13 vicces beszélgetés, ami bemutatja, milyen amikor apukád nagyon laza.

Régen az édesapák sokkal, de sokkal szigorúbbak voltak, mint manapság, ez persze a világ változásának is köszönhető. Annak idején ők voltak a kenyérkeresők és, akiknek jó példát kellett mutatniuk fiaiknak, ha kellett fizikai nevelést is adott, hogy tisztességes emberek legyenek gyermekeikből. Ma már nem ennyire keménykezűek, sokkal inkább lazábbak. A szerepek felcserélődtek, és most már az apukák az engedékenyebbek, az anyukák pedig a szigorúbbak. Ők azok, akikkel a fiaik, de már a lányaik is tudnak bratyizni, sőt üzletelni. Mi sem bizonyíthatná lazaságukat jobban, mint azok a beszélgetések, amiket a gyermekeikkel folytattak és amiket mi elhoztunk nektek, hogy lássátok, milyenek is valójában az édesapák a mai világban. Ezek az üzenetváltások olyan jóra sikeredtek, hogy valószínű senki sem bírja majd ki őket nevetés nélkül. Lássuk hát mivé is változott az atyai szigor a 21. századra.

1, Apuka csak felhívta a gyermek figyelmét, hogy mindent szépen sorjában kell intézni. Először a barátok, aztán a szórakozás.

2, Az igazság néha nagyon tud fájni. Bizonyára nem gondolta volna, hogy a saját apja ilyen véleménnyel van róla, meg a testvéréről.

3, Bizonyára tisztában van vele a fater is, hogy ilyen őrültséget nem fog csinálni a fia. Ennek tudatában minek beszélné le róla.

4, Apuka csak tisztában van a gyermek testi és szellemi képességeire, ezért ajánlott fel neki egy jobb alternatívát, ami még meg is valósítható.

5, Minden édesapa a lelke mélyén igazi gyerek, így nincs kizárva, hogy néha gyerekes dolgokat csináljanak.

6, Amióta ő az apja, még nem látta nővel a fiát, ennek tudatában jogos a felvetés, hogy valóban egy igazi lánnyal randizik-e, vagy a jól bevált módszerhez folyamodik…

7, A férfiak alapjáraton nehezen fejezik és mutatják ki az érzelmeiket, így nem csoda, hogy így reagált fia “kérésére”. De mint feljebb is említettük az igazság néha fáj.

8, Amikor a szülők veszekednek és téged is bevonnak a buliba.

9, Úgy tűnik a faternak csak ez a három dolog fontos egy buli alkalmával. Ha ebből bármelyik is hiányzik akkor már haszontalan vagy.

10, Vannak dolgok, amikről a gyerekek szeretnek nem tudni, ilyen a szülők intim élete. Ebben az esetben apuka túl őszinte volt.

11, Amikor a fater kívül-belül, fentről-lefelé ismer hiszen az ő vére vagy.

12, Egy türelmetlen szülőt még az sem érdekel, ha gyereke kétes ügyletekbe keveredik, a lényeg, hogy pontosan menjen érte.

13, Bizonyára apuka sem volt egy minta tanuló az iskolában, ezért érti meg gyereke helyzetét. Ilyenkor szokták azt mondani, hogy az alma nem esik messze a fájától.

Nektek is ilyen jófej faterotok van?

Add Comment