KeződoldalEmberek12 női ruhadarab, ami a férfiak többségét taszítja.

12 női ruhadarab, ami a férfiak többségét taszítja.

-

Annak ellenére, hogy a nők jobban értenek a divathoz, a pasik előszeretettel megpróbálnak beleszólni abba, hogy a kedvesük mit vegyen fel. Ha eddig nem jöttél rá, hogy a párod miért legyint mikor meglát a tükör előtt abban a ruhában, amiben randira akarsz menni vele, akkor most segítünk megválaszolni ezt a kérdést. Vannak olyan ruhadarabok, amiket a férfiak ki nem állhatnak. Mikor egy olyat látnak meg a szerelmükön, esetleg kiszemeltjükön, konkrétan feláll a szőr a hátukon. Nyilván nem vallanák be, hogy tök rosszul áll az a farmer, vagy kevésbé nőies az a kabát, mert nem akarják megbántani a párjukat illetve próbálják elkerülni a veszekedés esélyét. Mi viszont annak érdekében, hogy tisztában légy azzal mely ruhákat nem szeretik a férfiak elkészítettük ezt a cikket, mely mindenre választ ad.

1, Peplum blúzok

Sok nő szereti ezt a fajta viseletet, mert egy kicsit feldobja a hétköznapjaikat, ám ezzel az erősebbik képviselői nem értenek egyet. Több férfi is azt mondta, hogy előbb kezdeményeznének egy várandós kismamánál, mint egy ilyen felsőt viselő nőnél. Hölgyek, ez egyértelmű jel arra, hogy nem kell ilyet viselni.

2, Beanie sapkák

A legtöbb férfi úgy gondolja, hogy a lányok ezt a sapkát egyáltalán nem azért hordják, mert hideg van és fázik a fejük, hanem csak szimplán a divat miatt. Viszont ez a fejfedő egyáltalán nem nyerte el az urak tetszését, mert ők ebben semmilyen nőies vonalat nem fedeznek fel.

3, Ugg csizma

Annak ellenére, hogy melegen tartják a lábat még a leghidegebb időben is, a férfiak nem igazán csípik ezt a viseletet. Ez számukra olyan, mintha a nő mamuszban flangálna az utcán. Természetesen nem azt várják el, hogy minden nő magassarkú csizmát viseljen, hanem olyat, ami sokkal nőiesebbé teszi őket, ez lehet egy egyszerű lapos talpú csizma is.

4, Hatalmas pulóverek

A nőket a testük, testalkatuk és vonásaik teszik vonzóvá, amit sokan egy bő fazonú pulcsival rejtenek el. Ez a ruhadarab akármennyire is praktikusnak tűnik egyáltalán nem nőies. Otthon a négy fal között, kanapén ülve még elfogadható, de utcára kicsit sok.

5, Túlságosan magas sarkú cipők

A legtöbb férfi az alacsony hölgyeket részesíti előnyben, így számukra egyáltalán nem nyújt túl szép látványt, mikor egy 180-190 centis nőt magassarkú cipőben látják. Az sem jó, ha egy alacsony testalkatú nők túl magas sarkú cipőket viselnek, mert ha valaki nem tud benne menni, az sem túl vonzó látvány.

6, Hátizsák fazonú táska

A férfiak szerint nagyon praktikus lehet azoknak a hölgyeknek egy hátizsák, akik még suliba járnak, túráznak vagy kirándulnak, ám a 25-40-es korosztályba tartozó nőknek ez már egyáltalán nem áll jól. A férfiak a kézitáskát, vagy a kis oldaltáskákat részesítik előnyben, mert azok számukra sokkal nőiesebb darabok.

7, Magasított derekú farmer

Az erősebbik nem képviselői nem igazán rajong ezekért a fazonú nadrágokért, mert mindig a régi idők jutnak az eszükbe. Még úgy sem nyeri el a tetszésüket, ha extra szúk fazont választanak a hölgyek.

8, Leggings

A férfiak szemében a leggings nem egyenlő a nadrággal, ezért nem is szeretik azokat a hölgyeket megnézni, akik ilyesmit viselnek. Nem fér a fejükbe, hogy tudnak utcára ilyesmit felvenni. Ettől még a fent említett farmert is jobban kultiválják.

9, Nagy kalapok

Annak ellenére, hogy a nők szeretnek ilyen kalapban mászkálni, főleg napos időben a férfiak nem tudják elviselni, ha kedvesük például ilyet visel, mert úgy érzik, mintha valami filmsztár mellett állnának.

10, Válltöméses blézer

Egyetlen dolgot kell tennie a nőknek, ha egy férfit le akarnak magukról koptatni. Ez nem más, minthogy válltöméssel rendelkező blézereket vesznek fel. A pasik nem kultiválják a válltöméseket, ezért egyből elveszítik érdeklődésüket, ha ilyen ruhát látnak meg egy nőn.

11, Színes/mintás alsónemű

Nos a férfiak egyenesen menekülnek az olyan nőktől, akiken színes és különböző mintájú alsóneműt látnak meg. Ez nem csak a libidóját hervasztja le, de még annak az esélyét is csökkenti, hogy bármiféle kapcsolatot akarjon létesíteni az adott nővel. Számukra ez egyáltalán nem nőies és még kevésbé vonzó.

12, Melltartó

Nyilván az erősebbik nem képviselői nem azt várják el a nőktől, hogy mindig csipke melltartót viseljenek, ami még ki is emeli az előnyeiket, hanem olyat, ami egy leheletnyit is nőies. A képen látható melltartók egyáltalán nem azok, így feláll a szőr a hátukon, mikor egy ilyen darabban látják meg kiszemeltjüket, ne adj isten kedvesüket.

Nektek mi a véleményetek?

Ezt is olvasd el