KeződoldalÉrdekességek15+ baki, amit a Pixar és a Disney nem vett észre animációs...

15+ baki, amit a Pixar és a Disney nem vett észre animációs filmjeikben!

-

Az animációs filmeket nézve mindannyian az izgalmas történetre és a karakterekre koncentrálunk, így eszünkbe sem jut, hogy hibák után kutassunk. De bármennyire is jók az animáció készítők, bármilyen sok kézen és ellenőrzésen is megy át a kész anyag, nagyon sok film kerül a nagyközönség elé úgy, hogy bakikat tartalmaz.

Alábbi bejegyzésünkben olyan animációs filmeket mutatunk nektek, amikben sikerült a készítőiknek nagyon is szembe ötlő hibát véteniük!

Aladdin

Amikor a tigris letépi a menekülőről a nadrágot, láthatjuk annak alsóneműjét. Amikor azonban pár kockával később a tigris száját mutatják, abban a szívecske mintás alsónadrág egy darabja van lila nadrágszövet helyett!

Hófehérke és a hét törpe (1937)

Amikor a hét törpe ijedten fut lefelé a lépcsőn és ki az ajtón, Kuka olyan erősen húzza belülről az ajtó kilincsét, hogy az kitörik és leesik. A következő jelenetben azonban, amikor a törpe kinyitja az ajtót, a kilincs megint a helyén van.

Aranyhaj és a nagy gubanc

Flynn karjáról hipsz-hopsz eltűnik a bilincs, miközben Aranyhaj arcát simogatja.

Mulan

Az egyik pillanatban Mulan kivont karddal lovagol, majd a következő képkockán már a kardhüvelyben pihen fegyvere.

Szörny Rt.

Amikor Sully elvette a Boo-tól a macit, az asztal mögött egy kép lógott a falon. Később, amikor Sully visszaadja a lánynak a medvét, a képnek csak hűlt helyét láthatjuk.

Az étteremben, amikor Sully az étlapot forgatja az egyik pillanatban még nincs logó az étlap fedelén, a másikban pedig már van.

L’ecsó

A film elején a séf megpróbálta megakadályozni, hogy a leves elhagyja a konyhát. Az első jelenetben, amikor a pincér kiviszi a levest, ha jobbra nézünk az ajtó mellett, nincs létra, néhány másodperccel később azonban láthatjuk azt a jobb oldalon.

Az oroszlánkirály

Az oroszlánkirályban, két különböző jelenetben, Nala más szemszínnel rendelkezik. Amikor Simbával beszélget, a szeme kék színű. Amikor azonban Pumba-ra akart támadni, a szeme zöld volt.

Micimackó

Amikor Micimackó kopogtatni kezdett az ajtón, észrevette a módját annak, hogy hogyan csengethetne. Egy baj van csak ezzel, mégpedig az, hogy az első jelenetben ugyan látjuk a táblát, de nincs ott a ‘csengő-farok’, míg néhány másodperccel később, amikor csengetni készül, már ott díszeleg az a tábla felett.

Hamupipőke

Amikor Hamupipőkének végre a boldogság felé vezet hintóútja az egyik pillanatban még hosszú ujja van ruhájának pár képkockával később azonban rövidujjúban látható.

101 kiskutya

Amikor Roger elvitte Pongót a parkban sétálni, a kutya meglátott egy gyönyörű dalmata lányt, aki szintén a gazdájával volt. Pongó úgy döntött, hogy rendez egy kis ramazurit, hogy Rogert összeismertesse a csinos dalmata lány tulajdonosával.
A jelenet elején Roger kalapja a padon hever, amikor azonban a férfi a nővel beszédbe elegyedik, akkor kalapjával üdvözli.
De hogy kerülhetett az a padról a gazdi kezébe?

Toy Story 2

Amikor Buzz megpróbálta megmenteni Woodyt és a szellőzőaknán keresztül besurrant, először láthatjuk, hogy öv van rajta, de másodpercekkel később ez az öv eltűnt a derekáról.

Rontó Ralph

Amikor Ralph Vanellope-t vezetésre tanította, az összetörte autóját, és kipottyant egy foga. De a következő jelenetekben és valójában az egész film alatt úgy tűnik, hogy a lány foga nem hiányzik.

Szépség és a Szörnyeteg

Amikor az emberek megérkeztek Bell házába, hogy apját menedékhelyre vigyék, kötényt viselt. De később, amikor elvitték, köténye eltűnt.

A hercegnő és a béka

A bál alatt, amikor Tiana hercegnő lejön a lépcsőn, láthatjuk a fülbevalóit. Később, amikor a barátjával beszélt, a fülbevalók eltűntek.

Lilo és Stitch


Amikor Lilo elment örökbe fogadni egy kutyát tisztán láthatjuk a falat, amin nincs telefon. De amikor Lilo megragadja az örökbefogadási űrlapot, ugyanazon a falon megjelenik egy telefon.

Te észrevetted ezeket a hibákat?
Írd meg válaszod kommentben!

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...