KeződoldalÉrdekességek14 őszinte illusztráció, mely bemutatja hogyan élnek valójában a 30 éves nők

14 őszinte illusztráció, mely bemutatja hogyan élnek valójában a 30 éves nők

-

Bibicantdraw néven van fent az a tehetséges illusztrátor, aki jobbnál jobb és őszintébbnél őszintébb módon mutatja be a való életet. Természetesen minden egyes rajzába egy kis humort csempész, hogy ne legyen annyira komoly hangvétele az egésznek. Legtöbb képe saját magáról illetve életéről szól, valamint arról, hogyan változik meg az ember az idő múlásával, mi történik, ha eléri a bűvös harmadik X-et és így tovább. Mostani posztunkban az ő képei közül mazsolázgattunk elhoztuk azokat, melyek a legjobban jellemzik a harminc éves nők életét.

1, 30 év után ha hiszed ha nem úgy érzed magad, mint egy öregasszony. Mindened fáj, fáradt vagy, nincs kedved semmihez sem, még bulizni se, úgy viselkedsz, mint egy nyugdíjas.

2, 30 éves korodra annyira átalakul a tested, hogy konkrét hirdetést kell feladnod, hátha látta valaki, mikor és hova tűnt el. Az eddigi gazella tested már egyáltalán nem lesz olyan, mint 20 évesen.

3, Van, akinek számtalan mennyiségű kávé után is jó alvókája van, de akadnak olyanok, akiknek egyetlen kortyocska is elég ahhoz, hogy álmatlan éjszakájuk legyen.

4, Ha harminc éves korodig nem alapítasz családot, akkor biztosra veheted, hogy a főnök téged fog kiszemelni, hogy hétvégén, na meg ünnepnapokkor is menj be dolgozni. Hiszen neked se kutyád, se macskád, így miért is maradnál otthon.

5, Minél idősebb vagy annál szétszórtabb is, több mindent elfelejtesz, alig bírod magad utolérni és a többi. Míg eddig időben kint voltál a reptéren ha mentél nyaralni, most kb a repülő után kell futnod, hogy felvegyen.

6, Soha semmi nem lesz jó, mindig a leglehetetlenebb helyzeteket fogod optimálisnak tartani. Ilyen mikor betakarózol, zoknit húzol és a többi.

7, Harminc éves korodra tudni fogod, hogyan kezeld a férfiakat, Őket a hasukon keresztül lehet irányítani. Ha boldog pasit akarsz, mindig legyen tele a hasa.

8, A test sok változáson megy át az évek múlásával, de persze te megpróbálod menteni a menthetőt, és nyugtatni a lelked, hogy csak a nadrág ment össze a mosásban.

9, Egyetlen nő se legyen abban a hitben, hogy ők nem horkolnak. Ugyanúgy rá tudnak zendíteni, mint a férfiak és a pasikat is ugyanúgy zavarhatja.

10, 30 éves korod után, ha eléri a kinti hőmérséklet az elviselhetetlent, már nem fog érdekelni, hogy narancsbőrös-e a tested vagy van-e úszógumid.

11, Míg 20 évesen fontosnak tartottad, hogy a legjobb formádat hozd egy randi alkalmával, 30 éves korod után már nem a külsőd, hanem az fog érdekelni, neked mennyire fog bejönni és tetszeni a srác.

12, Gyerekkorban mindenki játékokat szeretne karácsonyra nem pedig ruhát. Ez azért van mert még nem tudják, hogy játékkal nem lehet melegen tartani a testet, de ruhával igen. Harminc éves korod után viszont boldog vagy ha egy pólót kapsz, mert minden pénzed elmegy az albira meg a rezsire.

13, Annak ellenére, hogy a testvéred is felnő, még nem jelenti azt, hogy számodra is olyan lesz, mint egy felnőtt ember. A legtöbb nővér számára a kis tesója mindig örök gyerek marad.

14, Fiatalon nagyon sok lány képes arra, hogy hason aludjon, hiszen akkor még semmi sem akadályozza meg, hogy kényelmesen feküdjenek. Az idő múlásával azonban egyre nagyobb idomokra tesznek szert, és azzal már egyáltalán nem annyira jó így feküdni. Egy idő után be kell látniuk, hogy egy nem megy.

Ezt is olvasd el