KeződoldalÉrdekességek14 sztár, akik eszméletlenül néznek ki a vörös szőnyegen, de a mindennapokban...

14 sztár, akik eszméletlenül néznek ki a vörös szőnyegen, de a mindennapokban olyan átlagosak, mint Te vagy Én

-

A legtöbb hírességet valamilyen vörösszőnyeges rendezvényen, illetve filmekben, klipekben, sorozatokban…egyebekben láthatjuk. Ott mindig fényűzően néznek ki, ami nem meglepő, hisz Hollywood világa megköveteli, hogy szépek és elegánsak legyenek. Viszont mikor semmilyen rendezvény nincs, nem kell estélyibe, szmokingba bújniuk, akkor nem igen látjuk őket. Ennek valószínű az az oka, hogy olyankor megpróbálnak minél kevesebb feltűnést kelteni és olyan ruhadarabokban járnak, mint Te vagy Én! A mostani cikkünkben bemutatjuk nektek, hogyan is néznek ki a hírességek a vörös szőnyegen, és mennyire mások a mindennapok során.

1, Emily Blunt

Az angol színésznő megnyerte a lottó 5-öst, ugyanis feleségül ment John Krasinski-hoz. Volt alkalom, mikor együtt is játszottak egy filmben, ami nem más volt, mint a Hang nélkül. A vörös szőnyegen elképesztően szép párt alkotnak, de a mindennapokban Emily meglehetősen szerény ruhadarabokat visel. Ahol élnek, ott az emberek nem igen törődnek a hírességekkel, így nem is nagyon kell elrejteniük arcukat. Senkinek nincs ideje vagy kedve megállni és bámulni – mondta Emily.

2, Britney Spears

A 2000-es évek pop hercegnője már rengeteg stílusban képviseltette magát. Egy dolog viszont soha nem változik, mégpedig a piros szín iránt érzett szeretete. Ha teheti csak piros színű ruhadarabokban jár. Instagramja sok olyan képpel van tele, amin vörös ruhában van.

3, Cate Blanchett

A vörös szőnyegen és a mindennapok során Kate igazán elegáns. Ellenzi a divatipar ​​negatív hatásait, amit a társadalomra gyakorolnak. Mindig ő választja ki, hogy miben lesz a vörös szőnyegen, nem hagyja, hogy bárki is olyan ruhát adjon rá, amiben nem érzi jól magát.

4, Uma Thurman

Uma stílus meghatározó volt Hollywoodban. Minden ruhát nagy gondossággal választott ki, amiben úgy tündökölt, mint egy királynő. Amikor a sztár az 1995-ös Oscar-ünnepségen egy Prada ruhát viselt igazi feltűnést keltett. Az újságírók róla és ruhájáról beszéltek, mintsem azokról, akik díjat nyertek. A mindennapokban Uma nem sokkolja az embereket, inkább kényelmes ruhákat választ, például nagy pulóvereket, poncsókat, farmert.

5, Kristen Stewart

Kristen Stewart még a vörös szőnyegen is szeret önmaga lenni. Az egyik 2018-as vörös szőnyeges rendezvényen annyira nem bírta elviselni a magassarkú cipőt, hogy levette, és mezítláb ment tovább. Nem egyszer láthattuk nadrágban megjelenni, ami valószínű kedvenc ruhadarabja, mert a hétköznapokban is inkább abban jár. Nagyon sok stylist azonban dolgozna a külsején, mivel nincs rossz alakja, és sok szép ruha jól állna neki.

6, Mila Kunis

Mila Kunis minden tervező álma, főleg mikor a vörös szőnyegen van. Nagyon sok híres tervező alkotásait viselte már, de a hétköznapokban inkább a kényelmesebb, sportosabb göncöket részesíti előnyben. A lesifotósok szinte mindig úgy kapják lencsevégre, hogy farmerban, pulóverben, és felkontyolt hajjal van. Jelenleg azonban a legfontosabb feladata a gyermekei nevelése, pontosan ebből kifolyólag nem is próbál meg tökéletes lenni.

