KeződoldalÉrdekességek12 ember, akinek a saját teste okozott meglepetést

12 ember, akinek a saját teste okozott meglepetést

-

Érdekes, hogy egy olyan világban, ahol már szinte minden témában végtelen tudás és ismeret áll rendelkezésünkre, a saját testünk mégis képes olyan tüneteket produkálni, amelyeket sokszor nem tudunk mire vélni. Persze ilyenkor hajlamosak vagyunk megijedni és egyből a legrosszabbra gondolni, pedig többségében egy teljesen ártalmatlan ok áll a háttérben.

Ebben a cikkükben, ilyen furcsaságokról gyűjtöttünk össze nektek néhány képet.

  1. Egy fogorvosi kontrollvizsgálat során, a röntgen felvételből kiderült, hogy a páciensnek van egy plusz foga.

2. A clavicularis-cranialis dysplasiaban elnevezésű betegségben szenvedőkre jellemzőek a hasonló tünetek. A betegeknek általában rengeteg plusz fog található az állkapcsukban.

3. Ennek a férfinak, a saját szakállából származó szőrszál szilánkként fúródott az ujjába.

4. A Raynaud szindrómában szenvedőknél fordul elő az a tünetegyüttes, amelyeknél a végtagok végein keringészavar áll be. ennek következtében az ujjak vége ellilul, előtte pedig a bőr kifehéredik.

5. Ennek a személynek a szemein egy a megszokottól eltérő pupilla reflex látható. Ha hasonló tapasztaltok magatokon nem kell azonnal pánikolni, de érdemes megnézetni azért egy szemészorvossal.

6. Ezen a képen az látható, ahogy egy 25 évvel korábbi bicikli-balesetből hátramaradó kőszilánk kezd kilökődni a tenyér bőrfelszínén.

7. A fiatalkori gyakori megerőltetés következtében alakulhat ki ilyen izomsérv mint a képen látható személy felkarján..

8. A szembogár normál esetben a szem közepén helyezkedik el. Ennek a férfinek azonban kissé befelé tolódott.

9. Az idősödő férfiak esetében jellemző, hogy a szemöldök szálak igazán hosszúra is megnőnek.

10. 6 hét gipsz után eltűntek a ráncok a jobb hüvelyujjról.

11. Ennek a férfinek a kijsujján egyel több ránc van.

12. Vannak akiknek már akár fiatalon, a huszas éveikben is elkezdenek őszülni. Ezt befolyásolhatja rengeteg dolog, genetikai öröklődés, étrend vagy életmódbeli szokások. Ennek a férfinek a szempillái között jelentek meg az ősz szőrszálak.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...