KeződoldalMűvészet12 vicces illusztráció, ami őszintén bemutatja a nők hétköznapi problémáit!

12 vicces illusztráció, ami őszintén bemutatja a nők hétköznapi problémáit!

-

A webes képregények az internet egyik legszórakoztatóbb tartalma ezért, ha találunk valami jót azt megosszuk veletek. Ariane egy 24 éves párizsi művész. Az illusztrátor gyermekkora óta rajzolt. Már 10 évesen kezdte, bár kezdetben nem volt elégedett önmagával. Ez egészen a gimnázium utánig tartott. Ezután a Garfield sorozatból szerzett némi inspirációt. A mindennapjait örökíti meg és az azokban fellépő vicces helyzeteket. Digitálisan rajzol. Nem szereti a papírt. Ez betudható környezettudatos életmódjának. A lány egyébként vegán. Sok vicces helyzetének központja a macskája Jasper.
„A macskám a Cathar bolygóról származik, ahol felfedezték, hogy erőérzékeny” – viccelődik a művész. „De a birodalom túl erősnek nyilvánította és száműzték a föld bolygóra”.
Az utóbbi időben Ari képregényei egyre nagyobb nyilvánossághoz jutnak el. Ösztönzi azokat, akik hasonló pályára szeretnének lépni. A legjobb dolog szerinte, hogy ezt bárki megtudja csinálni. Nem kell Michelangelo-nak lenni. A vicc benne a fontos. Ez a művészet önmagában. Nem kell elveszni a részletekben, hiszen azok nem biztos, hogy bármit is hozzátesznek a dologhoz. Egy bizonyos szintű humorérzék kell hozzá. Vagy csak az, amit az élet hoz.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Mi a véleményetek? Ti is megpróbálkoznátok vele?

 

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...