14 ország, ahol a világ legszebb női élnek

A szépség egy olyan fogalom, ami mindenkinek mást jelent. Nem mindenkinek ugyan az tetszik. De abban egyetértünk, hogy a legszebb a természetes szépség. Akinek nincs szüksége sminkre és sugárzik belőle a báj. “Az, aki szép….az reggel is szép”. Akinek van kisugárzása. A külső adja az első benyomást, de ami ezt igazán megkoronázhatja az a belső tulajdonságaink. Ezeket a képeket első sorban a külső alapján gyűjtötték össze, de azért nagyot biztosan nem tévedtek. 😉

1. Oroszország

Köztudott, hogy az oroszok bírják a vodkát. Talán ennek is köszönhető, hogy ennyire szép, és karizmatikus nőik vannak.

2. Hollandia.

A tulipánok földjéről mi másra is számíthatnánk. Ezek a nők magasságukkal és a világ szemléletükkel hódítanak. Nyitottságuk messze földön híres.

3. USA

Sportosak, és vidámak az élet minden területén. Ezért is nehéz ellenállni nekik. Csak ne egyenek annyi gyorséttermit kaját.

4. Fülöp szigetek.

A szépség versenyek második legtöbb díjait ők viszik el. Szépek és viccesek.

5. Argentina.

Az egyedülálló sajátos szépségüket világszerte elismerik. Igazi nők!

6. India.

Bájos, természetes nők, akik még gyönyörűek is. Bár a legkevésbé sem kiszámíthatók. Talán a titokzatosság is teszi őket ilyen vonzóvá.

7. Kanada

Az itteni nők mindig kedvesek, jókedvűek és dinamikusak.

8. Olaszország.

A divat és az egzotikus megjelenésük, párosul egy különös akcentussal. Ki tudna ennek ellen állni? Monica Bellucci mindig is lehengerelte a közönséget.

9. Dánia.

Az itteni nők egyszerűen elvarázsolják az embert. Nehéz levenni a szemünket róluk.

10. Ukrajna

Mila Kunis Ukrajnából származik. Szerintem ez a kijelentés megmagyarázza, hogy miért került be a felsorolásba ez az ország is.

11. Kolumbia.

A tökéletesség szobrai. Egzotikusak és ragyogóak.

12. Venezuela.

A legtöbb szépségversenyen ők nyernek. De ez nem is csoda. Láthatjuk Gaby Aspinon is aki Venezuela legszebb színésznője.

13. Ausztrália.

A strandok és a mérges kígyók földjén nem is lehetnének mások, mint gyönyörű nap barnította igéző szemű nők.

14. Svédek.

Ezek a nők sportosak és elegánsak. Szemeik vonzzák a tekintetett.

Na persze ne felejtsük el, hogy ezeket nem mi válogattuk össze, hanem a külföldiek. Nekünk magyaroknak nincs miért panaszkodnunk. Szerintünk nálunk vannak a legszebb lányok. 😉 Igazam van? 🙂

Add Comment