KeződoldalEmberek13 ember, akinek jószívűsége és kedvessége még a mentális problémákat is meggyógyítja

13 ember, akinek jószívűsége és kedvessége még a mentális problémákat is meggyógyítja

-

Sokan hiszik, hogy a hosszú élet érdekében sok rostot, gyümölcsöt, zöldséget, halat, és sovány húst kell fogyasztani valamint rendszeresen kell sportolni, és nem szabad semmilyen függőségnek élni. Az idősebb korosztályba tartozó hölgyek, akik már leélték életük nagy részét azt mondják, hogy a kedvesség, az empátia, a jószívűség mind-mind képes befolyásolni mások mentális egészségét, legyen az családtag, barát vagy idegen. Például Isztambulban az emberek csak azért megtanultak jelnyelven beszélni, hogy kedveskedjenek egy siket fiúnak. Mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló sztorikat és melléjük képeket hoztunk el, melyek minden embert megérintenek.

1, A suliban az hitték az egyik diák illegális és tiltott dolgokat rejteget a szekrényébe, de kiderült, hogy ingyen Nutellás szendvicseket készít azoknak, akiknek nincs pénzük ebédre.

2, Az egyik gyerekkórházban Tini nindzsa teknőcöknek öltözve tisztítják az ablakokat a munkások, ezzel is feldobják a hangulatukat.

3, Éjszaka értem vissza az üzleti útról és a férjem egy sütit hagyott nekem a konyhaasztalon, mert tudja, hogy szeretem az édességet úgy, hogy ő neki el van törve az egyik keze.

4, Az egész város megtanult jelnyelven beszélni, hogy meglepjenek egy siket férfit. A Samsung cég egy hónapig oktatta Isztambul városának egyik kerületében élő lakosokat, hogy meglepjenek egy Muharram nevű fiút, aki siketként éli napjait.

5, Anyám elment a fogorvoshoz, a rendelőbe pedig kutyák és macskák is voltak, akik megnyugtatták a ideges pácienseket.

6, “A tesómmal Vietnamba utaztunk, ahol a motorja meghibásodott. Ez az ember 5 km-ren keresztül vontatta  és csak annyit kért cserébe, hogy hívja meg egy sörre, míg a szerelő javítja.”

7, Egy floridai ember több mint 100 generátort vásárolt, hogy elküldje azokat a Dorian hurrikán által sújtott embereknek.

8,  „A 97 éves nagymamám már nem tud magára főzni ezért lekvárt, pudingot, és mindenféle édességet viszek neki.”

9, Ez a férfi, vicces jelmezbe öltözve ösztönözte a futókat arra, hogy még egy kört fussanak le és tartsanak ki. (Az utolsó kör)

10, Ezek a gyerekek meglepték azt az osztálytársukat, akinek minden személyes jellegű tárgya, bent égett a lakásukban mikor tűz ütött ki.

11, A cipőm már annyira rossz állapotban volt, hogy megcsúsztam a kövön és elestem. A kollégám ezt megtudta és vett nekem egy csúszásgátló cipőt. Most már biztonságosan járhatok.

12, A múlt héten egy két gyermekes egyedülálló édesanya számítógépét csináltam meg, de nem fogadtam el tőle pénzt. Erre ma ezt a finomságot hozta nekem.

13, A costa ricai tüntetők vizet osztanak a kiszáradt rendőröknek. Ebből is látszik, hogy van még emberség a világon.

Titeket is megérintettek a képek?

Ezt is olvasd el