KeződoldalDivat12 ruhadarab, ami a kifutón jól mutat, de a való életben használhatatlan

12 ruhadarab, ami a kifutón jól mutat, de a való életben használhatatlan

-

A divat évről évre változik. A tervezők a legújabb ötleteket valósítják meg és bár némelyik elég meredek, a szakemberek odavannak értük. A ruhadarabok, táskák és egyéb kiegészítők a legkülönfélébb anyagokból készülnek és elképesztő formákat öltenek. Ezek a holmik csakis a leghíresebb kifutókon állják meg a helyüket, ugyanis a való életben semmi hasznukat nem vennénk. Mind-mind alkalmatlanok lennének mindennapi életünk során.

Cikkünkben ezekből mutatunk meg néhányat, ami után te is be fogod látni, hogy persze jól néznek ki a modelleken, de ennyi. Mi nem hordanánk vagy viselnénk őket soha az életben.

Mikrotáskák

A mikrotáskák kinézete és mérete rendkívül aranyos, ám egyáltalán nem praktikus. Hiszen, mi fér bele? Egy rágógumi vagy egy lakáskulcs, talán. A hölgyek táskája amúgy is egy feneketlen teknő, amiben minden megtalálható. Mire mennének egy olyan darabbal, amiben még a telefonjuk sem fér el? A méret azonban még nem minden, ugyanis a táska előállítási-és vételára ugyanakkora költségekkel jár, mint egy normál méretű vagy nagyobb kézitáska esetében.

A ruházatból kilógó fehérneműk

A nadrágból kilógó fehérnemű már többször is nyilvános felháborodást keltett, de a divat szakembereket ez egy percig sem tántorítja el attól, hogy újra elővegyék ezeket. Napjainkban az sem jelent problémát, ha a body látszik ki a nadrágból, pedig ahhoz a gatyónak nagyon lent kell lennie. A legmerészebb lányok ugyan megpróbálkoznak ezzel, de, valljuk be őszintén, a való életben ez a megoldás kivitelezhetetlen.

Elegáns cipő

Egy ilyen cipőben egyenesen kínzás a járás, arról már nem is beszélve, hogy egész nap ebben kelljen talpalni.

Válltöméses ruhák

A modern tervezők szerint a válltöméses ruhák még mindig nem divatja múltak. Ám egy átlagember nem szeretne úgy kinézni, mint egy sétáló szekrény.

Latex vagy bőrnadrág

A latex vagy bőrnadrág tényleg csak a modelleken mutat kifogástalanul. Ezek a ruhadarabok ugyanis, kihangsúlyozzák a test hibáit, még a legkisebbeket is. Éppen ezért a hétköznapi életben csak nagyon kevesen választják önként ezeket a nadrágokat.

Poncsó

A poncsó tulajdonképpen egy téglalap alakú szövetdarab, amin van egy kivágás a fejnek. A kifutókon újra és újra megjelenik és ott lenyűgözőnek is tűnik. Ugyanakkor még egy stylist sem tudja megmondani, hogyan kell helyesen viselni ezt a divatos csodát. Sajátos alakja miatt ugyanis, más ruhadarabokkal rendkívül nehéz összekombinálni. A hölgyek azért sem szeretik, mert legalább háromszor akkorának látszanak benne, mint amilyenek valójában.

Lakkbőr magas csizma

A divatbemutatókon egy lakkbőr magas csizma rendkívül jól mutat, a való életben azonban nem a legelőnyösebbek. Egyrészt olyan dolgokat sugároznak viselőjéről, amik nem feltétlenül igazak, másrészt pedig a lakkbőr csillogása változtat a test arányán. Mila Kunis is éppen ennek az áldozata lett.

Túl méretes ruhák

A túl méretes ruhákat sok hölgy kedveli, mivel ápolnak és eltakarnak. A karcsú modelleken nagyon elegánsan mutatnak, ám egy átlagos nő alaktalannak és akár túlsúlyosnak tűnik bennük.Ha mégis ilyen ruha mellett tesszük le a voksunkat, akkor igyekezzünk kihangsúlyozni a derekunkat, például egy övvel.

Sport luxe trend

A divattervezők szerint semmi problémát nem okoz sportruházatot viselni elegáns cipővel. Nos, ezzel vitatkoznánk. A modelleken talán, hangsúlyozom, talán jól néz ki, de az utcán, a való életben inkább nevetséges, mint divatos.

Szőrme papucs

A szőrmés papucs ellen semmi kifogásunk nem lehet, ha otthon viseljük. Az utcán kissé furcsán mutatna, főleg akkor, ha odakint nem túl jó az idő, illetve azért, mert túl gyorsan piszkosak lesznek, mosás után pedig, már nem hasonlítanak eredeti kinézetükre.

Palazzo nadrág

A palazzo nadrág, amit Coco Chanel előnyben részesített a kifutón bámulatos és divatos, de a való életben se nem praktikus, se nem mutat jól. Cipőnkkel teljesen széttaposnánk az alját, ezen kívül állandóan piszkos lenne.

Zokni nyitott orrú cipővel

Már korábban sem volt menő és divatos nyitott orrú cipőben zoknit viselni. Bátorságra vall, ha ezt valaki megteszi és azt sem értjük, miért öltözne fel bárki így. Ha egy ilyenben kimennénk az utcára, akkor jó néhány furcsa pillantással kellene szembenéznünk.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...