KeződoldalÉrdekességek13 sztár-pár, akiknek szerelme mindenki számára példaértékű lehet

13 sztár-pár, akiknek szerelme mindenki számára példaértékű lehet

-

Mindenki szeretne egy egészséges és boldog párkapcsolatban, házasságban élni, de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Sok békát kell a hölgyeknek megcsókolni, mire rátalál az igaz szerelemre, és a férfiaknak is igen sokat kell keresnie a hercegnőjét, hogy végleg megállapodjon.Nemcsak a hétköznapi emberek, hanem a celebek, hírességek világában is sok volt a csereberélés, ám ma a legtöbb elmondhatja, hogy megtalálta azt az illetőt, akivel tényleg le akarja élni hátralévő életét. A mai posztunkban olyan hírességeket szedtünk össze, akiknek szerelme mindenki számára példaértékű lehet, hiszen kiállták az idő és a szenvedés, stressz próbáját.

1, Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks egy nagyon kedves színész, aki mindenkivel tisztelettel bánik Hollywoodban sőt az egész világon. Feleségével, Ritával 1988-ban kötötték össze életüket, és azóta is tombol köztük a szerelem. Házasságukból két gyermek született, viszont Tomnak a legelső házasságából született egy fia Colin, és egy lánya Elizabeth Ann.

2, Matt Damon és Luciana Barroso

Annak ellenére, hogy Matt felesége egy teljesen átlagos, hétköznapi nő, mégis megvan köztük az az összhang, amire sokan vágynak. A színész 2005-ben mondta ki szerelmével együtt a boldogító igent és házasságukból 3 gyermek született Isabella, Stella, Gia Zavala. A színész és felesége állításuk szerint még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint régen, ha nem jobban.

3, Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

Statisztikai adatok szerint nagyobb a válás esélye annál a házasságnál, ahol mindkét fél sikeres és híres. Kevin és Kyra viszont az élő példa arra, hogy igenis lehet boldog házasságban élni a siker és a fényűzés ellenére is. A két híresség 32 éve él boldog házasságban egymással, melyből 2 gyermek született Sosie és Travis Bacon. Egyébként egy forgatáson találkoztak először egymással, melyből hamar szerelem lett.

4, Steve Carell és Nancy Walls

Amikor a két színész megismerte egymást még tanulók voltak, de hamar szárba szökött a szerelem és 1995-ben kimondták az igent. Házasságuk azonban ne volt olyan könnyű és zökkenőmentes, mint sokan gondolták. De szerencsére elgyőzték az akadályokat és ma már harmonikus, boldog kapocslatban élnek. Mindketten remek humorérzékkel vannak megáldva, talán ez lehetett kapcsolatuk egyik megmentője.

5, Jimmy Fallon és Nancy Juvonen

A pár 2007-ben házasodott össze egymással szóval viszonylag újnak mondható a többiekéhez képest. A minap egy talkshowban Nancyt a Jimmyvel való kapcsolatáról faggatták, ahol néhány érdekes információt el is mesélt. Kiderült, hogy Drew Barrymorenak köszönhetik, hogy egy párt alkotnak, ugyanis ő általa találkoztak egymással. Egyik legnagyobb fájdalmuk az életükben és kapcsolatukban, hogy sajnos nem jön össze a baba.

6, Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Sarah és Freddie közt csak három év korkülönbség van, ám nagyon sokan úgy gondolták, hogy a fiatalok kapcsolata nem fog sokáig tartani. Nos mindenkinek bebizonyították, hogy ez nagy tévedés, mivel még mindig boldog párt alkotnak, sőt hűséget esküdtek egymásnak Isten előtt. Szerelmük gyümölcseként két csodás gyermekük született, Charlotte Grace és Rocky James. A két sztár már nem annyira aktív tagja Hollywood világának mint régen.

7, Mark Wahlberg és Rhea Durham

Marknak nagyon nehéz fiatalkora volt, ám az élet mégis úgy hozta, hogy neki boldog családja legyen. Feleségül vette 2009-ben modell barátnőjét, Rhea Durhamot. Kapcsolatuk és szerelmük pedig sokkal erősebb, mint valaha volt. Kapcsolatukban négy gyermek látta meg a napvilágot. Név szerint: Ella, Brendan, Grace és Michael.

8, Jason Bateman és Amanda Anka

Bateman sokáig harcolt káros szenvedélyével, ám felesége, Amanda végig kitartott mellette és mindenben támogatta a színészt. A színész szerint, ha nem lett volna végig mellette a felesége, talán még ma sem gyógyult volna ki a problémából. A két filmsztár 2001 mondta ki a boldogító igent és két gyermekük született, Francesca Nora és Maple Sylvie.

9, Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall

A két hollywoodi híresség még a főiskolán ismerkedett meg egymással majd 1987-ben kimondták a boldogító igent. házasságukból két gyermek látta meg a napvilágot Charlie és Henry. Kapcsolatuk és sikereik titka az, hogy mindenben támogatják egymást illetve jó humorérzékük van.

10, Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Sarah és Matthew már 23 éve házasok és szerelmük gyümölcseként 3 gyermekük született, Marion Loretta Elwell, James Wilkie, Tabitha Hodge. A két híresség még mindig aktívan tevékenykedik Hollywoodban, és mindemellett kapcsolatuk tökéletesen stabil és kiegyensúlyozott.

11, Majoros Péter és Majoros Hajnalka

Majoros Péter az ózdi fenegyerek, aki a Való Világ által lett ismert, majd dalai által lett népszerű az emberek körében 2011-ben kötötte végleg össze életét szerelmével Hajnival. Igaz, hogy csak nemrég mondták ki a boldogító igent, ám a 2011-ben megszületett közös gyermekük, Marián mindent megváltoztatott. 2016-ban újabb gyermekáldásnak örülhettek, ugyanis megszületett második gyerekük, Olivér. Sokan nem hittek a kapcsolatukban, úgy gondolták ez is úgy véget ér, mint Majka összes kapcsolata, de tévedtek, mert még mindig odavannak egymásért.

12, Ördög Nóra és Nánási Pál

A műsorvezető és a híres fotós 2010-ben kötötte össze életét. Előtte már volt egyszer házas, ám az a kapcsolat három év alatt zátonyra futott, ez viszont teljesen harmonikus és mondhatni tökéletes. A pár rohanó élete nem gátolta meg őket abban, hogy családot alapítsanak, így 2013-ban Mici, 2014-ben pedig Vencel által bővült a család. Nóra és Pali mindent megtesznek, hogy családjukra mindig maradjon idő a sűrű és rohanós napok közepette. Ha valaki, ők aztán tudják, hogyan tartsanak ki így is egymás mellett.

13, Sebestyén Balázs és Horváth Viktória

Sebestyén Balázs a Balázs show által lett annyira népszerű, majd különböző műsorokban szerepelt műsorvezetőként, később pedig a Morning Showban hallatta hangját Rákóczi Ferivel és Vadon Janival. Jelenleg a Rádió 1 Balázsék című műsorának egyik házigazdája. Feleségével, Vikivel, akit nagyon ritkán lehet látni együtt dolgozik a rádiónál. Szerelmüket 2009-ben pecsételték meg, majd hamarosan megszületett első gyermekük Benett, 2014-ben pedig Noel.

Irigylésre méltó nem igaz?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...