KeződoldalVicces13 vicces hazugság, amit a szülők ügyesen elhitettek a gyerekekkel

13 vicces hazugság, amit a szülők ügyesen elhitettek a gyerekekkel

-

A szülőknek olykor nagyon nehéz lépést tartani a gyerekekkel mert már annyi eszük van fiatalon, hogy teljesen ledöbbennek rajta. Olyan kérdéseket tesznek fel és következtetéseket vonnak le, hogy a szülők csak nagy szemekkel pillognak. Annak érdekében, hogy a szülők kezében maradjon a gyeplő néha bizony fondorlatos történeteket kell kitalálniuk, hogy hallgassanak rájuk. Mai cikkünkben ilyen gyereksztorikat hoztunk el. Tuti biztosak vagyunk benne, hogy egy-két sztori hallatán potyogni fognak a könnyeitek a nevetéstől.

1, Gyerekként nagyon szószátyár voltam és a szüleim annyira megelégelték, hogy folyamatosan beszélek, hogy azt mondták egy ember egyetlen hónapban 10.000 szót mond ki. Édesapámnak épp meséltem valamit, ő meg már nagyon unta a banánt és azt mondta: “Vigyázz, ha jól számoltam, akkor már 9000 szót kimondtál.” Azonnal befogtam a szám.

2, Édesanyám nagyon ravasz módon manipulált engem. A csokikat és édességeket elérhető közelségbe tette, ahol mindig ráláttam, a zöldségeket pedig eldugta, mintha azok lennének a vacsora legfinomabb falatjai. Ha jó voltam, mindig adott egy kelbimbót, egy brokkolit, egy paradicsomot és ezt addig addig csinálta, míg szülinapomra nem tortát kértem, hanem egy tál kelbimbót.

3, 5 évesen minden vágyam egy kiskutya volt és apukám azt mondta, ha kimegyek az udvarra és találok egy követ, amit ha mindennap meglocsolok és elkezd nőni, akkor kapok egy kutyát. Így is tettem, elástam egy követ, amit elkezdtem locsolni és apám minden egyes alkalommal nagyobbra cserélte.

4, A lányom nem volt hajlandó megenni a halat ezért elhitettük vele a férjemmel, hogy az egy speciális és különleges csirkehús. Így szerencsére megette, de amikor látogatóba jött a nagyi összetörte az illúziót és elrontotta az egészet.

5, Apukám úgy vett rá a gazolásra, hogy egyes gazok alatt különleges játékok nőnek. Azt mondta, ha a gyomokat kiszedem, akkor a játékokat is megkapom. Ezt több éven át csinálta velem, amit én naivan elhittem neki.

6, A szüleim már nem tudtak mit kitalálni annak érdekében, hogy rávegyenek a fürdésre, ezért azt hitették el velem, hogy nekem volt egy bátyám, aki szintén nem szeretett fürdeni és végül gombává változott. A szüleim annyira jól felépítették ezt a mesét, hogy a családi albumba pár gomba képet is tettek.

7, Egyik évben a nagyinál karácsonyoztunk. Az volt életem legrosszabb karácsonya ugyanis a mamánk elhitette velünk, hogy ha megszagoljuk egymás szellentését a tesómmal, attól erősebbek leszünk. Természetesen ez nincs így viszont a nagyink nagyon jól szórakozott.

8, Imádtam a jégkrémet és mindig kiszaladtam az utcára, mikor meghallottam a jégkrémes kocsi zenéjét. A szüleim viszont elhitették velem, hogy az a zene azt jelzi, hogy elfogyott az összes fagyi.

9, A tesómmal egyszerűen ki nem állhattuk a spenótot, ám anyukánk ezt nem hagyta annyiba. Azt mondta ha megesszük olyan erősek leszünk, mint Popei és fel tudjuk emelni majd a házunkat. Elkezdtük enni a zöldséget és kiszaladtunk, hogy megemeljük az épületet. Anyukánk ekkor elkezdte kiabálni, hogy mozog a ház, így berohantunk és az összeset belapátoltuk, ami a tányérunkban volt.

10, A nagyapám igazi troll volt. Azt mondta, úgy tudjuk a leggyorsabban megszámolni hány tehén van a legelőn, ha összeszámoljuk a lábaikat és elosztjuk néggyel.

11, Egyik nap a szupermarketben sétálgatva hallom, hogy egy kisfiú megkérdezi az édesapjától, hogy mik azok a dobozban (eközben a kókuszdiókra mutat). Az édesapja azt mondta neki: “Vigyázz, mert ezek bizony medvetojások” – Életemben nem nevettem olyan jót, mint akkor.

12, Anyukánk nagyon édesszájú volt, de mi is a testvéremmel. Mire odaért volna, hogy nassoljon egy kicsit, addigra elfogyott. Ezt megelégelve hozott egy zacskó M&M’s-et és azt mondta, hogy a barna csokikat csak a felnőttek ehetik meg. Természetesen mi jó gyerekek módjára vittük neki ő pedig nassolhatott végre kénye kedve szerint.

13, Éjszaka azért vannak olyan nagy zajok mert én és apa képeket rakunk fel a falra és azért zárjuk be az ajtót, hogy ne vágjatok vele hátba bennünket. Persze akkor még gyerekek voltunk és naivan elhittük a történetet.

Ezt is olvasd el