7, Scarlett Johansson

Mindegy, hogy a paparazzók hány képet lőnek Sraclettről mert ő mindig elképesztően jól néz ki. Amikor épp nem vörös szőnyeges rendezvényen vesz részt akkor általában megfeledkezik a drága ékszerekről, gyöngysorokról és földig érő csillogós ruhákról. Viszont ez így van rendjén, hiszen családjával nem kell puccba vágnia magát, hogy jól érezze magát. Scarlett idén ment hozzá a népszerű humoristához Colin Jost-hoz.

8, Jessica Alba

Jessica Alba a mindennapi elegancia mestere. Szinte lehetetlen őt valamilyen kopott vagy egyszerű ruhadarabban látni. Mindig jól öltözött legyen szó vörös szőnyeges szereplésről vagy csak egy egyszerű bevásárlásról. Képes rá, hogy mindig vonzó és elegáns legyen. Jessica saját márkát tudhat magáénak illetve három csodás gyermeket.

9, Monica Bellucci

A színésznő egy elképesztően bájos és kedves sztár, aki mindig egyszerű ruhákban jelenik meg a vörös szőnyegen. Általában a fekete és a vörös színekben érzi jól magát és többnyire azokat is viseli a vörös szőnyegen. Feszes, testhezálló ruháit valamilyen gyémántos kiegészítővel dobja fel. A hétköznapokban persze ő sem különb másnál.

10, Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence nemcsak a filmekben lenyűgöző, hanem a vörös szőnyegen is. Egyszer, mikor át kellett vennie Oscar-díját véletlenül elesett csodás Dior ruhájában. Ez a jelent mind a mai napig él az emberek emlékezetében. Egy évvel később újra megbotlott egy ruhában viszont akkor a vörös szőnyegen. A mindennapokban inkább a rövidebb ruhákat és farmereket részesíti előnyben.

11, Angelina Jolie

Angelina Jolie 1998-ban jelent meg először a vörös szőnyegen és szinte azonnal stílusikon lett. Jolie ruhái mindig nagyon egyszerűek, de elegánsak voltak. A színésznő, filmrendező, forgatókönyvíró, fotómodell és nagykövetként tevékenykedő 6 gyermekes édesanya mindig tökéletesen öltözött. Akármikor kimerészkedik az utcára ő biztos, hogy sugárzik.

12, Kate Winslet

Kate mindig nagyon egyszerű ruhadarabokban szokott megjelenni a vörös szőnyegen. Nem áll távol tőle a nadrágkosztüm sem, de többször láthatjuk csodás estélyi ruhában is. A színésznő egy interjú keretén belül elmondta hogy fiatal korában kövérnek tartotta magát, ezért nem szerette a testét. Most viszont teljesen elégedett a testével és nem próbál elrejteni semmit.

13, Zendaya

Amióta kivált a Disney csatornától a fiatal színésznő, azóta egyre nőiesebb és divatosabb ruhákban jelenik meg a vörös szőnyegen. Tökéletes alakját már nem takarja el és előszeretettel visel nagy kivágásokkal rendelkező estélyiket. Persze a hétköznapokban sokkal sportosabbra veszi a figurát és előtérbe kerülnek a pulóverek és futócipők is.

14, Selena Gomez

Újabb üdvöske, akit a Disney csatorna népszerűsített. A színész-, énekesnőként tevékenykedő Gomez nem csak a vörös szőnyegen mutatja be mennyire elegánsan tud öltözködni, hanem a mindennapok során is. Annak ellenére, hogy szereti a laza, sportos viseletet, mindig ügyel arra, hogy elegáns is legyen. Az utóbbi pár hónapban dobta piacra saját sminkmárkáját, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sztárok körében.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...