KeződoldalÉrdekességek12 híresség, akik majdnem felhagytak színészi pályafutásukkal mielőtt igazán befutottak volna

12 híresség, akik majdnem felhagytak színészi pályafutásukkal mielőtt igazán befutottak volna

-

Ha azt gondolod a színészek és hollywoodi hírességek élete csupa játék és mese akkor nagyon tévedsz. Nekik is fel kellett mászni azon a bizonyos szamárlétrán, és többször elgondolkodtak rajta, hogy valóban ebbe a világba, iparágba valók-e. Olyan neves hírességek kérdőjelezték meg saját képességeiket, mint Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Brie Larson, vagy Mark Ruffalo. Gondoljunk csak bele, hogy akkor mégis kik játszották volna el, a Fekete özvegy, Thor, Hulk és Marvel kapitány szerepét, ha ők kezdet kezdetén feladják?! Te sem tudsz mást elképzelni a szerepükben igaz?! Mai posztunkban rajtuk kívül még jó néhány sztárt elhoztunk, akik bizony komolyan elgondolkodtak azon, hogy feladják színészi pályafutásukat és valami hétköznapibb munkát vállalnak.

1, Henry Cavill

Mielőtt megkapta volna Szuperman és Ríviai Geralt (Vaják) szerepét, készen állt arra, hogy felhagyjon a színészkedéssel és csatlakozzon a katonasághoz. Olyan sokszor utasították vissza, hogy elhitte nincs neki hely ebben az iparágban.

2, Gal Gadot

Gal Gadot is többször elgondolkodott azon, hogy valóban neki való-e ez a világ. Mielőtt megkapta volna Wonder Woman szerepét, rengeteg helyről küldték el, mert nem tartották alkalmasnak egy szerepre sem. Már majdnem tényleg otthagyta, mikor a legutolsó pillanatban jött Diana szerepe.

3, Bradley Cooper

Bradley Coopernek több kisebb szerepe volt. Játszott például az Alias első két évadában, majd mellékszereplőként visszatért a 3.-5.-ben is. Fokozatosan egyre kevesebb szerephez jutott, ami nagyon elkeserítette. Még depressziós is volt miatta. Azt érezte nincs semmi keresnivalója a filmiparban. 2009 hozta el számára a változást, mert akkor kapta meg a “Másnaposok” című film egyik főszerepét. Onnantól pedig a legtöbb filmben, amiben szerepelt mindig főszereplőt játszott.

4, Kristen Stewart

Mielőtt megkapta volna Bella Swan szerepét az “Alkonyatban” Kristen majdnem feladta színészi karrierjét. Anyjával meghallgatásról, meghallgatásra járt Los Angelesben de mindenhonnan elutasították. Amikor elment Bella szerepének meghallgatására úgy volt vele az lesz az utolsó és ha ott is kudarcot vall, akkor befejezi. Mázlija volt, mert pont őt választották ki.

5, Emma Watson

Emma Watson 11 éves volt, mikor bekerült a Harry Potter szereplői közé. Eleinte nagyon nehezen viselte, hogy sok sminket tesznek rá, és többször megfordult a fejében, hogy a sorozat után kilép ebből az iparágból, ám idővel rájött, hogy ismertsége révén sokat tehet az emberekért. Így lett belőle feminista aktivista. Később persze, amint levetkőzte Hermione szerepét jöttek újabbnál-újabb szerepei.

6, Mark Ruffalo

Mark Ruffalo elismerte, hogy mielőtt főszerepeket kapott volna közel 600 meghallgatáson vett részt, ám mindenhonnan elutasították, mondván nem alkalmas arra a szerepre. Már kezdte feladni álmait, ám anyja továbbra is arra buzdította, hogy küzdjön. Addig-addig csinálta míg végül beválogatták őt egy filmbe.

7, Robert Pattinson

Csakúgy, mint Kristen Stewart, Robert Pattinson is küzdött az “Alkonyat” előtt. Elmondása szerint a vámpír sorozat meghallgatásán borzasztóan szerepelt, ezért felhívta szüleit, hogy elmondja befejezi pályafutását, mert semelyik szerepre nem alkalmas. Nagy meglepetésére másnap hívták a film készítői, hogy megkapta a főszerepet.

8, Brie Larson

9 éves volt mikor bekerült a filmiparba, viszont nem sikerült nagy szerepekhez jutnia. Úgy érezte, Hollywood nem az ő helye, ezért több főiskolára is beadta jelentkezését. B terve az volt, hogy tengerbiológus lesz. Valószínű a sors akarta így, mert a legutolsó utáni pillanatban hívták fel, hogy megkapta az egyik szerepet a “Tara alteregói” című sorozatban.

9, Scarlett Johansson

Scarlett karrierje korai éveiről beszélt és elmondta, hogy belefáradt az ipar kizsákmányolásába. Úgy érezte nem tudja tovább csinálni és komolyan megfontolta, hogy más munka után néz.

10, Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen elismerte, hogy nővérei hírneve kissé beárnyékolta az ő karrierjét. Elmondása szerint látta, ahogy a média lelkileg bántalmazta testvéreit, főleg mikor mindenhova követték és nem hagyták élni őket. Emiatt többször majdnem balesetet szenvedtek. Ő nem akart így élni, ám szerencsére nem is kellett, mert annak ellenére, hogy nagy népszerűségre tett szert nem zaklatták úgy, mint tesóit.

11, Chris Hemsworth

Chris még 2009-ben játszott a Star Trek című filmben, ám utána valahogy nem akart neki egy munka sem összejönni. Mikor úgy érezte, hogy a dolgok még nehezebbé és komplikáltabbá válnak akkor fel akarta adni. Még az is megfordult a fejében, hogy visszaköltözik Ausztráliába.

12, Melissa McCarthy

Melissa McCarthy többször szembesült az elutasítás keserű ízével, és egy idő után már nem volt kedve elmenni meghallgatásokra. Elment két további castingra, hogy esélyt adjon magának. Ekkor már az keringett a fejében, ha 30 éves korára nem stabilizálódik színésznői pályafutása, akkor otthagyja a szakmát. Láss csodát, pont a harmincadik születésnapja előtt válogatták be a “Szívek szállodája” sorozatba.

Na mit szóltok?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...