KeződoldalCeleb14 híresség, aki változtatott jól megszokott külsején. Jó ötlet volt?

14 híresség, aki változtatott jól megszokott külsején. Jó ötlet volt?

-

A hírességek nem meglepő módon, viszonylag gyakran változtatják külsejüket, főleg, ha egy-egy új produkcióról van szó. Felszednek akár több tíz kilót, csont soványra fogynak, hajat vágatnak, festetnek és így tovább. Ugyanakkor elegük lehet hétköznapi külsejükből is, ami akár hosszú éveken át teljesen ugyanolyan volt.

Ők is szeretnek néha megújulni, ugyanúgy, mint az átlagember, ennek pedig egyik legegyszerűbb módja, ha a hajunkon változtatunk egy kicsit vagy nagyot. Persze, sokat vacilálunk rajta, hiszen mi van akkor, ha végül megbánjuk, mert nem vagyunk elégedettek az eredménnyel. Egy levágott hajnál azonban, már nincs visszaút. Míg egy-egy elrontott színválasztás viszont, még korrigálható.

A világsztárok néha napján úgy döntenek, itt az idő és változtatni kell. És, miért ne tehetnék? Néhányan csak apró változtatások mellett döntenek, de posztunkban olyan hírességeket mutatunk, akik összeszedték minden bátorságukat és teljesen megváltoztatták jól megszokott külsejüket.

Kristen Stewart, színésznő

Maisie Williams, színésznő

Angus T. Jones, színész

Cristiano Ronaldo, labdarúgó

Zac Efron, színész

Ariana Grande, énekesnő

Naomi Campbell, modell

Kylie Jenner, modell, színésznő

Dua Lipa, énekesnő

Sarah Michelle Gellar, színésznő

Selena Gomez, énekesnő

Hilary Duff, színésznő

Katherine Heigl, színésznő

Kelly Osbourne, énekesnő

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...