KeződoldalEmberek12 fura dolog, amit minden lány vonzónak tart egy férfiban.

12 fura dolog, amit minden lány vonzónak tart egy férfiban.

-

Nem is olyan régen górcső alá vettük a gyengébbik nem képviselőit azzal kapcsolatban, hogy a férfiak milyen külső védjegyeket néznek meg rajtuk, illetve milyen belső tulajdonságok kápráztatják el őket. Ma viszont úgy döntöttünk, hogy a férfiaké lesz a főszerep és azt mondjuk el, hogy mit tartanak a nők vonzónak egy pasiban. Sokan azt hihetnék, hogy a helyes arcot, vagy a csillogó fehér fogakat, esetleg az izomtól duzzadó testüket, de nem így van. Olyan dolgok kerültek a listára, mint például a szemöldök vastagsága, a testszőrzet, vagy épp a munka iránti szeretetük. Lássuk hölgyek egyetértetek-e a listán szereplő dolgokkal.

1, Kócos fürtök.

Bizony jó gondoljátok, nem csak az erősebbik nem képviselői szeretik, ha a partnerüknek kócos a haja, hanem a csajok is imádják, mikor torzonborz hajjal ébred mellettük a párjuk. Ha mindemellett még kávét is főz akkor nagyon is jól indul a hölgyeknek a reggel.

2, Testszőrzet.

Igaz, vannak férfiak, akiket kifejezetten zavar a testükön lévő szőrzet, ám a hölgyek ezt nagyon is vonzónak tartják, legalábbis akkor, ha nem az egész hátukat borítja be a fekete szőr. Egy kevés mellszőr, illetve alhas szőr  sokkal férfiasabbá teszi őket.

3, Elhivatottság a saját munkájuk iránt.

A jó humorérzékkel megáldott férfiak mellett egy percig sem lehet unatkozni, ám emellett nagyon pozitív gondolatokat ébreszt a nők szívében, ha azt látják, hogy teljes szívből és lélekből szeretik azt, amit csinálnak. Ezt csak azzal lehet jobban fokozni, ha nem riad vissza az elé gördülő akadálytól.

4, Őszes haj és szakáll.

Az köztudott, hogy a szakállas férfiakat előnyben részesítik a nők, ám ha abba még őszes szálak is vannak, akkor teljesen el vannak alélva. A nők ezt egyáltalán nem az öregséghez társítják, hanem a tapasztalathoz. A hölgyek számára az ilyen megjelenésű férfi nagyon sármos és különleges.

5, Karokon lévő kitüremkedő erek.

Egy újabb pozitívum, amiért a nők odáig vannak. Számukra a kidülledő erek az erőt jelentik, amikből az szűrhető le, hogy bármikor képesek megvédeni őket, ha kell.

6, Fáradt tekintet.

A nők génjeibe biológiailag bele van égve, hogy a fáradt tekintetű férfiakat a szárnyaik alá vegyék, mintha a kis csemetéjük lenne. Természetesen nem szándékosan történik mindez, viszont a férfiaknak is fontos, hogy babusgatva legyenek.

7, Aputest.

A nők körében is megoszlik a vélemény, hiszen valaki a szálkás, izmos, kockahasú férfiakat részesíti előnyben, míg mások a pocakosakat. Arra még nem sikerült rájönni, hogy miért vonzódnak az utóbbiakhoz jobban.

8, Szerénység és racionalitás.

A nők kezdetben a rosszfiús külsejű palikért vannak oda, ám idővel fordul a kocka és inkább a jófiú típusokhoz kezdenek el vonzódni, aki racionális és szerény természetű. Mivel egy érett felnőtt nő is következetesen gondolkodik elvárja ugyanezt egy férfitől is. Nem utolsó sorban sokkal jobb egy ilyen férfival beszélgetni.

9, Vastag szemöldök.

Mivel a szemöldök adja meg az arc keretét ezért fontos, hogyan is néz ki. Igazság szerint nem csak a női nemnek fontos, hogy rendezett, szép szemöldöke legyen, hanem a férfiaknak is. Ha a hölgyeknek kellene választaniuk, hogy milyen legyen a párjuk szemöldöke, biztos a dús és vastagra szavaznának.

10, Az átlagosnál nagyobb méretű orr.

Pont úgy, mint a szemöldök, az orr is nagyon meghatározó testrész. A nőknek kifejezetten tetszik, ha egy férfinak az átlagosnál nagyobb méretű szaglószerve van, bár nem tudták megindokolni miért éreznek vele kapcsolatban így. Talán azért, mert a kisebb, pisze szerű orr túl nőies számukra, ami inkább saját magukra emlékezeti őket.

11, Zavarba jött és elpirult férfi.

Statisztikai adatok alapján arra derült fény, hogy a nők előnyben részesítik azokat a férfiakat, akik nem félnek kinyilvánítani az érzelmeiket és érzéseiket. Szóval, ha el tudsz pirulni, vagy zavarba tudsz jönni egy nő előtt úgy, hogy nem érzed magad kellemetlenül, akkor bizony jó pontot szerezhetsz a kiszemelt hölgynél.

12, Testen lévő hegek.

Egy közvélemény kutatás során az derült ki, hogy a gyengébbik nem képviselői számára sokkal vonzóbb egy olyan férfi, akinek van valamilyen heg a testén. A nők számára ez azt jelent, hogy az adott illető semmitől sem retten meg és nem állíthatja meg semmi.

Ti is így vagytok ezzel csajok?

Ezt is olvasd el