KeződoldalKapcsolat14 Twitter-bejegyzés, ami mindent elárul, amit tudnod kell a házasságról

14 Twitter-bejegyzés, ami mindent elárul, amit tudnod kell a házasságról

-

Házasságot kötni valakivel csodálatos dolog, bár az oda vezető út nem mindig egyenes. Számtalan akadályon kell átrágni magunkon, amíg a nagy elhatározásra jutunk. Minden egyes házasság különleges a maga módján, hiszen két olyan ember köti össze az életét, aki szereti egymást és közös jövőt terveznek.

Viszont, minden házasságban vannak olyan dolgok, olyan apró részletek, amik mindannyiunk számára ismerősek lehetnek. Még azok számára is, akik hosszú ideje élnek együtt párjukkal, a boldogító igen kimondása nélkül. Ezek akaratunk ellenére is megtörténnek, hiszen valamiért az élet úgy hozza, hogy át kell éljük őket. Mindannyian tudjuk, hogy az élet nem mindig habos torta, éppen ezért unalmas is lenne, ha minden flottul és tökéletesen működne.

Ugyanakkor ezek azok az apró, mégis fontos részletek, amik nem hagyják, hogy egy házasság ellaposodjon és unalmas legyen. A következő Twitter-bejegyzéseket olvasva sutba dobhatjuk a házasságról szóló könyveket, ugyanis ezek a rövid üzenetek tartalmaznak szinte mindent, amit a házasságról tudnunk kell.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Ezt is olvasd el