12 érdekes információ, ami első hangzásra hihetetlennek tűnik, ám igaz!

Sokan hiszik azt, hogy mindent tudnak a világról, pedig ez nem igaz, hiszen mindig új dolgok kerülnek napvilágra. Persze jó lenne mindennel tisztában lenni, mivel a tudás hatalom, de ez nem ilyen egyszerű. Ezek a cikkek azzal a céllal jönnek létre, hogy segítsék az embereket, minél több információhoz jutni.

Az orvosok a 16. században, hogy az emberek elfedhessék a kellemetlen szájszagot, dohányzást javasoltak. Sőt, mi több, ha nagy fájdalmaik voltak, azok enyhítésére is ajánlották.

Sokan azt hiszik, hogy bizonyos szigeteken hatalmas kincsek vannak elásva, pedig az igazság az, hogy a tengerek és az óceánok sokkal, de sokkal több értékes kincset rejt, mint gondolnánk.

Az űrhajósok, olyan ijesztő dologra is felriadhatnak alvás közben, mint például a fuldoklás, amit saját levegővételük okoz.

Sokan azt gondolják, hogy a bikákat a vörös szín hergeli fel, de az igazság az, hogy a bikák nem is látnak színeket, csak a torreádor mozgására mennek.

Azokon az amerikai bankjegyeken, amik még forgalomban vannak, 90%-on bizonyos porok nyomai mutathatók ki.

Az ókori rómaiak, a saját vizeletüket szájvízként alkalmazták, mert rájöttek, hogy magas ammónia tartalma nagyon jól fehéríti a fogakat.

Add Comment