KeződoldalÉrdekességek13 híresség, akinek megjelenése drasztikusan megváltozott az évek során

13 híresség, akinek megjelenése drasztikusan megváltozott az évek során

-

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne hízott és ne fogyott volna már hatalmasat az évek során. Mindig van egy olyan időszak, mikor a dolgok vagy jól vagy rosszabbul mennek, ezáltal pedig a test is ehhez idomul. Ha például Te rengeteget stresszelsz, idegeskedsz, aggódsz, akkor valószínű a tested fogyással fog reagálni, ám amikor boldog vagy, akkor sokkal többet tudsz enni és teljesen megfeledkezel a mértékről. Természetesen nem csak ezek tudják befolyásolni a testsúly ingadozást, hanem számos más tényező is. Sőt ez nem csak a hétköznapi embereket érinti, hanem a sztárokat is.bizony nem egy és nem két olyan hírességről tudunk, akinek megjelenése drasztikusan megváltozott az évek során. Ilyen például Rihanna, Melissa McCarthy, vagy épp Adele. Mostani posztunkban jó pár hollywoodi hírességet szedtünk össze, hogy megmutassuk, hogyan is alakultak át.

1, Adele fogyása teljesen ledöbbentette a világot. Szó szerint fel sem lehetett ismerni a gyémánt torkú énekesnőt a plusz kilók nélkül. Mosolyán látszik mennyivel jobban érzi magát a bőrében.

2, Jonah Hill rengetegszer fogyott már le és hízott vissza olykor egy szerep kedvéért is. Most viszont búcsút mondott a plusz kilóknak.

3, Sam Smith régen molettebb testalkatú énekes volt, de életmódváltásának hála, ma már sokkal boldogabban mosolyog a kamerába.

4, Kelly Clarkson nem tudta leadni a várandósság során felszedett kilókat, ezért durva diétába kezdett és meg is lett az eredménye.

5, Christina Aguilera is a várandósság alatt szedett fel jó pár kilót, amitől nem tudott megszabadulni. Annak idején azonban egy interjúban azt mondta, sokkal jobban érzi magát úgy, hogy van mit fogni rajta. Úgy látszik ez nem sokáig tartott, mert újra lefogyott.

6, Jennifer Hudson régen molettebb testalkatú volt, de eldöntötte, hogy fogyni fog és egészségesebben fog étkezni. Meg is lett az eredménye.

7, Khloe Kardashian nem bírta elviselni azokat a plusz kilókat magán, ezért úgy döntött lefogy. Nos véleményünk szerint kicsit túlzásba esett.

8, Britney Spears egy időben nagyon elindult a lejtőn, de úgy tűnik sikerült összeszednie magát, és a szerelem is rátalált, személyi edzője képében.

9, Melissa McCarthy volt a másik olyan híresség, aki teljesen ledöbbentette a világot fogyásával. A vidám és mindig mosolygós színésznő egészsége révén is szeretett volna a plusz kilóktól megszabadulni. Az eredmény egyszerűen csodás.

10, Mariah Carey egy időben jó pár kiló pluszt felszedett magára, de hála az életmód váltásnak, az egészséges táplálkozásnak, na meg egy kis sportnak, meg tudott tőle szabadulni.

Bónusz: Viszont nem csak olyan átalakulásról tudunk, amikor az emberek megemberelték magukat és hirtelen sokat fogytak, hanem olyanról is, mikor jó pár kilót felszedtek magukra, de állításuk szerint így érzik jól magukat.

11, Az egyik ilyen sztár Rihanna volt, aki karcsú, vékony leányból egy teltebb idomú énekesnő és üzletasszony lett.

12, Amanda Bynes, aki szépségével és gyönyörű alakjával minden férfi levett a lábáról, de elkezdett csúszni a lejtőn és ma már a jobb oldali képnek megfelelően néz ki. Sajnos ma már csak árnyéka egykori önmagának.

13, Raven-Symoné a Párduclányok sztárja, aki az évek során lett egyre teltebb. A színésznő és műsorvezető egyáltalán nem bánja, hogy nem úgy néz ki, mint évekkel ezelőtt.

Na mit szóltok?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...