13 Victoria’s Secret modell, akikre te is azt fogod mondani, hogy sokkal vonzóbbak smink nélkül

Mindenki azt szokta meg a Victoria’s Secret modellektől, hogy tökéletes testtel és arccal rendelkeznek mind a kifutón, mind pedig a való életben. Ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy a vastag sminkréteg alatt igazi, természetes szépségek rejtőznek. Tudjuk milyen az, amikor meglátjuk kedvenc sztárjainkat kozmetikai termékek nélkül és úgy néznek ki mint a mosogatórongy. Nos ez a VS. modellekre egyáltalán nem igaz, hiszen ők anélkül is gyönyörűen néznek ki.

Ma összegyűjtöttük a leghíresebb VS. kifutómodelleket, hogy ti is láthassátok a saját szemetekkel, hogy nem mindenki annyira szörnyű smink nélkül, mint ahogyan azt elsőre gondolnátok. Ha megnézitek ezeket a képeket, valószínű elgondolkodtok azon, hogy érdemes-e továbbra is kozmetikáznotok saját arcotokat. Ezek a modellek nem félnek megmutatni igaz valójukat, ami példaértékű lehetne az összes nő számára.

Bella Hadid

Bella Hadid rendszeresen feltűnik a kifutón, bár olyankor tetőtől-talpig giccsben van. Valójában Bellának nincs is szüksége semmilyen kozmetikai termékre mert anélkül is természetesen szép vonásai vannak. Az ő megjelenése mindenki számára inspiráló lehet.

Martha Hunt

Marthan is rengeteg smink szokott lenni, amikor egy-egy fotózáson vagy kifutón szerepel. Ám a modellnek olyan angyali arca van smink nélkül, hogy keresve sem találhattunk volna tőle szebbet.

Vanessa Moody

Vanessa mindig is törekedett arra, hogy egészséges és természetes megjelenése legyen. Rendszeresen jár edzeni, így meg tudja tartani karcsú alakját. A hétköznapok során nem hord sminket, amitől még természetesebbnek és gyönyörűbbnek néz ki.

Gizele Oliveira

Gizele-nek valamilyen mágikus hatalma van, mert ő mindig frissen és kipihenten néz ki, még akkor is mikor órákat utazik egy repülőn. Nincs szüksége semmilyen kenceficére vagy sminkre, hogy gyönyörű legyen, mert természetesen a legszebb.

Herieth Paul

Semmi sem teszi szebbé egy smink nélküli nő arcát, mint egy mosoly. Herieth mindig ki van festve, mikor a Lacost-nak, Calvin Klein-nak, Armani-nak vagy a Tom Ford-nak áll modellt, de sosem volt még annyira szép mint smink nélkül.

Kendall Jenner

Kendall ha teheti mindig sminkben van, ennek köszönhetően csak nagyon kevés alkalommal láthattuk természetes vonásait. Pedig a fiatal modellnek nagyon is jól áll a természetes megjelenés a kis szeplőitől meg egyenesen oda vannak az emberek.

Gigi Hadid

Gigi olyan akár egy fényesen ragyogó gyémánt mindegy, hogy sminkben vagy anélkül van. Természetes kisugárzásával rengeteg embert le tud venni a lábáról.

Alessandra Ambrosio

Akárhányszor felmegy a kifutóra vastag sminkréteg borítja arcát, pedig természetes megjelenése sokkal szebb. Szerencsénkre akad néhány kép az interneten, melyen láthatjuk kozmetikumok nélkül is.

Zuri Tibby

Zurinak, semmilyen kozmetikai terméket nem kell felkennie az arcára ahhoz, hogy szép megjelenése legyen. Bőre olyan tökéletes és hibátlan, hogy a sminkkel csak rontana rajta. Könnyed külsejével férfiak ezreit tudná elcsábítani.

Xiao Wen Ju

Sok lánynak különböző sminktermékeket például, BB-krémet és egyéb dolgokat kell használni az arcára, hogy szép és fényes legyen. Szerencsére Xiaonak erre nincs szüksége, mert természeténél fogva ragyogó arcbőrrel rendelkezik.

Elsa Hosk

Elsa mondhatni akkor a legszebb, ha semmilyen kozmetikai termék nincs az arcán. Olyan igéző szemei vannak, hogy ezt csak elrontaná, ha bármilyen sminket rákenne az arcára. Szerintetek is így szép, ahogy van?

Josephine Skriver

Akár hiszed, akár nem Josephine-nek természetes bronz színű bőre van. Ennek tükrében nincs szüksége sminkre, hogy tökéletes megjelenése legyen. Egyszerűen csodálatos ez a fiatal modell.

Adriana Lima

Az egyik legszebb Victoria’s Secret modell, akinek olyan jól áll a természetesség, mint keveseknek. Porcelánbaba megjelenése egyszerűen lenyűgöző. Igéző szemei pedig mindenkit levesznek a lábáról.

Add Comment