Március 8-án megszólal a csengő a lány lakásában. Kinyitja az ajtót, majd látja, hogy a friss "randi" egy doboz bonbonnal áll a küszöbön. Ez egy teljesen megszokott szituáció lenne, de a barátai meséltek a srácról és állítólag rettenetesen kapzsi. Nos de, ha már egyszer itt van és bonbon is van a kezében beengedte a lány...
Elkezdtek beszélgetni, majd körülbelül 10 perc után a srác gratulált neki még egyszer nőnap alkalmából, kinyitotta a bonbonos dobozt és adott a lánynak belőle egy szemet... Felállt... mondván, hogy még több helyre is be kell mennie gratulálni... Majd elviharzott.

Vígjátékba illő történet? Pedig ez 100%-ig megtörtént! :)

Mutatunk nektek még pár hasonló szuper férfi tulajdonságot!

Az "oroszos" frizura. A neve cselocska. Milyen gyönyörű ugye? :DSrácok! Amint eléritek a serdülőkort... kezdjetek el borotválkozni. Nem kell úgy kinézni, mint Lúdas Matyi!Ha szemüveget vásárolsz.... kérd ki a barátaid véleményét is. Meg más barátaiét is.... biztos, ami biztos.Még talán, ha olyan tested lenne, mint egy görög harcosnak... NEM! Így akkor sem öltözködünk!Pénz és sárm! Kocsifotók elengedhetetlenek a csajozáshoz? Nem gondolnánk....Az ilyen frizurát is jobb, ha meghagyjuk a vámpíroknak....Az ilyen jellegű pólóknak is meg van a helye...NEM a testeden, hanem inkább a tűzben...Nem baj, ha a kedvenc celeb-sztárod zokni+papucsban mászkál. Te ne tedd!A bőrnadrágot hagyjuk meg a motorosoknak...Ha kevés a hajad, akkor vállald fel. Így is mindenki tudja, hogy kopasz vagy... csak idétlennek tűnsz.A kapzsiságból sosem születik semmi jó... Pláne nem boldog párkapcsolat.Legyünk megértők nőkkel. Hagyjuk őket pihenni... és főzzünk mi magunk.Néha a férfival is megértőnek kell lenni. Ki tudja, mit történt vele gyermekkorában...Nem kell naponta tízszer zuhanyozni, de az ápoltság, az mindkét nemnél egy alapkövetelmény!Mindenkinek megvan a maga helye a párkapcsolatban. Ezt az elején érdemes tisztázni...Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!