Scott, 33 éves.

3, Justin McSwain, 27 éves.

4, Tiffany Barker, 28 éves.

5, Lacey Hodder, 29 éves.

6, Ashley Dunn Bratcher, 27 éves.

7, Octavia Gaagans, 42 éves

8, Joe Wexler, 31 éves.

9, Alicia Kirgan, 32 éves.

10, Nicole Lewis, 23 éves.

11, Pauline Potter, 50 éves

12, Maja Radanovic, 33 éves.

Ti ismertek olyan embert, aki ennyit fogyott és ilyen nagy hatással volt rá?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...