KeződoldalCeleb12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont - Ő pótolhatatlan mind...

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan mind az emberiség mind a gyermekei számára

-

Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy lencsevégre kapják. Jackson nagyon ügyelt arra, hogy magánélete valóban az is maradjon. Amikor gyermekei születtek, sok kérdés merült fel az anyjukkal kapcsolatban.

Az énekes két gyermeke, név szerint Michael Joseph “Prince” Jacksont, Jr. és Paris-Michael Katherine Jackson második feleségétől született, aki nem mellesleg régi barátja is volt. Egyes pletykák szerint Debbie Rowe azért ment hozzá az énekeshez, hogy teljesítse legnagyobb álmát vagyis apává váljon.

Michael első felesége a roc’n’roll királyának lánya Lisa Marie Presley volt. Michael 16 éves volt mikor először találkozott a lánnyal, aki akkor 6 éves volt. Évek teltek el, mire a fiatalok újra találkoztak egymással a Brett-Livingstone Strong művésznő által szervezett vacsorán. Eleinte csak barátok voltak, majd azon kapták magukat, hogy mindennap beszélnek telefonon. Rájöttek, hogy sok közös van bennük, beleértve bonyolult kapcsolatukat a világgal.

Michael egy nap megkérdezte Lisa-t, hogy “Ha megkérnélek, hogy légy a feleségem, igent mondanál?” Lisa annak ellenére is igennel felelt, hogy már házasságban élt Danny Keough színésszel és két gyermekük is született. 1994-ben végül elvált férjétől és 20 nappal a válás kimondása után hozzáment Michaelhez. Egyben viszont nem értettek egyet. A gyerekvállalásban. Elvis Presley lánya nem igen akart gyereket szülni a popkirálynak, mivel túl gyerekesnek tartotta ahhoz, hogy apa legyen.

J. Randy Taraborrelli: “Michael Jackson – The Magic, the Madness, the Whole Story” című könyv szerzője szerint az énekes azt mondta Lisanak: “Debbie Rowe barátom azt mondta, hogy teherbe esik és megszüli a gyerekeimet. Ha már te nem teszed, akkor megteszi ő. Ehhez mit szólsz?” Erre csak annyit felelt: “Rendben” Ennek ellenére a pár 1996-ban elvált, s még ugyanebben az évben Michael feleségül vette Debbiet.

Még az esküvő után is inkább a barátja volt, mint a felesége, és anya helyett is inkább béranya volt. Nem nagyon ragaszkodott a gyerekeihez. A gyermekei nem hívták őt anyának, mert nem akarta. Számára ők Michael gyerekei voltak. Ez persze sok embernél kiverte a biztosítékot, mert nem akarták elhinni, hogy valaki ennyire nem ragaszkodik a saját gyermekeihez.

Debbie, Martin Bashir angol újságíróval készített interjújában elmondta, ha Michael még élne és felhívná, hogy még 5 gyermeket szeretne, belemenne.

Végül Michael és Debbie 1999-ben elváltak és az énekes megkapta a teljes felügyeleti jogot a gyerekek felett. A sztár harmadik gyermeke, Prince Michael Jackson II., akit mindenki csak Blanketként ismer 2002-ben látta meg a napvilágot. Ezt a becenevet azért kapta, mert arcát mindig takaróval takarta el, mikor kiléptek a nyilvánosság elé. Felnőtt korában azonban sokan belekötöttek a beceneve miatt, így most a Bigi nevet használja.

Bigi édesanyjáról nem igen vannak információk. Michael Jackson azt állította, hogy mesterséges megtermékenyítés útján született, és sosem találkozott az anyával. Édesapja elhalálozása nagy hatással volt Bigire, mivel akkoriban még csak kilenc éves volt. Nehezen birkózott meg a gyásszal és a vele járó fájdalommal. A tragikus eset után Michael Jackson édesanyja, Katherine Jackson volt az, aki gondozásba vette és nevelte.

Mára szerencsére jobban van, feldolgozta édesapja halálát. Egészen a közelmúltig nem igen lehetett róla tudni, de most aktívan tevékenykedik a közösségi platformokon. Barátjával együtt Youtube csatornát hoztak létre, Film Family névvel, melynek keretein belül filmeket értékelnek. Pár videó után a követőik száma elérte a 35 ezret és úgy gondoljuk a jövőben még több rajongóra tesznek szert.

Bigi a kaliforniai Calabasa elit környékén él, és a Buckley Schoolba nevű magániskolába jár a kaliforniai Sherman Oaks -ban. A rajongók szerint Bigi örökölte apja külsejét és a képregények iránti szeretetét.

Ezt is olvasd el